Ne düşünürlerse düşünsunler dünyaya bir kez geliyoruz korunmakta fayda var.virüsten korunduğunu düşünmez bizim millet bu kesin hastaliklidir damgasını yapıştırırlar Allah'ıma
Yapıştırsın ne olcak. Hastalaninca onlar mı gelecek bakmaya.virüsten korunduğunu düşünmez bizim millet bu kesin hastaliklidir damgasını yapıştırırlar Allah'ıma
Ben şu an tamamen ikna oldum yarın ilk iş maske satın alacağım vallaAz önce dışardan geldim. Köh köh öksüren iki hanzo ama nasıl öksürmek ağzı açık birde ağzını kapa bari ayı kolunla, mendille. Yanlarından soylene soylene ağzımı kapayip geçtim. Cahil çok
Bende alacağım. Ev halkınında takması gerek aslında dışarda ama işte takmak istemeyene de taktiramiyorsun.Ben şu an tamamen ikna oldum yarın ilk iş maske satın alacağım valla
Bir bakıma da iyi bişey. Hastalıklı sanıp çok yanaşmazşarvirüsten korunduğunu düşünmez bizim millet bu kesin hastaliklidir damgasını yapıştırırlar Allah'ıma
Ben etrafımdakilere elimden geldiğince söylüyorum yine uyarmakta fayda varBende alacağım. Ev halkınında takması gerek aslında dışarda ama işte takmak istemeyene de taktiramiyorsun.
Bende söylüyorum da genel kani buradaki gibiBen etrafımdakilere elimden geldiğince söylüyorum yine uyarmakta fayda var
Gerçekten miGözden bile geçiyormuş yalnızÇinde maskeli gezmelerine rağmen virusun çok hızlı yayılmasının nedeni budur belki de
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?Benim yasadigim ulkede grip olunca maske takmak aliskanlik edinilmis durumda, mesela hastaneye gittiginizde gripseniz hemen maske veriyorlar takmaniz icin. Su an coronavirus vakalari gorulmeye basladi ve onumuzdeki hafta vakalarin artmasi bekleniyor o yuzden ben bugunden itibaren disarida maskeli gezmeye basladim. Cogu kisi gecen hafta maskeli gezmeyr baslamisti bu arada, ben vakalar onaylanmadan takmak istememistim.
Hangi ülkede yaşıyorsunuz?
Evet öyle diyorlar.
Ben de twittırdan baktım, birisi flood yapmış. Wuhan şehrinde 2019 yılında keşfetmişler virüsü. Bijolojik araştırma enstitüsü kurmuşlar araştırmak için. Ama virüs oradan dışarı taşınmış bir şekilde
Vallahi okudum böyle bisey tabi çok fazla söylenti var ama kesin olan virusun çok hızlı ve kolay bulastigi.bu maskeler ise yaramıyor mu acaba diye dusundum ben deGerçekten mi
Daha iyi uzaklaşmış oluyorlarBizim millette genel olarak soyle bir kanı var; maske takinca bulasici bir hastaligi oldugunu dusunup uzaklasmak.
Virusten korunmak icin taktiginizi anlamayip tam tersi etkide yaratabilirsiniz benden soyemesi.
Hijyen kurallarina dikkat edip bol bol ellerimizi yikayip mumkun olduğunca kapali kalabalik alanlarda bulunmamaya dikkat ediyoruz.evimizide sık sık havalandiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?