tamam iyi hos da. %95 i yapar % 5 i yapmam der ama yapar. yanı %100 insan masturbasyon yapar mı? yani gercekten anlayamıyorum. insanın kendı kendıne haz alması ne demek? erkekler için demıyorum fizyolojık ıhtıyac olabılır.
ama bayanlar için? cinsel organ oynama vs vs ile deniliyor, o zaman tualetten sonra, temızlık yaparken cinsel organımızı elleyınce bısı mı oluyor yani? yani yapan yapar tabi, ayıp deildir, ama nasıl bir ihtiyactır bayanlar için bilmiyorum dogrusu. sahsen ben böyle bir ihtiyac hissetmedim hiç bir zaman, garip geliyor açıkcası
tamam iyi hos da. %95 i yapar % 5 i yapmam der ama yapar. yanı %100 insan masturbasyon yapar mı? yani gercekten anlayamıyorum. insanın kendı kendıne haz alması ne demek? erkekler için demıyorum fizyolojık ıhtıyac olabılır.
ama bayanlar için? cinsel organ oynama vs vs ile deniliyor, o zaman tualetten sonra, temızlık yaparken cinsel organımızı elleyınce bısı mı oluyor yani? yani yapan yapar tabi, ayıp deildir, ama nasıl bir ihtiyactır bayanlar için bilmiyorum dogrusu. sahsen ben böyle bir ihtiyac hissetmedim hiç bir zaman, garip geliyor açıkcası
erkeğin oldugu kdr kadının da cinsel ihtiyaçları vardır.bu senin her kendine dokundugunda zevk alcaın anlamına gelmez cnm.iki adet arası tam yumurtlama zamanı,kadının cinsel aççıdan en istekli oldugu zamandır.çünkü hamile kalmasının en olası oldugu zamandır.bir insanın istegini bu şekilde bastırması da anormal değildir.yani bayanlarınki de ihtiyaç.fizyolojiyse kadınınki defizyoloji.ama yapıp yapmamak tercih meselesi.eger o arzu hissedilmiosa ya da geçiştiriliorsa yapılmayadabilir.ama ben şahsen evlenene kdr cinsel hiçbişi yaşama,evlendiğin gece btn cinselliği yaşa şeklinde bir zihniyet sahipken toplummuz zaten,bir de kadın maturbasyon yapıp kendi cinselliğini tanımazsa,vaginusmus veorgazm olamama sorunlarının gittikçe artacaını düşünüorum.çünkü bayanlar evlenene kdr cinselliğin her türlüsünü soyutluyor,sonrada o kdr yasagı birden zarurete çevirmeye çalışıolar.
bencede fizyolojik bir ihtiyaçta kızlarda yapıyormu yani şimdi....
sanırım yapan çok peki şöyle diyeyim...
sakıncaları varmı biliyormusunuz...
Sevgili doktor adayimiz cidden sasirdim bu konuda yazdiklariniza,yorum yapamicambenneyaptımki
Bence toplum baskisi nedeniyle,yapanlar yaptiklari seyin ayip oldugunu düsünerek,aaa o ne,ben hic yapmadim,ihtiyac duymadim vs.yalanlarina basvuruyor diye düsünüyorum.Ya da yaptiklari seyin farkinda degiller,ne yaptiklarini bilmiyorlar..:1closedeyes:
yaaa ne toplum baskısı neden bahsedıyorsunuz.Ayıp aaa olmaz deseler bile kimse gormedıkten sonra yapan yapar. İhtiyac duymuyorum dıyorum,utandıgım ıcın yapmıyorum demıyorum . Lütfen böle toplum, baskı vs vs seyler söylemeyın. Herkes böyle bir ihtiyac gidercek diye birsey yok
Böyle yazarak,yazdigim seylere imzani atmis oluyorsun...
Rica ederim:1rolleyes:
arkadasım anlayamadım ama ben senın yazdıgın seye ımza falan atmadım. Sen hala yalan söylerler diyorsun. Ben ise gerek duymuyorum dedım. Beni yalancılıkla suclamıyorsun umarım. Neyse uzatmanın bir anlamı yok...İsteyen yapar isteyen yapmaz. Herkesin özel hayatı kendine. Lütfen herkes yapıyordur utandığı için söyleyemiyordur diye bir genelleme yapma!
Canim bak toplum baskisindan kastim,kiz cocuklarina kücüklügünden bu yana yapilan davranislar.Sen kiz cocugusun ayip,sen kiz cocugusun öyle yapamazsin falan,demek istedigim buydu.
Elbetteki isteyen yapar,istemeyen yapmaz,benim anlatmak istedigim mastürbasyon yapan kisilerin bunu ayip,günah olarak bilincaltina yerlestirmeleri.Umarim anlatabiliyorumdur.
Sana 4.sayfada yazan yazinin bir kismini gönderiyorum.Eger devamini okumak istersen 4.sayfayi acabilirsin..:)
İnsanların yüzde doksanbeşi (%95'i) masturbasyon yapar, peki kalan yüzde beşi (% 5'i) ne yapar?
Kalan % 5'i yalan söyler! Biraz yumuşatırsak bunu ;yaptıkları şeyi masturbasyon olarak kabul etmemeye çalışırlar ,yada masturbasyon yaptıklarını bilmezler. Cinsel organlarla ilgili haz verici her şey masturbasyon sayılabilir,mesela bir kadının heyecanlanıp bacaklarını sıkıştırıp bırakması bile,ve mastıurbasyonda illa orgazma ulaşmak gerekmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?