Masturbasyon ayp m ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam iyi hos da. %95 i yapar % 5 i yapmam der ama yapar. yanı %100 insan masturbasyon yapar mı? yani gercekten anlayamıyorum. insanın kendı kendıne haz alması ne demek? erkekler için demıyorum fizyolojık ıhtıyac olabılır.
ama bayanlar için? cinsel organ oynama vs vs ile deniliyor, o zaman tualetten sonra, temızlık yaparken cinsel organımızı elleyınce bısı mı oluyor yani? yani yapan yapar tabi, ayıp deildir, ama nasıl bir ihtiyactır bayanlar için bilmiyorum dogrusu. sahsen ben böyle bir ihtiyac hissetmedim hiç bir zaman, garip geliyor açıkcası

katılıyorum.. bazıları bunu anlamakta zorlanıyor nedense..bize tuhaf gözle bakıyorlar. isteyen zevk almak ister" bu yolla "istemeyen almaz kardeşim kimene..

Adetliykende Masturbasyon Yapiyorlar Yanliz Içlerine Bir şey Sokmuyorlar..

Sadece Klitorisi Elliyorlar..
Peki Bu şekilde Bozulurmu..

Ben Günah Olduğunu Bilmiyorum. Ha Ayiplik Konusuna Gelince Kimse Görmezse Kim Ayiplayacak... :) Bu Arada Sakin Yanliş Anlamayin Denesemde Hiç Masturbasyon Yaparak Tatmin Olmadim. Bir Zamanlar Denemeye çaliştim Sadece:))

erkeğin oldugu kdr kadının da cinsel ihtiyaçları vardır.bu senin her kendine dokundugunda zevk alcaın anlamına gelmez cnm.iki adet arası tam yumurtlama zamanı,kadının cinsel aççıdan en istekli oldugu zamandır.çünkü hamile kalmasının en olası oldugu zamandır.bir insanın istegini bu şekilde bastırması da anormal değildir.yani bayanlarınki de ihtiyaç.fizyolojiyse kadınınki defizyoloji.ama yapıp yapmamak tercih meselesi.eger o arzu hissedilmiosa ya da geçiştiriliorsa yapılmayadabilir.ama ben şahsen evlenene kdr cinsel hiçbişi yaşama,evlendiğin gece btn cinselliği yaşa şeklinde bir zihniyet sahipken toplummuz zaten,bir de kadın maturbasyon yapıp kendi cinselliğini tanımazsa,vaginusmus veorgazm olamama sorunlarının gittikçe artacaını düşünüorum.çünkü bayanlar evlenene kdr cinselliğin her türlüsünü soyutluyor,sonrada o kdr yasagı birden zarurete çevirmeye çalışıolar.

ayıp değil kesinlikle ihtiyaç ... bence yapmayanlarda firijitlik var hahahah

Niye ayıp ,niye günah. Dozunu kaçırmadıkça herşey gibi sakınca neresinde.Böyle diye diye sorunlu gençlik yaratmadık mı?

ne demek yani şimdi yapmayan ilerde vaginusmus, orgazm sorunu vs seyler mı yasar. Ben buna katılmıyorum. Tabiki yumurtalama donemınde bu sekilde istekler olabılır. Benim sadece anlayamadım insanın kendı kendıne bi yerlerıne dokunması ve haz alması. İnsanın kendisine dokunması ile baskasının dokunması cok farklıdır. Ben sadece bunu anlayamıyorum hepsi bu.

bencede fizyolojik bir ihtiyaçta kızlarda yapıyormu yani şimdi....

sanırım yapan çok peki şöyle diyeyim...

sakıncaları varmı biliyormusunuz...

