Silahliysan guvenliksin galiba maskulen olman gayet normal isinin geregi senin caydiriciligin olmali gorunusundeİşe üniformalı gidiyorum ve silahlıyım. İşyerinde bu da biraz etkili oluyor. Ama normal bir ortamda misal çocuklar küfürlü konuşurlar. Ben rahatsız olmam. Başka kızlara bakarım hemen rahatsız olurlar.Ben tuhaf karşılamam. Ya da kibar kibar konuşamam. Çok değişik ya. Üniversitedeyken bir kere 'ay' diye tepki vermiştim. Oda arkadaşım. O ne öyle kız gibi tepki verdin dedi ya. Lakabım bile erkek ismidir.
Canım ablam da bikaç yıldır erkeklerin çok bulunduğu ortamda çalışıyo, ortaya bi erkek çıktınresmen:) sonradan olma erkeklik düzeliyor. Ne güzel ki farkındaymışsın, o farketmemiş bile. Zamanla düzeltirsin merak etmeSanırım iş gereği hep erkeklerin ağırlıkta olduğu ortamdayım.Ya çok itici bir şey. Ben bile gördüğümde benim gibi olan birini itici olduğunu düşünüyorum.
güvenlik görevlisi misin yoksa polis mi ...her iki durumda da maalesef pozisyonlarımızın etkisi olabiliyor..üç yıllık doğu görevimde tek kadın olarak çalışınca bende fazla maskülen bir tarza girişmiştim..neyse ki bu sene toparladım çok şükür..İşe üniformalı gidiyorum ve silahlıyım. İşyerinde bu da biraz etkili oluyor. Ama normal bir ortamda misal çocuklar küfürlü konuşurlar. Ben rahatsız olmam. Başka kızlara bakarım hemen rahatsız olurlar.Ben tuhaf karşılamam. Ya da kibar kibar konuşamam. Çok değişik ya. Üniversitedeyken bir kere 'ay' diye tepki vermiştim. Oda arkadaşım. O ne öyle kız gibi tepki verdin dedi ya. Lakabım bile erkek ismidir.
ben hala beceremiyorum ara da bir zorluyorum ama ,konu sahibesinde belki işe yarar...Topuklu giy topuklu.
Çok işe yarıyor. " asla giymem " diyenlerdensen de bi dene.
Başladın mı bırakamıyorsun.
ben hala beceremiyorum ara da bir zorluyorum ama ,konu sahibesinde belki işe yarar...
bir gün kızım olursa adını çalıyorsun bu arada yapma etme eylemeKüçük topuktan başlayınca yavaş yavaş alışıyo insan. Ben öyle yaptıydımdı.
bir gün kızım olursa adını çalıyorsun bu arada yapma etme eyleme
Zeynep mi ? :)
Bence bir hormon testi yaptirmalisin. Bu gibi durumlarin altinda genellikle hormonel bozukluk yatabiliyor.
Bu meslegi secmis olman da bunun etkisi olabilir hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?