Masturbasyon ayp m ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi busra_tuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çorumlu bacıma katılıyorum yani bekarsan esin uzakta ise iki haramdan en hafifini sececeksin .... ama bence ya ne anlarki mastrbasyon yapan ask yok tutku yok esin yok öleee kendi kendine yani

bence gayet normal bişey bu.

yaa ben yine hayret içindeyim illa şart mı masturbasyon yapmanız ne olacak yapmasanızben bu tür şeylerin pek doğru olduna inanmıyorummmm

güzelim sevdiğin bir yemeği yesen nolacak yemesen nolacaka benzemiş bu soru. karın doyurmak değildir sadece yediğimiz yemeklerdeki amacımız. kötü bişey olsa ya da başkasına zarar verecek bişey olsa yapmaz kimse zaten....
benim bildiğim günah da değil. sadece herşeyde olduğu gibi bunun da aşırısı kadın içinde erkek içinde sakıncalı.

Superisine katılıyorum.bazen olurki eşinizle ilişkiye girdikten sonra da yaparsınız.gözünüzü kırpmak ne kadar doğalsa masturbasyon yapmakda o kadar doğal bence ve vücudun bir ihtiyacı...diye düşünüyorum.

ya varya bir çok bayanda aaaaa nekadar ayıp ihtiyacım yok filan der ama aslında yapıyodur eminimki.bu vücudun bir ihtiyacı nasıl erkekler bu ihtiyacı duyuyosa kadında duyuyo yani.sonuçta herkez vajinal orgazm olamıyor.ilişkilerde sadece erkekler ihtiyacını görsün diye olmuyor ya kadında mutlu olmak o zevki tatmak ister.eşi yardımıyla yada kendisi bunu yapabilir.ne eşi nede kendi utanmalı bence.gayet normal bişey.zaten bizim toplumumuzda küçüklükten beri bu ayıp, şu ayıp aman kızım elleme cıs kötü kaka bilmem ne.bizde biliyoruz günahı ayıbı.gidipte her boş bulduğumuz yerde yapmıyoruz heralde tövbe tövbeeee.bekarken olmalımı bilemem o kişilerin kendi tercihi beni ilgilendirmez, ama evliyse eşiyle birlikte olduktan sonra doyuma ulaşamamışsa isterse yapsın diyorum ben.

niye ayıp olsun niye günah olsun???
istemeyen yapmasın yapanı da ayıplamasın

Ya Arkadaslar Mastürbasyona Karsi Ayip Günah Yada Yapmasaniz Ne Olacak Gibi Tepkiler Nedir Bunlar Allah Aşkina Bu Ergenlik Dönemine Giren Gençlerin Bir Ihtiyaci Bana Söylermisiniz Lütfen Evli Olmayan Biri Cinsel Ihtiyacini Gidermek Için Mastürbasyon Yapsami Ayip Günah Gidip Zina Yapsami Ayip Günah
Yapmayin Ne Olur Bu Gayet Masumane Bence Kalkipda Günah Diye Zinami Yapsinlar Yoksa Abuk Sabuk Evlilikler Mi

ARKADASIMIZADA KATILIYORUM AYRICA EVLİ OLUPDA EŞİ KADIN RUHUNDAN ANLAMAYAN SADECE KENDİ ERKEKSİ DUYGULARI TATMİN İÇİN EŞİYLE BERABER OLAN KARISINI DÜŞÜNMEYEN ERKEKDE COK YANİ
EEE KADIN NAPICAK O ZAMAN:bbo:

Biraz okuyun kismina tum kalbimle katiliyorum... Her satirina katiliyorum da insanlarin cehaletinden kal geldi bana o yuzden bu okuma & kendini egitme kismina daha da cok katiliyorum. Basimiza ne geliyorsa "insani cehaletten" geliyor zaten. Bu ulkede kadinlar daha cok "birey" olmayi ogrenseler cogu sorun ortadan kalkacak ama daha insanlar kendi fizyolojik ihtiyaclarini bilmekten bihaberken nasil olur bilmiyorum...

Son düzenleme:
kokos sana katılıyorum benim yazdıklarımı alıntı yapıp çok acayip bişey yazmışım gibi göstermeyin evet bu benim fikrim ve hala o olay çok saçma geliyorr

:
erkekler %100 penisleriyle oynarlar ama her kız klitorisiyle oynamaz çocukken belki bilmeden ama büyüdüğünde kendi ile oynamak bilmem yani kıllı kıllı orası zaten iğrenç

:bbo: Oha yaa neden kendi özel bölgene iğrenç diyorsun ki. İlginç hakkaten. Bence hiçte iğrenç değil.

Canım büyüdüğünde de artık kıllardan kurtulma yöntemlerini öğrenmiş olmalı değilmi hem bence de insan kendi organlarını sevmeli sen sevmezsen başkası hiç sevmez :))

erkekler %100 penisleriyle oynarlar ama her kız klitorisiyle oynamaz çocukken belki bilmeden ama büyüdüğünde kendi ile oynamak bilmem yani kıllı kıllı orası zaten iğrenç

bencede çok ilginç...kızzz traş etmiyomusun yoksa sen :)

şu da enteresan evlenene kadar yapmamak evlenince başlamakCADIARZU

bende size katılıyorum :sm_cool::sm_cool: insanlar zewk noktalatını keşvetmeli bnce a.s

CİNSELLİK AÇIK BIR KAPI BIRI ONU ARTIK KAPATMALI ÖZEL OLAN HERSEY GİBİ ODA ARTIK ÇOK FAZLA KURCALANMAMALI........
arkadaslar bırakın kim neyapıyorsa yapsın...isteyen yapar istemeyen yapmazzz...

bide masturbasyon orgazmı engellermi evlilikte???normal ilişki sırasındaki yani???

bide masturbasyon orgazmı engellermi evlilikte???normal ilişki sırasındaki yani???

kadinlar iki tip orgazm vardir bi klitoris orgazmi bir de vajinal orgazm evlendiginiz vakit masturbasyon yapan kadinlarin vajinal orgazm dan zevk almasi biraz daha uzun zaman alabilirmis neticede klitoral orgazmi tadan kadin bundan vazgecmek istemeyecektir. ama soyle de bisi var ikisinin birden tatmin edilmesi gerekir. her erkek de bunu bilmeyebilir sizin bilincli olup esinize ogretmeniz gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…