28 yaşımdayım. Giyim tarzım önceden kot gömlekti. Üniversite de biraz daha değişti. Şimdi özellikle giyimime dikkat ediyorum. Ama bakıyorum beğendiğim kıyafetler daha erkeksi.Giyim tarzın nasıl? O da mı maskülen? Bir de kaç yaşındasın?
Her yer. İşte de aynıyım arkadaş ortamında da. Her yerde. Tarzım bile erkek gibi geliyor.
28 yaşımdayım. Giyim tarzım önceden kot gömlekti. Üniversite de biraz daha değişti. Şimdi özellikle giyimime dikkat ediyorum. Ama bakıyorum beğendiğim kıyafetler daha erkeksi.
İşe üniformalı gidiyorum ve silahlıyım. İşyerinde bu da biraz etkili oluyor. Ama normal bir ortamda misal çocuklar küfürlü konuşurlar. Ben rahatsız olmam. Başka kızlara bakarım hemen rahatsız olurlar.Ben tuhaf karşılamam. Ya da kibar kibar konuşamam. Çok değişik ya. Üniversitedeyken bir kere 'ay' diye tepki vermiştim. Oda arkadaşım. O ne öyle kız gibi tepki verdin dedi ya. Lakabım bile erkek ismidir.Hanım hanımcık kadınlara mı özeniyorsun, beyler ortamda kadın var lafı mı densin istiyorsun bazen? Erkek gibi olup arada bir tarz değiştirmekte sorun yok ki, işe bir gün normalde giyinmediğin gibi giyinip gitsen merak etme takılırlar belki ama arada birtekrarlasan insanların da gözleri alışır, sen de alışırsın. Alımlı yürümek falan çok kolay değil ama biraz daha pratik işi, ben her seferinde sıkılıp dan dun yürümeye devam ediyorum.
Onları yapıyorum zaten. Özen gösteriyorum saçıma makyajıma vs. Onlarda pek sıkıntı yok. Giyim vs kolay fakat içten gelen bir şey var. Sanki daha narin değilim sertim. Böyle nasıl anlatayım bilmiyorum ki.Bence daha kadınsı şeyler almalısın. Minicik minicik etekler olmak zorunda değil bunlar ya da beş düğme açık gömlek değil. Daha kadınsı kıyafetler. Topuklu ayakkabılar, cicili bicili şeyler senin tavrını da değiştirir. . Saçlar da önemli. Kıvır, maşa yap, makyajını bakımını yap. Tavırlarına da yansır bunlar.
Onları yapıyorum zaten. Özen gösteriyorum saçıma makyajıma vs. Onlarda pek sıkıntı yok. Giyim vs kolay fakat içten gelen bir şey var. Sanki daha narin değilim sertim. Böyle nasıl anlatayım bilmiyorum ki.
Ama ben böyle olmak istemiyorum ki.Eeee öyleyse değiştirmek istediğin senin ta kendin. Sen bölesin demek ki. Hepimiz aynı olamayız ki. Senin de yapın bu. Bence barış kendinle :)
Ama ben böyle olmak istemiyorum ki.
İşe üniformalı gidiyorum ve silahlıyım. İşyerinde bu da biraz etkili oluyor. Ama normal bir ortamda misal çocuklar küfürlü konuşurlar. Ben rahatsız olmam. Başka kızlara bakarım hemen rahatsız olurlar.Ben tuhaf karşılamam. Ya da kibar kibar konuşamam. Çok değişik ya. Üniversitedeyken bir kere 'ay' diye tepki vermiştim. Oda arkadaşım. O ne öyle kız gibi tepki verdin dedi ya. Lakabım bile erkek ismidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?