• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavişim'in diyet günlüğü :)

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba arkadaşlar 58 kilocuk 1,60 boyunda göbekli ve basenli bir kızım :) Bugün diyete başladım hergün yazcam ne yediklerimi :)

Sabah
-1 elma
-1 portakal

Öğlen
-Yarım porsiyon çiğ köfte ( çok acıkmıştım :50: )

Ara
-1 elma

Akşam
-Bir porsiyon annem ne yaptıysa ondan yicem :)

Biraz fazla yemiş olabilirim ama ilk günüm ne yapım yanii :40::40::40:

Ben buğün birşey fark ettim sanırım su içmeyi atlıyorum bu günden itibaren içilsin sulaaarrrr :9::9::9::9::9::9:

sabah sadece bunları mı yiyorsun bence 2 dilim tahıllı ekmekle daha sağlıklı bir kahvaltı yap öğlen çok acıkırsın yoksa :)

evet dün sadece bunları yedim+1 parça çikolata kaçamağı yaptım ilk günümdü..Bugün yediklerim daha fena yazıyorum şimdi bak :9::9::9:

Sabah
-1 Dilim şekeri az kek
-1 çay

Öğlen
-1 tavuk lavaş
-1 ayran ( çok acıkmıştım ama ne yapımm :25::25::25::25: )

Ara
-1 elma
-yarım portakal

Akşam
- Sadece yoğurt yemeyi planlıyorum
-1 porsiyon meyve

NOT=Buğün aşırıya kaçmış olabilirm ama ne yapım işte koştur koştur acıkıyorum :5::5:

bugüne artı olarak akşam kısır ve bir bardak çay ictim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugünkü menü biraz fazla hafta sonu olduğu için fazla kaçırdık

sabah
-3 dilim ekmek
-6 yada 7 dilim sucuk
-3 tane zeytin
-1 bardak çay

öğlen
-2 dilim börek
-yarım puaça
-2 dilim tavuk göğüsü
-1 kase patates salatası
(off çok yemişm ama ne yapım )

akşam
-2 dilim ekmek
-1 kase mercimek çorbası

günaydın diyetimde 4. günüm ve karatay diyetin geçiş yatmayı düşünüyordum ama annem sabah patates yapmış off :-):-):-)

sabah
3 dilim ekmek
10 dilim patates kızartması

öğlen
3 dilim pizza
kola

malesef çok sagliksiz beslendim ama malesef durumlar bunu gerektirdi. :mad::mad::mad::mad:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dün yediklerim

sabah
-4 tane eti burçak

öğlen
-tavuk lavas
-ayran

akşam
-bir kase çorba

ara
-dondurma

bugünkü menü

sabah
-2 küçük puaça
-domates salatalık

öğlen
-2 kır pidesi
-ayran

akşam
-1 dilim ekmek
-3 kasık menemen

ara
-kuru kayısı

dün ki menüm

sabah
4 bisküvi
1 bardak süt

öğlen
çiğ kofte
ayran

akşam
bir kase borca
bol salata

bol meyve

bugünkü menüm

sabah
4 dilim kek

öğle
tavuk lavas
ayran

akşam
yoğurtlu makarna yarım tabak
bol salata

bol meyve.

birde hergün 2 litre su içmeye çalışıyorum

:-)

bugünkü menüm

sabah
4 dilim kek

öğle
tavuk lavas
ayran

akşam
yoğurtlu makarna yarım tabak
bol salata

bol meyve.

Merhaba. Oncelille diyetinde kolay gelsin. Karatay'a gececegim yazmissin ama gorunuse gore hala gecmedin. Ne zaman gececeksin Karatay'a?

Butun ogunlerini okudum da cok az yemek yiyorsun. Ama yine de her ogunun altina not olarak bugun cok yedim yazmissin. Acaba gercekten cok yedigini mi dusunuyorsun? Istahsiz biri misin acaba? Cunku az yemekle zayiflamak biraz zor Karatay'in dedigine gore.

Karismis gibi olduysam kusura bakma. Amacim kimseyi kirmak degil. :)

Merhaba. Oncelille diyetinde kolay gelsin. Karatay'a gececegim yazmissin ama gorunuse gore hala gecmedin. Ne zaman gececeksin Karatay'a?

Butun ogunlerini okudum da cok az yemek yiyorsun. Ama yine de her ogunun altina not olarak bugun cok yedim yazmissin. Acaba gercekten cok yedigini mi dusunuyorsun? Istahsiz biri misin acaba? Cunku az yemekle zayiflamak biraz zor Karatay'in dedigine gore.

