- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.455
- 448
- Konu Sahibi mavilimYesilim
-
hayırlı olsun. tebrik ederim. :)Kızlar merhaba pazartesi çok Hoş ve bi o kadar da Şaşırtıcı bi sürprizle karşılaştım acilden test yaptırdım 6 haftalık hamileyim Şuanbenim o indirdiğim bilmem kaç gb lik videolar en az bi 1 sene sonraya kaldı olsun napalım toptan hallederiz
Ayy çok özledim ya zumbayı
İnşallah benim ikinci bebek bi tane oğlum var nisanda 3 yaşına girecek ikinci de 3 aylık kilolarımı veremeden tekrar hamile kaldım ama Hayırlısı bakalım sağlık olsun..en çok ta yeni aldığım zumba setimi yapamadan hamile kaldım ya ona üzülüyorumyaparsın yine... bebek nasıl Seda :) bebek gelsin sağlıkla sonra tekrar zumbalarız :) sonuçta bir ömürlük yapıcaaz zumbayı :))
Merhaba...merhabalar bende 20 şubat itibarıyle sadece 4 gün fire vererek başladım spor a mavilim . günde 1 - 1,5 saat felan yapıyorum ama sankı fark yok gibi yaa( yaz a da düğünüm var . birlikte zayıflamak ve sıkılaşmak isterim. YARDIMMM
62,5 kilom var boyum da 1,68 boyum kilo vermesem de bıraz sıkılasım istiyorum . aynı seyı yapmıyorum aslında bende . Leslie ile 3 mile fast yapıp üstüne ebru şallıyla skinny jeans selülit savar 21 günde yağlara son felan degıstırıp yaptım
Bugunde mesela 25 dk latın aerobik ve 30 dk da DEBBie Siebers la Slim in 6 yaptım aynı seyler de degıl aslındaa..
Limonlu su bogazımı tahriş edıyorda hergün papatya tarçınlı yeşil çay içiyorum severek kahvaltımı oglene dogru yapıp arada meyve de yeyıp akşam yemegıne gecıyorum . yememden cok da kısmıyorum amaa ..
Herkesin metabolizması farklıdır. ben kendime excel de liste yaptım. yaptığım sporu yazıyorum. Aslında açlık ve tokluk hisimi kontrol ediyorum. kendimi asla aç bırakmıyorum. Gece bile acıksam çok az fındık badem atıyorum ağzıma.
Ne kadar enerji alırsan metabolizman o kadar güzel çalışıyor. Su içmek daha aktif yapıyor.
eBRU ŞALLI Form koruma yaptırıyor aslında kilo veremezsin. Kasların güçlenir sıkılaşırsın ama fazlalıkların kurtulman için kardio şart. Punk it up tavsiye ederim.
Şu an değişik hareketler yapsanda vücudun alışmıştır şu an yaptığın spora ona göre yaptığın her hareket seni yormuyor zorlamıyordur.
Vücudumuz o kadar muhteşem ki sana ihtiyaç olacak diye az veya çok yesende depoluyor . sen beyninle istemsiz depo emri veriyorsun. Çok güçsüz kaldığında besin alsan vücudun onu eritecek.
ama biz kilo alcaz diye yemiyoruz. sürekli gözlerimiz tartıda. en büyük hata orda aslında. yağ oranı değişken vücudun günlük biriktirip yakabilir. Ödem de tutabilirsin. Tartıya çok takılma.
Şu an 5 kilo vermek hedefinde spora başla. düğünüme kadar 5 kilo vericem de. kendini iyi hissettiğin her gün sporunu yap. Spor yapamadığın istediğin gün yürü. Açık hava ve oksijen de çok faydalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?