Maskülen olmak istemiyorum.

Bence de olma maskülen.
Seda Sayan çok itici geliyor bana mesela..
Annenin yetiştirme tarzı nasıldı seni?
Hep erkeklerle mi oynadın küçükken?

Konu sahibi erkek gibi görünmüyorsa yani erkek tipi tüylenme, erkek tipi kelleşme gibi sorunları yoksa asla hormonlardan kaynaklı bir durum yoktur. Neye göre böyle bir iddiada bulunduğunuzu bilemedim?
Ayni durumda olan iki arkadasimda da erkeklik hormonu yuksek cikmisti cunku. Ve tuylenme kellesme de yoktu. Erkek gibi tavirlari vardi. Giyimleri de erkek gibiydi.

Cozum uretiyoruz sadece farkli alternatiflerle.

Erkeklerin yogun oldugu ortamda boyle oluyor...ben bir keresindw bir yerde calistim cogu erkekti.erkek isciler vardi.yanimda kufurlu konusuyorlardi hep..bayan var diyordum sallaniyor lardi..oluyor bole seyler sallama hic..

merhaba işin gereği böylesin bence üniforma silah var demissin ve erkeklerle çalışıyorsun. her şeyine yansımış bu durum.

saçlarını biraz daha ışıltı attır uzunsa bu sene ombre moda cokta güzel duruyor kısaysa gulben ergen tarzı bıraz renklı bır saç harıka olacak. hafif makyaj rımel hafif allık mat ruj harıka olacaktır. dik yürü unıformayla topuklu giymek bıraz zor olacaktır ama cok guzel ayakkabılar botlar var. hafif topuklu bu sekılde giyebılırsın. fazlalıgın varsa dıyet ve sporla daha dik daha uzun görunebılırsın.

Bende öyle çok küfreden lan lun konuşan kizlari hic sevmem :)
Bi komsu kizi var bizim o ayni böyleydi nisanlandi kiz nasil değişti giyimi bile.
Eskiden esofmanla gezen kiz kalem etekler topuklular falan giymeye başladı.
Belki sende de olur bu.

erkek gibi kızlardan hoşlanan erkek sayısı da az değildir hani
:)

ama şaka bir yana
bence de bir bayanın
duruşu kalkışı ile bir nezekate sahip olması şart

yaşın da 28 miş
dikkat etmelisin
daha KİBAR DAHA NAZİK İNSANLARLA BİRARADA BULUNMAYI DENE
insan çevresainden etkilenir
herke hödük hödük se
sende ister istemez esnersin
ama nazik ve elit bir çevrede isen
bu seferde ister istemez onlara uyum sağlarsın

çoğu erkek olan bir yerde çalışıyorum elbise giyiniyorum, hamile kaldım çocuğum oldu ama buradakiler cumaya gittikleri zaman beni de çağırıyorlar ya da saçımı kestirdiğimde tıraş olmuşsun sıhatler olsun diyorlar bende nasıl bir şey var ki

25 yaşıma kadar bende öyleydim :)
Annem asker gibi yürüyorsun derdi, babamında oğluydum :)
Hala biraz ağzım bozuktur, öfkemi kontrol edemediğimde erkekleşirim ama normal zamanlarda bir hayli kadın görüntüsüne sahip olmayı başardım :)
Ancak çalıştığın ortam bunda çok etkili, erkek gibi güçlü olmanın beklendiği bir ortamdaysan bu davranış kalıbı çok normal, bütün gün o şekilde çalışınca haliyle iş dışındaki zamanlarda da o kalıp içinde oluyorsun

Genelde benim icin de oyle derler... hem giyim kusam hem de tavir olarak.
ancak kufurden uzak olmam ve ortamina gore nezaket cumlelerini eksik etmemem nedeniyle sizinkinin aksine bu durum hep avantaja donuyor gibi,

Cocukluktan beri bebeklerle oynamayi sevmez top pesinde kosardim...
dolayisiyla "o ne la kiz gibi" cumlesini de cok duydum, soylemisligim de vardir,
kadinlardan ustun oldugmu saniyor gibi... kadinsi olmayi hakaret amacli kullanirdik erkek kankilerimle,
ne zaman ki dusuncelerim oturmaya basladi ve ataerkillikle ilgili elestirilerimi siralamaya basladim geri kalmis dusuncelerimi de arkamda biraktim.

