masum kadın mı seksi kadın mı ?

tucelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
12
0
36
34
Bir erkeği etkilemek için hangisi daha önemlidir ? masumluk mu seksilik mi ?

Hiçbiri.
En önemlisi kendin olmaktır.
Zaten çeşitli rollere bürünerek etkilediğin adamdan da hayır gelmez :)

masum güzel olan kadınlara erkekler daha ciddi niyetle bakarlar. masum duru güzelliği olan kadınlar aşık olmak açısından daha uygun oluyor benim gördüğüm böyle. en basitinden erkeklerin yorumları böyle oluyor. masum güzel birine evlenilecek kız böyle karım olsaydı keşke yorumları yapılırken seksi olana başka türlü yorumlar yapılır.

elbette erkek kadını çekici de bulmak ister ama güzel bulduğunu çekici de bulur zaten. erkeğine de göre değişir ama benim en basitinden internette okuduğum yorumlardan bile çıkardığım bu. bence seksilik masumluk bir yana erkekler gözlerine hoş gözükenden etkileniyorlar genelde.

masumluktan kastınız ; dürüst düzgünlükse evet ..
sexy lik birlikte zaten yaşanır,olur gider .. tabi erkeklere sorsak cvp değişir ..

Masum olup da yeri geldiğinde seksiligini gösteren bence ki hic bi kadim masum değildir

Seksiliği Erkeği Tahrik eder Ç..günü Kaldırmaktan başka ile Yaramaz Masum kadında Ancak kendini Acındırır.. En Güzeli Seni olduğun gibi Kabul etmesidir... Saçma sapan rollere gerek yok!!!

Tavlayana kadar masum tavladıktan hele ki evlendikten sonra da dısardan masum icten seksi olanı makbuldür bence

Yerine göre. Gerektiğinde masum gerektiğinde seksi. Kim ne derse desin erkek ne sadece masumluk sever ne de sadece seksilik. İkisi bir arada oldu mu ve doğru yerde doğru şekilde kullanıldı mı tadından yenmez kadın.

Bence erkekler masum olmayan kadınları sever. Karsisinda dik duran, lafini veren, esirgemeyen kadınlara bayilirlar. Mesela benimki öyle. Kendini bana da kimseye de ezdirmeyeceksin der, güçlü olacaksin der. Ve bu halime bayılır. Ama bazen espri yaptigimda, normal bir konuda konustugimuzda çok masumsun bayiliyorum sana der. Senin kalbini seviyorum der.
Ha yatakta da asla masumluk falan gecerli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…