Master Chef Show Tv

Resmen kayırıyorlar bence semrayı..helede batuhan sevmiyorum ayağı ile resmen el üstünde tutuyorlar,alt tarafı kadın günlerinde yapılan haşhaşlı tatlı ile pilav yaptı ya
uyuz oldum

inanamıyorum ya.semrayı gunun tabagı seçtiler.resmen ferhatın hakkını yediler.gerçi onlar bence akıllarındaki isimleri taşıyacaklar finale.oda ferhat tugsan ve semra.muzafferi eleyecekler tatlı yapamıyor garibim.semrada finale yakışmadı ama neyyyyyyyyseeeeeeee

bugünde mi semra seçildi birincii..anamm.. şu kızı hem seviyorum hem sevmiyorum :))
bişiler itiyo beni..

Bu yarisma aslinda orjinalinden biraz uzak, diger ulkelerde yapilanlarinida izliyorum Gordon Ramsay cok bagiriyor filan ama Master Chef te degil Hell`s Kitchen diye baska bir yarisma var orda... Show Tv de iki yarismanin karisimini yapmis.

yarışmanın suyunu çıkardılar resmen bu semranın ilk dörtte olması bile saçmayken yaptıklarına bak
ya birinci bölümden beri hep birinci olan dünya mutfaklarını bilen her şeyi en güzel şekilde yapan ferhatı nasıl ilk finalist yapmazlar
revaniyle pilavla chef olunuyorsa benim anam chef ötesi bişey heralde üstelik o kadında duygu sömürüs
ağlamalar öyle mi şef olacaküç erkek mutlaka finalde olmalıydı
mıymıntı semra sırf kadın diye kaldı

Bugün Cüneyt Asan konuk.. adamdaki enerji beni utandirdi..
ne kadar hirsli ne kadar istekli tatli bir adam
Günaydin grubunun nasil bu kadar büyüdügü anlasiliyor..adam daha da büyütür isleri..
adamdaki hirsin 10 da biri bende olsa koca popomu kaldirip az bucuk parayi bulurum

Tuğsanı gördüğümden beri izliyorum şahsen ben bu yarışmayı
Semra'nın finale kalması beni deli ediyor.
Orda bayanlardan çok daha iyiler vardı ama yarışma adaletsiz bence, elendiler..
Güya bayanları Semra temsil ediyor şimdi
Herneyse ben Tuğsan'ı çok seviyorum onun birinci olmasını isterim ama, bence Ferhat daha çok hakediyor

geçenlerde facede de yazmıştım;semra anne yemekleriyle mi masterchef olacakmış diye...evet böyle düşünüyorum.o halde hepimiz masterchefiz

bir bayan temsil etsin diye de asıl hakedenlerin hakkı yenmez ki

ne olursa olsun ferhat çok iyi,tuğsan iyi,muzaffer fena değil,semradan önce gelebilecek başka bayanlar vardı kesinlikle

umarım finalde bari durumu kurtarır ve ferhat ve tuğsana haklarını verirler.zaten onlar da semra finale kalınca çok şaşırdılar haklı olarak

Semra kesinlikle haketmiyorrr
ondan daha iyileri vardııı

ilk 3e girmesii çok yanlışş oolduu
muzafferinde gitmesi gerekkk

ilk başladığında nasıl heveslenmiştim ama rezil ettiler güzelim yarışmayı ,show tv iç yapımların mı bilmiyorum ama show tv programlarında kaliteyi neden sürekli göz ardı ediyor anlamış değilim

yarın ki elemelere Tuğsan ile Muzaffer kaldı.Sanırım bu hafta Tuğsan elenecek :18::18::18:

tuğsan yada muzafferden biri giderken o semra kalacak ya finale
neyse ki ferhatı finalde göreceğim
öyle de olmasa artık açmazdım
ama semra şimdiye kadar kuralları çiğnemeye kalktı duygu sömürüsü yaptı yapılabilecek her türlü çirkeflik yapıldı
ve hep kayrıldı

resmen hak yendi
öğretmenmiş ben ne bir öğretmen olarak ne de bir bayan olarak onun beni temsil etmesini isterim

Batuhan şef orada olduğu sürece Tuğsan finale kalamaz adam direk Tuğsan a kızmaya odaklanmış cevap verse kızıyor, vermese kızıyor Tuğsan da canım onun karşısında nasıl ezik duruyor, o yemek yaparken bence Batuhan bilerek gelip her seferinde sudan sebeplerle kızıyor ki bütün motivasyonu düşsün ve malesef başarıyorda çocuğun hevesi, konsantiresi kaçıyor

İçimden dün Batuhan'ın boğazını sıkmak geldi yemin ediyorum
Bu adam Tuğsan'ı niye sevmiyo ya, çocuk ne yapacağını şaşırdı artık of.
Tuğsan'ı eleyecek sanırım lanet pislik :18::18:
İnşallah finale kalır ya, bu uyuzluğu yapmasınlar

bence de tuğsan finale kalmalı. çünkü çok güzel tabaklar çıkarıyor, göze de hitap ediyor yemekleri. çok yetenekli bir çocuk bence ve ilerde de çok başarılı olur. muzaffer ise tatlı yapmayı beceremiyor ki, bence muzaffer elenir...batuhan da neden kafayı tuğsana taktı anlamadım, buldu tabi karşısında mülayim çocuğu, ağzına geleni söylüyo

Son düzenleme:
biraz önce programın sonunda yarınki elemeyi gösterdiler sanki tuğsan gidiyor ya.
Muzaffer ağlıyor ama bence Tuğsan gittiği için çünkü Tuğsan çok durgun görünüyor, en son kapıdan ikisi birden gidiyor Muzaffer hoplayarak gidiyor umarım yanlış anlamışımdır:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…