Karismis gibi olduysam kusura bakma. Amacim kimseyi kirmak degil. :)

Ben çok yedigimi düşünüyorum ve sağlıklı beslenemiyorum çalışıyorum sabah bir şekilde hallediyorum ama öğlen çok sıkıntı oluyor. hep dışardan yiyorum. birde meyve fazla yemiyorum ekmek hemen hemen hiç yemiyorum su 2 litreye yakın içiyorum ve bir gram dahi veremiyorum ne olcak bilmiyorum :'(

Ben çok yedigimi düşünüyorum ve sağlıklı beslenemiyorum çalışıyorum sabah bir şekilde hallediyorum ama öğlen çok sıkıntı oluyor. hep dışardan yiyorum. birde meyve fazla yemiyorum ekmek hemen hemen hiç yemiyorum su 2 litreye yakın içiyorum ve bir gram dahi veremiyorum ne olcak bilmiyorum :'(

Simdi oncelikle cok yemiyorsun, buna inanman lazim. Ve oyle çooook fazla ciddi bir diyet uygulamana da gerek yok. 5 kilo versen mesela gayet fit bir görüntün olabilir. Ama diyetten ayrı olarak hrrkesin sağlıklı beslenmeyi öğrenmesi lazim. Karatay'a gecis yapmak istediysen madem, Karatay diyetindeki kurallari aslinda arastirmissindir, biliyorsundur ama ben yine de tekrar bir ozet gecmek istiyorum, izninle.

Oncelikle kahvaltida:
*Kesinlikle yumurta, peynir ve zeytin yemek lazim. Bol bol hem de. Az degil. Bol bol. Mesela 2 yumurtadan yapilmis bol tereyağli omlet cok faydali. Menemen de yapabilirsin. 10 tane zeytin cok faydali.
*Ve kahvaltida meyve yemek gerekiyor. Ama sadece kahvaltida. Baska hicbir zaman meyve yememek lazim ki sanirim senin de zaten meyveyle pek aran yok. Taze meyve bulunmazsa, kuru meyve de yenebilir, kuru kayisi, hurma, kuru incir gibi.
*Ayrica ceviz, badem gibi kuruyemis yemek lazim kahvaltida.
*bal, reçel yenmemeli ama ekmeksiz tereyag ve kaymak bol bol yenebilir.
*Cay icerken kesinlikle seker kullanilmamali.
*sadece mevsimi oldugu takdirde bol bol domates, salatalik, yesillik yenmeli.
*poğaça, simit, kurabiye, ekmek yenmemeli.

Eger sabah kahvaltiyi coook ama coook guzel ve kuvvetli yapma imkani olursa ogle yemeği bile yenmeyebilir. Sadece iki ogun, sabah ve aksam yiyip cok sağlıklı kilo verenler var. Ama tabii ki istege bagli, acıkma oldugu takdirde ogle yemegi de mutlaka yenmeli.

Ogle arasinda:
Disarda yemek cok sorun degil bence.
*Mesela tavuk lavas yemek guzel, cunku bir sekilde bunyeye et ve turevleri almak sart, her ne kadar köy tavugu olmasa da... Et turevi derken kastim şu; mesela yumurta. Ogle arasinda bulabilirsen yumurta da yiyebilirsin.
*Veya ekmeksiz et döner, ince lavasli et dürüm, köfte, cigkofte ve haftada bir kez olmak şartıyla lahmacun veya icli köfte yemek daha guzel olur tavuktan ziyade.
*corba icebilirsin. Mesela mercimek corbasi, tarhana çorbası, bugday çorbası gibi...
*Ama kesinlikle pizzadir, makarnadir, tosttur, gozlemedir, waffledir, kumpirdir bunlar yenmemeli. Patatesin haslanmisi da, püresi de, kizartmasi da, firinlanmisi da, hicbir cesidi yenmemeli.
*Bol yogurt yenmeli.
*bol mevsim salatasi yenmeli.

Aksamlari:
*Aksam az da olsa makarna yenmemeli. Makarna, pilav, kek, kurabiye, börek, pasta, simit, pogaca, galete, ekmek hayattan cikmali. Ama bulgur pilavi yenebilir.
*corba icebilirsin.
*Balik yenmeli. Ama buyuk balik degil de kucuk baliklar tercih edilmeli. Çünkü kucuk baliklarda buyuk baliklara nazaran cok daha az ağır metal bulunur.
*Sebze yemekleri yenmeli.
*Baklagillere agirlik verilmeli.
*yine bol yogurt ve mevsim sebzelerinden cig olarak yapilmis salata yenmeli. Havuc cig olmak sartiyla az yenmeli, hele haslanmis hali hic yenmemeli.

