matmazelll burun Estetiği Ameliyatı

kız matmazellll nasılsın fıstıkk eskilerden fazla kimse kalmadı burda sende arada giriyosun sanırım görüşürüz bebişim cok öptüm seni

baktım evet mükemmel olmuş burnunuz çok beğendim.. benimki de size yakın bi durumda o kadar büyük değil ama. güzel olcak inşallah. . teşekkür ederim. .

ya kızlar bide şunu sorucam daha sonradan herkes aa burnun estetik mi diye sordu mu yani sizi ilk defa tanıyanlar ?? tanıyanlar zaten anlıcak da yeni tanıyanların anlamasını istemem. anlamazlarsa demek ki doğal duruyor die düşünürüm.. vee bide kullanım açısından zorluk var mı ? yamuluyor falan diyorlar hiç dokunmıcaz mı yada ne gibi hareketlerimiz kısıtlancak ??

ben de araştırıyorum aylardır.
bir arkadaşım Selçuk inanlı'ya olmuş seneler önce burnu gerçekten harika.
yorumlarını da okudum herkes çok memnun.sanıırım ben de olna olacağım.

kız matmazellll nasılsın fıstıkk eskilerden fazla kimse kalmadı burda sende arada giriyosun sanırım görüşürüz bebişim cok öptüm seni

bitanem iyim ne olsun işte ben de ara ara girip bakıyorum neler var diye... eskisi gibi her daim olmasa da :)) eskiden internet demek kk demekti benim için sen nasılsın canım? ben de seni çok öpüyorum hoşçakal...

canım beni önceden tanıyanlar bile aa burnuna estetik mi yaptırdın demedi. yani ben söylemediysem onların hiç haberi olmadı. aslında çok ciddi bir değişim geçirdi burnum ama ben de anlamadım niye kimsenin farketmediğini. sadece bazıları sende bir değişiklik var bi güzelleşmişsin görmeyeli felan diyorlar ama kaynağını çok az insan farkediyor :)) kullanım açısından ilk zamanlar tabi ki çok zorlandım üzerimi giyinirken ya da yatarken kolum burnuma çarpmasın diye çok dikkat ettim. özellikle de küçük çocuklardan uzak durmalısınız ani kazalar yaşanabilir. saniyelik bir darbe bütün burnunuzu mahvedebilir. Allah korusun. ama şimdi 6 ay geçti o kadar hassas davranmıyorum. ilk zamanlar gibi olmasa da tabi yine de dikkat etmek zorundayız...

öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun yeni burnun canım ekledim seni burnunu hem merak ettiğimden, hemde fikir edinmek amacıyla...

ankarada yaşıyorum bende yaptırmayı düşünüyorum burnumu, ama öncelikle işin maddi yönünü halletmem lazım, ozamana kadar araştırmada olucam, şimdiden teşekkürlerrr

bitanem iyim ne olsun işte ben de ara ara girip bakıyorum neler var diye... eskisi gibi her daim olmasa da :)) eskiden internet demek kk demekti benim için sen nasılsın canım? ben de seni çok öpüyorum hoşçakal...

bende iyim canım ne olsun bende bu aralar yine sardım kkda takılıyorum bazen bayagı bir ara veriyorum ama özlüyorumda eskileri evde olunca calışmayınca bana renk oluyor cokta bilgi ediniyorum bildiğin gibi halen aynı hayat devam canım bende cok öpüyorum seni fıstık

kabul ettim canım ama avatarındaki erkek resmi insanı şüpheye düşürüyor niye böyle bir resim tercih ettin?

kabul ettim canım ama avatarındaki erkek resmi insanı şüpheye düşürüyor niye böyle bir resim tercih ettin?

canım o erkek barcelona'lı futbolcu :))) shakıra'nın da sevgilisi :)

canım peki doktorun da 6 ay boyunca yada 1 sene herneyse artık dikkat etmeni mi söyledi ?? yani bunun bi süresi var mı ? atıyorum 3 sene sonra da burnun yamulma riski var mı ??

okadar uzun vadeli konuşmadık doktorla ama sonuçta ağır bir darbe alırsan diğer burunlar gibi ameliyatlı burun da yamulur. ben şöyle tahmin ediyorum burnun oturması enaz bir yılı buluyor diyorlar ya ameliyattan sonra burnun hamur gibi oluyor yani çok aşırı hassas. bu yüzden alacağın herhangi bir darbe ameliyatsız burunlarda bir sorun oluşturmazken ameliyatlı burunda ciddi sorunlar oluşturabilir. tabi bir yıl sonraya kadar bu hassasiyet de yok olduğu için bu risk de yok olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…