Bence de olma maskülen.Merhaba hanımlar. Benim sıkıntım erkek gibi olmam. Yani bir ortama girdiğimde genelde erkek gibi davranıyorum.Onlar gibi sigara içip onlar gibi konuşuyorum. Argo desen var. Odunluk desen var. Yürüyüşümde bile bir nezaket bulamıyorum ki çevremdekiler de hep erkek gibi olduğumu söylerler. Ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Davranışlarımı nasıl değiştireceğimi de bilemiyorum. Tamam diyorum bundan sonra daha dişi olacağım yok üç gün sonra yine aynıyım.Ben bu şekilde olmak istemiyorum.
Ayni durumda olan iki arkadasimda da erkeklik hormonu yuksek cikmisti cunku. Ve tuylenme kellesme de yoktu. Erkek gibi tavirlari vardi. Giyimleri de erkek gibiydi.Konu sahibi erkek gibi görünmüyorsa yani erkek tipi tüylenme, erkek tipi kelleşme gibi sorunları yoksa asla hormonlardan kaynaklı bir durum yoktur. Neye göre böyle bir iddiada bulunduğunuzu bilemedim?
Merhaba hanımlar. Benim sıkıntım erkek gibi olmam. Yani bir ortama girdiğimde genelde erkek gibi davranıyorum.Onlar gibi sigara içip onlar gibi konuşuyorum. Argo desen var. Odunluk desen var. Yürüyüşümde bile bir nezaket bulamıyorum ki çevremdekiler de hep erkek gibi olduğumu söylerler. Ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Davranışlarımı nasıl değiştireceğimi de bilemiyorum. Tamam diyorum bundan sonra daha dişi olacağım yok üç gün sonra yine aynıyım.Ben bu şekilde olmak istemiyorum.
İşe üniformalı gidiyorum ve silahlıyım. İşyerinde bu da biraz etkili oluyor. Ama normal bir ortamda misal çocuklar küfürlü konuşurlar. Ben rahatsız olmam. Başka kızlara bakarım hemen rahatsız olurlar.Ben tuhaf karşılamam. Ya da kibar kibar konuşamam. Çok değişik ya. Üniversitedeyken bir kere 'ay' diye tepki vermiştim. Oda arkadaşım. O ne öyle kız gibi tepki verdin dedi ya. Lakabım bile erkek ismidir.
Merhaba hanımlar. Benim sıkıntım erkek gibi olmam. Yani bir ortama girdiğimde genelde erkek gibi davranıyorum.Onlar gibi sigara içip onlar gibi konuşuyorum. Argo desen var. Odunluk desen var. Yürüyüşümde bile bir nezaket bulamıyorum ki çevremdekiler de hep erkek gibi olduğumu söylerler. Ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Davranışlarımı nasıl değiştireceğimi de bilemiyorum. Tamam diyorum bundan sonra daha dişi olacağım yok üç gün sonra yine aynıyım.Ben bu şekilde olmak istemiyorum.
yavru olaya söyle bak. sen bi bayansın yaşın kaç olursa olsun bayansın ve bunun farkına var bence. giyinişini değiştir saçını başını değiştir gidip asker traşı yaptırma sigarayı bırak ya da konuşmanı düzelt önce. kadın dediğin azıcık işveli azıcık sempatik olur. hormonlarında sıkıntı yoksa bnce psikolojik sıkıntınMerhaba hanımlar. Benim sıkıntım erkek gibi olmam. Yani bir ortama girdiğimde genelde erkek gibi davranıyorum.Onlar gibi sigara içip onlar gibi konuşuyorum. Argo desen var. Odunluk desen var. Yürüyüşümde bile bir nezaket bulamıyorum ki çevremdekiler de hep erkek gibi olduğumu söylerler. Ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum. Davranışlarımı nasıl değiştireceğimi de bilemiyorum. Tamam diyorum bundan sonra daha dişi olacağım yok üç gün sonra yine aynıyım.Ben bu şekilde olmak istemiyorum.
Sevgilim oldu.Onun yanında dişileşiyorum. :)sevgilin oldu mu hiç?
İkisi de değilim. Ama polis gibi bir mesleğim var diyebilirim.güvenlik görevlisi misin yoksa polis mi ...her iki durumda da maalesef pozisyonlarımızın etkisi olabiliyor..üç yıllık doğu görevimde tek kadın olarak çalışınca bende fazla maskülen bir tarza girişmiştim..neyse ki bu sene toparladım çok şükür..
Annemle iyidir iletişimimiz fakat kopuk. İlk regl olduğumda bana kızmıştı :) . Bir de kendisi de öyle makyaj saç başla pek uğraşmaz.Bence de olma maskülen.
Seda Sayan çok itici geliyor bana mesela..
Annenin yetiştirme tarzı nasıldı seni?
Hep erkeklerle mi oynadın küçükken?
Çok sevinirim.canım istersen yardımcı olurum
Erkeklerle ilişkim söyleyeyim. Kankalığa bağlıyorum olayı. Özellikle arkadaş olarak ya da duygusal olarak bir şey hissetmediğim kişilere karşı bildiğin 'pampa' moduna geçiyorum.İçsel olarak bir maskülenlik var, peki bir erkekle ilişkin nasıl?
Bak kilit noktası burası bence.Sevgilim oldu.Onun yanında dişileşiyorum. :)
İkisi de değilim. Ama polis gibi bir mesleğim var diyebilirim.
Annemle iyidir iletişimimiz fakat kopuk. İlk regl olduğumda bana kızmıştı :) . Bir de kendisi de öyle makyaj saç başla pek uğraşmaz.
Çok sevinirim.
Erkeklerle ilişkim söyleyeyim. Kankalığa bağlıyorum olayı. Özellikle arkadaş olarak ya da duygusal olarak bir şey hissetmediğim kişilere karşı bildiğin 'pampa' moduna geçiyorum.
Onun dışında topuklu giyiyorum. Saç kesimim normal ve boyalı. Giyimi toparladım. Makyaj yapıyorum.
Yani dış görünüşte fazla sıkıntı yok bazı istisnalar dışında ama kendimi o dişiler gibi hissedemiyorum.
Çocukluğumdan beri sorumluluk neredeyse hep benim üzerimdeydi. Üniversite de yalnızdım.,Şimdide yalnız yaşıyorum.
Çevremdeki hatunların davranışlarını özellikle gözlemliyorum. Nasıl yürüyorlar nasıl konuşuyorlar vs. Ama bir yere kadar taklit oluyor bir yerden sonra yine 'large' olmaya başlıyorum.Özellikle konuşma şeklimden hoşlanmıyorum. Aslında boğa burcuyum. Dişilik akması lazım benden ama yok :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?