#kremali cikolatalar, bisküviler, tuzlu krakerler ve buna benzer paketli urunler de aynen kek, borek ve tatli gibi tamamen hayattan cikmali, ister light olsun, ister kalorisi azaltilmis olsun.
#Kalori hesabi hicbir zaman yapmamak lazim.
#Doyana kadar yemek lazim.
#yemek yeme esnasinda su icilmemeli, hazmi zorlaştırıyor.
#ogun arasinda meyve yenmemeli, hatta ogun aralari hic yapilmamali.
#meyve sadece kahvaltida yenmeli. O da bol bol değil, sadece 1 porsiyon.
#kola gibi asitli veya meyvesulari gibi asitsiz olsun farketmez, bu tür tatli icecekler tuketilmemeli. Onun yerine ayran icilmeli.
#salam, sucuk, sosis yenmemeli. Pastirma yenebilir.
#sigara, alkol tüketiliyorsa kesinlikle birakilmali. Yavaş yavas degil, bir anda aniden terkedilmeli.
#senin de zaten uyguladigin gibi en az 2 lt su icilmeli.
#aksam saat 5-6 dan sonra su ve süt haricinde hicbir sey alinmamali.
#bol bol hareket edilmeli. Bacaklar cok calistirilmali. Ozellikle cim uzerinde uzun uzun yuruyusler yapilmali. Ama cim ortami bulunmasa da yine de mutlaka temiz havada tempolu yuruyus yapilmali. Koşmaya gerek yok, daha fazla yag yakayim derken erkenden bunyeyi yorup pes etmeye, yarida kesmeye luzum yok.

-eksik yazdigim, unuttugum bir şeyler mutlaka vardir ama simdilik Karatay diyeti hakkında yazacaklarim bu kadar.

Simdiii... Diyebilirsin ki, sen bunlari yapiyor musun ki acaba da bana siraladin hepsini?... Harfiyyen uyamasam da bircogunu elimden geldigince uygulamaya, yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.
Ayrıca senin de cok ciddi bir kilo problemin olmadigi icin cooook fazla kendini sıkmana gerek yok.
Benim arada kacirdigim seyler mutlaka oluyor ama onlari da telafi etmeye çalışıyorum kendimce. Soyle ki; eger gun icinde illa bir sekilde gofret gibi yasak bir sey yiyeceksem, o gun zeytinyag ve tereyagini cok daha fazla yiyorum. Mesela 2-3 kasik zeytinyagi iciyorum. Severek iciyorum. Bu sekilde dengeyi kurmaya calisiyorum ama tabii ki hepsinin tam manasiyla duzene oturmasi zamanla olacak bir sey.
Tamamen pes edip, ben bu kilomla da mutluyum deyip Karatay'i uzun zaman birakip her onume gelenden ve istedigimden yedigim uzun zamanlar da oldu ama bence herkesin kabul ettigi gibi Karatay bir diyet değil, saglikli yasam bicimidir. Ve ben saglikli olmak istedigimde hemen Kararay'a koşuyorum. :)

Tabii, bunlarin hepsi bir kenara, Allah'in takdiri bir kenara, o da ayri. Her seyi Allah'tan istemem lazim. Sagligimi da, ayakkabi bağımı da... :)

Son düzenleme:
Simdi oncelikle cok yemiyorsun, buna inanman lazim. Ve oyle çooook fazla ciddi bir diyet uygulamana da gerek yok. 5 kilo versen mesela gayet fit bir görüntün olabilir. Ama diyetten ayrı olarak hrrkesin sağlıklı beslenmeyi öğrenmesi lazim. Karatay'a gecis yapmak istediysen madem, Karatay diyetindeki kurallari aslinda arastirmissindir, biliyorsundur ama ben yine de tekrar bir ozet gecmek istiyorum, izninle.

Oncelikle kahvaltida:
*Kesinlikle yumurta, peynir ve zeytin yemek lazim. Bol bol hem de. Az degil. Bol bol. Mesela 2 yumurtadan yapilmis bol tereyağli omlet cok faydali. Menemen de yapabilirsin. 10 tane zeytin cok faydali.
*Ve kahvaltida meyve yemek gerekiyor. Ama sadece kahvaltida. Baska hicbir zaman meyve yememek lazim ki sanirim senin de zaten meyveyle pek aran yok. Taze meyve bulunmazsa, kuru meyve de yenebilir, kuru kayisi, hurma, kuru incir gibi.
*Ayrica ceviz, badem gibi kuruyemis yemek lazim kahvaltida.
*bal, reçel yenmemeli ama ekmeksiz tereyag ve kaymak bol bol yenebilir.
*Cay icerken kesinlikle seker kullanilmamali.
*sadece mevsimi oldugu takdirde bol bol domates, salatalik, yesillik yenmeli.
*poğaça, simit, kurabiye, ekmek yenmemeli.

