E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi busra_tuna
-
yaa ben yine hayret içindeyim illa şart mı masturbasyon yapmanız ne olacak yapmasanızben bu tür şeylerin pek doğru olduna inanmıyorummmm
ya varya bir çok bayanda aaaaa nekadar ayıp ihtiyacım yok filan der ama aslında yapıyodur eminimki.bu vücudun bir ihtiyacı nasıl erkekler bu ihtiyacı duyuyosa kadında duyuyo yani.sonuçta herkez vajinal orgazm olamıyor.ilişkilerde sadece erkekler ihtiyacını görsün diye olmuyor ya kadında mutlu olmak o zevki tatmak ister.eşi yardımıyla yada kendisi bunu yapabilir.ne eşi nede kendi utanmalı bence.gayet normal bişey.zaten bizim toplumumuzda küçüklükten beri bu ayıp, şu ayıp aman kızım elleme cıs kötü kaka bilmem ne.bizde biliyoruz günahı ayıbı.gidipte her boş bulduğumuz yerde yapmıyoruz heralde tövbe tövbeeee.bekarken olmalımı bilemem o kişilerin kendi tercihi beni ilgilendirmez, ama evliyse eşiyle birlikte olduktan sonra doyuma ulaşamamışsa isterse yapsın diyorum ben.
off off bu nasıl bi düşüncedir anlamıyorum...heralde insan ayy canım çok sıkıldı bi masturbasyon yapıp geliim de sıkıntım geçsin demez..bunlar insani güdülerdir arkadaşım..senin nasıl canın bazen eşini istiosa masturbasyon da öle bişidir..illa şart mı yapmasanız nolcak demişsin..hay allah ımm biraz okuyun arkadaşlar bunlar ihtiyaçtır..nasıl yemek içmek bir ihtiyaçsa cinsellik de bir ihtiyaçtır..
erkekler %100 penisleriyle oynarlar ama her kız klitorisiyle oynamaz çocukken belki bilmeden ama büyüdüğünde kendi ile oynamak bilmem yani kıllı kıllı orası zaten iğrenç
erkekler %100 penisleriyle oynarlar ama her kız klitorisiyle oynamaz çocukken belki bilmeden ama büyüdüğünde kendi ile oynamak bilmem yani kıllı kıllı orası zaten iğrenç
Biraz okuyun kismina tum kalbimle katiliyorum... Her satirina katiliyorum da insanlarin cehaletinden kal geldi bana o yuzden bu okuma & kendini egitme kismina daha da cok katiliyorum. Basimiza ne geliyorsa "insani cehaletten" geliyor zaten. Bu ulkede kadinlar daha cok "birey" olmayi ogrenseler cogu sorun ortadan kalkacak ama daha insanlar kendi fizyolojik ihtiyaclarini bilmekten bihaberken nasil olur bilmiyorum...
bide masturbasyon orgazmı engellermi evlilikte???normal ilişki sırasındaki yani???
Burnun gıdıklanır da kaşımazsan çıldırtır.
Kaşırsan müthiş keyif aldırır.
Çok kaşırsan yara olur, canın yanar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?