Sevgili doktor adayimiz cidden sasirdim bu konuda yazdiklariniza,yorum yapamicambenneyaptımki

Bence toplum baskisi nedeniyle,yapanlar yaptiklari seyin ayip oldugunu düsünerek,aaa o ne,ben hic yapmadim,ihtiyac duymadim vs.yalanlarina basvuruyor diye düsünüyorum.Ya da yaptiklari seyin farkinda degiller,ne yaptiklarini bilmiyorlar..:1closedeyes:

yaaa ne toplum baskısı neden bahsedıyorsunuz.Ayıp aaa olmaz deseler bile kimse gormedıkten sonra yapan yapar. İhtiyac duymuyorum dıyorum,utandıgım ıcın yapmıyorum demıyorum . Lütfen böle toplum, baskı vs vs seyler söylemeyın. Herkes böyle bir ihtiyac gidercek diye birsey yok

Böyle yazarak,yazdigim seylere imzani atmis oluyorsun...
Rica ederim:1rolleyes:

Böyle yazarak,yazdigim seylere imzani atmis oluyorsun...
Rica ederim:1rolleyes:

arkadasım anlayamadım ama ben senın yazdıgın seye ımza falan atmadım. Sen hala yalan söylerler diyorsun. Ben ise gerek duymuyorum dedım. Beni yalancılıkla suclamıyorsun umarım. Neyse uzatmanın bir anlamı yok...İsteyen yapar isteyen yapmaz. Herkesin özel hayatı kendine. Lütfen herkes yapıyordur utandığı için söyleyemiyordur diye bir genelleme yapma!

Canim bak toplum baskisindan kastim,kiz cocuklarina kücüklügünden bu yana yapilan davranislar.Sen kiz cocugusun ayip,sen kiz cocugusun öyle yapamazsin falan,demek istedigim buydu.
Elbetteki isteyen yapar,istemeyen yapmaz,benim anlatmak istedigim mastürbasyon yapan kisilerin bunu ayip,günah olarak bilincaltina yerlestirmeleri.Umarim anlatabiliyorumdur.
Sana 4.sayfada yazan yazinin bir kismini gönderiyorum.Eger devamini okumak istersen 4.sayfayi acabilirsin..:)

İnsanların yüzde doksanbeşi (%95'i) masturbasyon yapar, peki kalan yüzde beşi (% 5'i) ne yapar?
Kalan % 5'i yalan söyler! Biraz yumuşatırsak bunu ;yaptıkları şeyi masturbasyon olarak kabul etmemeye çalışırlar ,yada masturbasyon yaptıklarını bilmezler. Cinsel organlarla ilgili haz verici her şey masturbasyon sayılabilir,mesela bir kadının heyecanlanıp bacaklarını sıkıştırıp bırakması bile,ve mastıurbasyonda illa orgazma ulaşmak gerekmez.

bak canım anlatamıyorum galiba %5 yalan söyler sözu kocaman bir yalan. Ben bunu diyorum. Herkes yapcak diye birsey yok. Herkesin kişisel yasamı ile kimsenin ahkam kesmeye hakkı yok diye düşünüyorum.

Resmen tartisma cikcak he neden ayip olsun aa kizlar neden yapmasin yapanlarinda cogu gülpare nin dedigi gibi sakliyor iste cevre ayiplar diye varmi ötesi:)

evet uzatmanın anlamı yok ben ayıp demedim zaten. O yazıyı bende okudum ben sadece o yazıyı kabul etmıyorum hepsı bu. Herkes böyle bir istek duyacak diye bir kaide yok. Konunun başına geleyim ayıp deildir elbette kimse olmadıktan sonra.

Coynes canim elbet de herkes yapicak diye bir kaide yok... ama zaten masturbasyonda cogunluk bir grup halinde yapilcak degilya töbe töbe kimse olmadikdan sonra deniliyor hep:) ulu orta yapanlarinki sapiklik tabiki allam neler konusuyoruz:) Sözün özü senin de dedigin gibi ayip da günah da degil gerektiginde bir ihtiyac diyelim Konuyu burda tatliya bagliyalim he ne dersiniz:)

şimdi yapan çoğunluktadır bence

yapmayan çok azdır ve bunların yanı sıra yapıpda yapmıyorum diyende vardır

ama herkes yapıcak diye bir kayde yok tatlicadiarzu

ayıpmı değilmi konusuna gelince bence ayıp değildir
caizmidir değilmidir konusuna gelince ben bilmem zekeriya hocam bilir :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…