- Konu Sahibi matmazelll
-
matmazall cnm burnuşumun ameliyat öncesi halini koydum.yorumları bekliyorum
arkadaşlar kime ameliyat olucaksınız?
canım yaklaşık bir hafta-on gün içinde içerisinde bütün morlukların yok oluyor. yani rahatlıkla dışarı çıkabilirsin. öyle çok tedirgin olacak bişey değil. sen benim albümdeki resimlerimi bir incele orada özellikle ameliyattan sonra gün gün resim çekindim. morarmalar ve şişliklerin yok olma aşamasını görebilirsin.
kız matmazellll nasılsın fıstıkk eskilerden fazla kimse kalmadı burda sende arada giriyosun sanırım görüşürüz bebişim cok öptüm seni
ya kızlar bide şunu sorucam daha sonradan herkes aa burnun estetik mi diye sordu mu yani sizi ilk defa tanıyanlar ?? tanıyanlar zaten anlıcak da yeni tanıyanların anlamasını istemem. anlamazlarsa demek ki doğal duruyor die düşünürüm.. vee bide kullanım açısından zorluk var mı ? yamuluyor falan diyorlar hiç dokunmıcaz mı yada ne gibi hareketlerimiz kısıtlancak ??
bitanem iyim ne olsun işte ben de ara ara girip bakıyorum neler var diye... eskisi gibi her daim olmasa da :)) eskiden internet demek kk demekti benim içinsen nasılsın canım? ben de seni çok öpüyorum hoşçakal...
öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun yeni burnun canımekledim seni burnunu hem merak ettiğimden, hemde fikir edinmek amacıyla...
ankarada yaşıyorum bende yaptırmayı düşünüyorum burnumu, ama öncelikle işin maddi yönünü halletmem lazım, ozamana kadar araştırmada olucam, şimdiden teşekkürlerrr
kabul ettim canım ama avatarındaki erkek resmi insanı şüpheye düşürüyor niye böyle bir resim tercih ettin?
kabul ettim canım ama avatarındaki erkek resmi insanı şüpheye düşürüyor niye böyle bir resim tercih ettin?
canım o erkek barcelona'lı futbolcu :))) shakıra'nın da sevgilisi :)
canım peki doktorun da 6 ay boyunca yada 1 sene herneyse artık dikkat etmeni mi söyledi ?? yani bunun bi süresi var mı ? atıyorum 3 sene sonra da burnun yamulma riski var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?