Mavi göz zeka belirtisi mi

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
131
688
63
Mavi gözlü insanlar zeka gerektiren işlerde daha başarılı oluyor ya diğerleri;
Mavi göz zeka belirtisi mi? Amerikan Luisville Üniversitesi uzmanları tarafından yapılan araştırmada mavi gözlere sahip insanların siyah ve kahverengi gözlülere oranla daha zeki olduğu sonucu çıktı. Araştırmaya göre mavi gözlü insanlar zeka gerektiren işlerde daha başarılı olurken, koyu renk göze sahip olanlarsa fiziksel güç isteyen işlerde beceri gösteriyor.

Dahilerin gözü de mavi

Yetenekler spor alanında da değişiyor. Koyu renk gözlüler futbol, hokey ve rugby gibi fiziksel güce dayalı sporlarda daha başarılıyken, mavi gözlüler golf gibi strateji gerektiren oyunlara daha yatkın oluyor. Uzmanlar ünlü fizikçi Stephen Hawking, penisilini keşfeden Alexander Fleming, ünlü bakteriyolog Marie Curie gibi dahilerin tümünün mavi gözlü olduğuna dikkat çekti. Ancak uzmanlar, mavi ve kahverengi göz taşıyan insanlar arasındaki bu farkı sadece gözlemlediklerini, henüz buna bilimsel bir açıklama getiremediklerini kaydetti.

mavi diil ama renkli gözlü olduğuma göre bende dahiler kategorisine giriorum heraldee:sm_cool::dance::teytey:

Yaşasın :sm_cool:bir dahi yetiştiriyorum.Anne babnın genleri etkilemiyor değilmi?naniknanikpaylaşımın için sağol canım........

Gözlerim masmavi ve zeki olduğumu biliyorum.
Bilgi için teşekkürler Realist...

Gözlerim masmavi ve zeki olduğumu biliyorum.
Bilgi için teşekkürler Realist...

aynen valla demekki doğru gözlemlemişler teşekkürler kardeş bizim gibi bütün mavi gözlülerin hoşlanacağı bir paylaşım

aa bu bilim adamları da sacmaladı gari hee cok olmaya basladı teknoloji ilerledikce sacmalıklar cıkmaya basladı sinir olmaya basladım yok cok uyku zeka geriliğiymiş filan filan:mymeka::oklava:
inanmıyorum ben bazen bilim adamlarına..

masmavi gözleri olan bir arkadaşım bulmaca çözmüştü, soru şuydu, kafeste yaşayan bir hayvan, bulmaca 3 harfliydi arkadaşımın cevabıda kaz'dı. Dedim neden kaz yazdın, baş harfi K idi başka ne olacakki demişti. Birden aklıma geldi işte.
Neyse benim gözlerim kahverengi bilginize sayın bilimadamları jeyyar

Bende mavi gözlüyüm
Ve zekamdan hiç şikayetim olmadı gerçektena.s
Ama çok iliginç
Bunu ilk kez duyuyorum
Göz renginin zekayla nasıl bi bağlantısı olabilir:uhm:
Çünkü sonuçta genetik bişey göz rengi

ya sormayın öyle dahilerki:kahve:
örnekte görüldüğü üzrelaelaelaelaelae(örnek ben oluyorum bu arada, belki mavi gözlü olmayanlar anlayamazlar:roflol::roflol:)

mavi gözlü kızı olan bir anne olarak ben renkli gözün fiziksel bir anomali olduğunu duymuştum . yani nasıl yanaktaki gamze oradaki kasların gelişmemesinden dolayı bir anomaliyse öyle . kızımın zekiliği konusunda şüphe yok ama dikkatimi çekti hep yabancı dahilerin isimleri verilmiş. onlar zaten ırk olarak mavi gözlü.(ingiliz, iskoç vs.) .
not: kahverengi gözlüyüm diye yazmadım ha...naniknanik

desenize hitler haklıymış almanların üstün ırk olduğunu düşünmekte jeyyar tabi araştırmayı nazizim yanlıların yapmış olma ihtimalide varnaniknanik

genellikle almanlar amerikanlar ruslar mavi gözlü ve sarışın
olur ki bi Türkte bi almandan 40 kat daha fazla zeka vardır
yalnız şunuda unutmayın ki almanlar kendilerinden 40 kat küçük olan
beyinlerini Türklerden daha çok kullanıyorlar
onlar söylüyor bizde halkımızda sadece
%20 gibi bi oranda renkli göze sahip olan bi toplum olarak buna
seviniyoruz ilginç fisfisfis

Back
X