Master Chef Show Tv

Güle güle Tuğsaaaaaan :80:

Muzaffer nasıl aglıyor ya kıyamam içli içli ..

Tuğsan ın kalmasını çoooooook isterdim ama Muzafferin tabağının çok güzel olduğu televizyondan bile belliydi
vedalaşırken çok üzüldüm demekki Tuğsan ı çok seviyormuşum bende ağladım giderken
umarım Ferhat 1. olur Semra olmasında

Tuğsaaaan
Çok üzüldüm ama Muzafferde çok iyiydi hakkını vermek lazım.
Benim sinir olduğum şey Semra gibi birinin sırf finalde bir bayan bulundurmak adına orda tutulması.Onun yerinde Tuğsan olmalıydı, Semra masterchef olabilecek dayanıklılığa ve yeteneğe sahip değil kesinlikle..
Neyse ya Türkiye'nin iyi bir genetik mühendisine daha çok ihtiyacı var zaten

finali yine kaçırdım
demek tuğsan elendi?haftalar öncesinden belliydi,batuhan azarlayıp durarak sinyalini veriyordu zaten.gerçekten genetik mühendisliği yapsa daha iyi,ama dereceye girmek hakkı gibi görünüyordu.semra kesinlikle haketmiyordu orda olmayı

Semra nasıl oluyorda hala yarışmada bende bir türlü anlam veremiyorum nerdeyse program boyunca tüm eleme yarışlarında yarıştı ve şans eseri finale kadar geldi..Burçe, Gökçe , Hasan Fehmi, Tuğsan ve bir çok yarışmacı bile daha iyi yemek yapabilirken onlar elendi Semra kaldı ne ayrıcalığı var merak ettim bayan izleyiciler kızmasın diye ise bu tutum kızmıyorum gönderin gitsin.. Semra ya gıcık felan değilim ama yarışmayıda başından itibaren seyrediyorum göz var izan var arkadaş :103: Ferhat bence asıl kazanması gereken kişi...

o semra'yı boğarım ne gıcık kadın yahu

tuğsanım gitti :2: neyse tuğsan sağlık olsun sen mühendisliğe devam et :82:

hayrett bişii nası olurda birinci olur gene bu kadın pilavını beğenmediler onu beğenmedilerr, ravyole midir nedir onla şansın olabilir mi die sölediler bu ne perhis bune lahana turşusu

Tugsani nasil elerler yaa.. bugün ögrendim..aralarinda en iyisi ferhat ile o idi..
semra ve muzaffer ne alaka ilk ücte..
hele o gicik semraa allamm ya neden bilmem ama gicik oluyorum su hatuna..
adamlara para yedirmis dicem parali biri olsa..
bence bu ustalar yakisikli olmalarini kiskaniyor bunlarin..yoksa semradan hic haz etmedikleri belli...
canim ferhatim bari o birinci olsaaa

yarının reklamını gösterdiler.semra sanırım fırında birşeyleri yakıyor.batuhan bu saatten sonra 7 katli düğün pastası yapsa olmaz artık diyor umarım semra için söylüyordur

gene semra gıcıgımı ya öf sinir oluyorum şu karıya daha yarısmanın ilk günlerinden beri
elesnede kurtulsak diyte dualar ediyorum yaa

ferhat ilk günden itibaren hem tatlı olsun hem tuzlu olsun hep değişik şeyler yaptı ve çoğunda da başarılı oldu.ferhat birinciliği hakediyor.

semra malzeme olarak havucu seçti ve havuçlu kek yapacak dedi çok güzel yaparım dedi ama bende bölümünde gördüm keki yakıyor ve ağlıyor tabi Batuhandan zılgıtı yiyor
bugün benim için çok eğlenceli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…