alinmayin ama bildigim gordugum icin yaziyorum, sizinki kıroluk mu maskulenlik mi karar verin,
saci basi yapili olup da nasil konusan insanlar var...
bence sadece kadina degil, erkege de hic yakismiyor o tavir.
bu yakismama durumunu icsellestirirseniz topugun t sini gormeden bir beyfendi, hanimefendi gelir ; )

ben de aynı durumdan muzdariptim birkaç ay öncesine kadar. bayan olduğuma kendim inanmadığım için kimse de inanmıyordu. sonra kıyafet tarzımı değiştirdim. kadınsı giyinmeye başladım. bir baktım hareketlerime yansımış. konuşmalarımda davranışlarımda da sürekli bayanım bayanım diye kendimi teskin ediyorum, oluyor sonunda :)

bence bir arkadaşın önerisi çok doğru olmuş çok kibar narin tam kız gibi bir arkadaş edin.onunla takıldıkça sen de rahatlarsın modun değişir bence..
bizim bölüm kız ağırlıklı bölüm ve gelen erkekler bile kızlarla takılmaktan değşiyorlar ay filan demeye başlıyorlar.kimlerle vakit geçirdiğin çok önemli bence..

İçsel olarak bir maskülenlik var, peki bir erkekle ilişkin nasıl?

20'li yaşlarımın ortalarına kadar bende öyle idim. Hatta o zamana kadar hiç makyaj yapmazdım. Etek giymeyi hala sevmem rahatsız buluyorum ama etek elbise giyip altına bir de topuklu ayakkabı veya çizme çektim mi kendimi çok feminen hissederim.
Bu arada makyaj tekniklerini de kendi kendime öğrendim, şimdi her gün yapıyorum makyajımı, eyeliner çekmeyi filan bilmiyordum şimdi unutmayayım elim körelmesin diye her gün çekerim.
Youtube da çok fazla video var bu konu ile ilgili ben şahsen çok yarar gördüm.

Bir topuklu ayakkabı(dolgu topuk bile olur) yürüyüşü anında değiştiriyor. Birkaç takı ve saç başa biraz daha özen tamamdır. Birazda kızlarla takılınca konuşmanda değişir. Lady gibi olursun.

yavru olaya söyle bak. sen bi bayansın yaşın kaç olursa olsun bayansın ve bunun farkına var bence. giyinişini değiştir saçını başını değiştir gidip asker traşı yaptırma sigarayı bırak ya da konuşmanı düzelt önce. kadın dediğin azıcık işveli azıcık sempatik olur. hormonlarında sıkıntı yoksa bnce psikolojik sıkıntın

sevgilin oldu mu hiç?
Sevgilim oldu.Onun yanında dişileşiyorum. :)
İkisi de değilim. Ama polis gibi bir mesleğim var diyebilirim.
Bence de olma maskülen.
Seda Sayan çok itici geliyor bana mesela..
Annenin yetiştirme tarzı nasıldı seni?
Hep erkeklerle mi oynadın küçükken?
Annemle iyidir iletişimimiz fakat kopuk. İlk regl olduğumda bana kızmıştı :) . Bir de kendisi de öyle makyaj saç başla pek uğraşmaz.
canım istersen yardımcı olurum
Çok sevinirim.
İçsel olarak bir maskülenlik var, peki bir erkekle ilişkin nasıl?
Erkeklerle ilişkim söyleyeyim. Kankalığa bağlıyorum olayı. Özellikle arkadaş olarak ya da duygusal olarak bir şey hissetmediğim kişilere karşı bildiğin 'pampa' moduna geçiyorum.

Onun dışında topuklu giyiyorum. Saç kesimim normal ve boyalı. Giyimi toparladım. Makyaj yapıyorum.
Yani dış görünüşte fazla sıkıntı yok bazı istisnalar dışında ama kendimi o dişiler gibi hissedemiyorum.
Çocukluğumdan beri sorumluluk neredeyse hep benim üzerimdeydi. Üniversite de yalnızdım.,Şimdide yalnız yaşıyorum.
Çevremdeki hatunların davranışlarını özellikle gözlemliyorum. Nasıl yürüyorlar nasıl konuşuyorlar vs. Ama bir yere kadar taklit oluyor bir yerden sonra yine 'large' olmaya başlıyorum.Özellikle konuşma şeklimden hoşlanmıyorum. Aslında boğa burcuyum. Dişilik akması lazım benden ama yok :/

Bak kilit noktası burası bence.

Neden ilk regl olduğunda sana kızdı?

Kadınlığın simgesi regl olmak ve sen bu olaya adım atıyorsun. Artı senin suçun değil.

Sen de bilinç altında bunu suç kabul edip erkek gibi davranmış olabilirsin.

Sen de boyle bir insansi belki sekerim, neyden rahatsizsin ? Neysen osun derim, neden oldugun kisiyi degistirmeye calisiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…