Masturbasyon ayp m ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mastürbasyon yapmadım diyen insan ya yalancıdır ya da sağlıksızdır

Ben bi bayan olarak yapmadım genelde erkekler yapar diye biliyorum bayanlar da yapıyo mu? cok cahil hissettim kendimi

bide masturbasyon orgazmı engellermi evlilikte???normal ilişki sırasındaki yani???

bana etkiler gibi geliyor.
sonuçta sen kendini tanıdığın için, nasıl zevk alacağını biliyorsun, orgazmı kendin hazırlıyorsun.
ama eşin bunları senin gibi yapamazsa ki yapamaz daha zor olur orgazm olmak bence.

ayıp mı bilemem ama günah olduğunu biliyorum....

Hayir cnim ne günahi ya.saçma.gayet doğal bi şey tatlim.zaten bunu yapmian kişide bi problem ararim ben

mastürbasyon, kendi vücudunu tanımak bunlar çocukluktan ergenliğe geçişte keşfedilen şeydir. hiç yapmadım diyene anlam veremiyorum cidden.

Anam kime ayıp olacak zaten tek başına yapılan bişey kimse görmüyor ki..:))

hayatımda hiç masturbasyon yapmadım bu konuda cahilim ama yapmak ayıp degildir bence cunku bu özel hayat KİME NE?​

Herşeyin azı kar olduğu gibi çoğuda zarardır...Masturbasyon dediğimiz şey insanın kendi tanıması kendi anlaması kendini dinlemesidir.Ayrıca bir ihtiycaçtır da.Dizginlemesidir insanın kendisini...Ayrıca bu sadece bekar kadınlara mahsus bir şey de değildir....Bir çok evli kadının kadınlığını bulma yöntemlerinden birisidir bu diye düşünüyorum...

bence ne ayıp ne de günah.gayet doğal bir şey.aşırıya kaçmamak şartıyla.

ama ben bir şeyi merak ediyorum.şeyimize dokunuken alınan hazla sex yaparken alınan haz haz aynı mı:uhm:

ay utandım

bu tamamen o anki durum ile alakalı bir şey.ama bir gerçek var ki kadınlar kendi başlarına daha iyi mutlu oluyorlar

halka açık yerde yapmadığın sürece değil tabiki özel hayat die bişi war

arkadaşlar ayıp olur mu hiç;sadece yeri ve zamanı vardır böyle şeylerin...yemek yemek gbi,wc ye gitmek gibi normal bir ihtiyaç:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…