ben 50 diye hatırlıyorum ama yıllar oldu biyoloji dersi görmedimAslında tam yüzde 50 değil bildiğim kadarıyla, koyu renk baskın oluyor. Biyoloji dersinden öyle hatırladım.
Babam mavi gözlü ,annem kahverengimavi gözlü eşi olanlar ve kahverengi gözlü anneler bebitonuzun gözü hangi renk oldu %50 li oranda biliyorum ama merak ettim hangisi daha fazla
bu hikayenin şanslısı sensin demmeeekBabam mavi gözlü ,annem kahverengi
4 kardeşiz sadece benim gözlerim mavi
darısı başımaBenim kahve, eşimin mavi yeşil arası, mavi oldu paşamin gözleri
Şans işi tamamen Bi tanıdığım var bana çimen yeşili anne kahve çocuk da baba gibi yeşil gözlü bize gelince eşimin de yeşil ela arası Bi renk benim kahve oglumun gözleri aynı benimki gibi kahvemavi gözlü eşi olanlar ve kahverengi gözlü anneler bebitonuzun gözü hangi renk oldu %50 li oranda biliyorum ama merak ettim hangisi daha fazla
Sanssa evet şanslıyımbu hikayenin şanslısı sensin demmeeekayy benim bir tanıdığım vardı aynı durum 3 mavi 1 kahverengi gözlüydü hepside kız
Erkeklerin yalnızca bazılarının spermleri eşite yakın miktarda X ve Y kromozomuna sahiptir ve bu da çocuğunun kız ya da erkek olma ihtimalinin eşit olduğu anlamına gelir. Y kromozomlarında X kromozomlarından daha az gen vardır, erkek çocuklarının çoğunlukla annelerine benzemelerinin sebebi de budur. Bundan dolayı olabilir mi acaba cinsiyet tamamen ortalığı karıştırıyor olabilirŞans işi tamamen Bi tanıdığım var bana çimen yeşili anne kahve çocuk da baba gibi yeşil gözlü bize gelince eşimin de yeşil ela arası Bi renk benim kahve oglumun gözleri aynı benimki gibi kahve
bebikin cinsiyeti nedirBen mavi yesil arasi, esim kahve. Bebik simdilik maviş, ilerde belki yesile doner benim gibi. Ben de bebekken masmavi sonra yesile donuk olmusum
kızımın bana büyünce sövmemesi için gözlerinin babasına benzemesini isterim bence renkli göz de bir başka hava varrSanssa evet şanslıyım
Bizde 3 kiz 1 erkek , ben 2 numarayim
Benim yeşil eşimin kahverengi bana göre esmer de çocuk aynı ben ve gözleri maviBenim kahve, eşimin mavi yeşil arası, mavi oldu paşamin gözleri
oğlunun ki her türlü güzel bir renk olacak belli <3daha oglum 4 aylık sıklarda kendımıze yakın rengı ısaretledım..:) degısır dıyorlar bı kac aya renk ancak otururmus ama benım gozum yesıl mavı ıkısınden de var. kocam bal rengı goze sahıp etrafı yesıl ela mı dıyolar bu goze bılmıyorum. oglum da babasına yakın gozu su an bellı degıl tam. renk oturunca hatırlarsam yazarım :)
Bilmiyorum ama bu işlerde sadece anne baba degil ki ailenin kalan kısmı da etkiliyor eski sevgilimden örnek veriyim 3 kardeşler birinin göz rengi mavi birinin yeşil birinin kahverengiydi anne baba kahve gözlü ama dede ve babaannesi renkli gözlü oldugu için gen onlardan geliyorErkeklerin yalnızca bazılarının spermleri eşite yakın miktarda X ve Y kromozomuna sahiptir ve bu da çocuğunun kız ya da erkek olma ihtimalinin eşit olduğu anlamına gelir. Y kromozomlarında X kromozomlarından daha az gen vardır, erkek çocuklarının çoğunlukla annelerine benzemelerinin sebebi de budur. Bundan dolayı olabilir mi acaba cinsiyet tamamen ortalığı karıştırıyor olabilir
bebik erkek olsaydı sonuç yine aynı olur muydu merak ettim inşallah oğlun olursa bana yazBen dahil bütün ailem mavi-yeşil gözlü. Eşim kahverengi. Kızım kahve gözlü oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?