Eger sabah kahvaltiyi coook ama coook guzel ve kuvvetli yapma imkani olursa ogle yemeği bile yenmeyebilir. Sadece iki ogun, sabah ve aksam yiyip cok sağlıklı kilo verenler var. Ama tabii ki istege bagli, acıkma oldugu takdirde ogle yemegi de mutlaka yenmeli.

Ogle arasinda:
Disarda yemek cok sorun degil bence.
*Mesela tavuk lavas yemek guzel, cunku bir sekilde bunyeye et ve turevleri almak sart, her ne kadar köy tavugu olmasa da... Et turevi derken kastim şu; mesela yumurta. Ogle arasinda bulabilirsen yumurta da yiyebilirsin.
*Veya ekmeksiz et döner, ince lavasli et dürüm, köfte, cigkofte ve haftada bir kez olmak şartıyla lahmacun veya icli köfte yemek daha guzel olur tavuktan ziyade.
*corba icebilirsin. Mesela mercimek corbasi, tarhana çorbası, bugday çorbası gibi...
*Ama kesinlikle pizzadir, makarnadir, tosttur, gozlemedir, waffledir, kumpirdir bunlar yenmemeli. Patatesin haslanmisi da, püresi de, kizartmasi da, firinlanmisi da, hicbir cesidi yenmemeli.
*Bol yogurt yenmeli.
*bol mevsim salatasi yenmeli.

Aksamlari:
*Aksam az da olsa makarna yenmemeli. Makarna, pilav, kek, kurabiye, börek, pasta, simit, pogaca, galete, ekmek hayattan cikmali. Ama bulgur pilavi yenebilir.
*corba icebilirsin.
*Balik yenmeli. Ama buyuk balik degil de kucuk baliklar tercih edilmeli. Çünkü kucuk baliklarda buyuk baliklara nazaran cok daha az ağır metal bulunur.
*Sebze yemekleri yenmeli.
*Baklagillere agirlik verilmeli.
*yine bol yogurt ve mevsim sebzelerinden cig olarak yapilmis salata yenmeli. Havuc cig olmak sartiyla az yenmeli, hele haslanmis hali hic yenmemeli.

#kremali cikolatalar, bisküviler, tuzlu krakerler ve buna benzer paketli urunler de aynen kek, borek ve tatli gibi tamamen hayattan cikmali, ister light olsun, ister kalorisi azaltilmis olsun.
#Kalori hesabi hicbir zaman yapmamak lazim.
#Doyana kadar yemek lazim.
#yemek yeme esnasinda su icilmemeli, hazmi zorlaştırıyor.
#ogun arasinda meyve yenmemeli, hatta ogun aralari hic yapilmamali.
#meyve sadece kahvaltida yenmeli. O da bol bol değil, sadece 1 porsiyon.
#kola gibi asitli veya meyvesulari gibi asitsiz olsun farketmez, bu tür tatli icecekler tuketilmemeli. Onun yerine ayran icilmeli.
#salam, sucuk, sosis yenmemeli. Pastirma yenebilir.
#sigara, alkol tüketiliyorsa kesinlikle birakilmali. Yavaş yavas degil, bir anda aniden terkedilmeli.
#senin de zaten uyguladigin gibi en az 2 lt su icilmeli.
#aksam saat 5-6 dan sonra su ve süt haricinde hicbir sey alinmamali.
#bol bol hareket edilmeli. Bacaklar cok calistirilmali. Ozellikle cim uzerinde uzun uzun yuruyusler yapilmali. Ama cim ortami bulunmasa da yine de mutlaka temiz havada tempolu yuruyus yapilmali. Koşmaya gerek yok, daha fazla yag yakayim derken erkenden bunyeyi yorup pes etmeye, yarida kesmeye luzum yok.

-eksik yazdigim, unuttugum bir şeyler mutlaka vardir ama simdilik Karatay diyeti hakkında yazacaklarim bu kadar.

Simdiii... Diyebilirsin ki, sen bunlari yapiyor musun ki acaba da bana siraladin hepsini?... Harfiyyen uyamasam da bircogunu elimden geldigince uygulamaya, yediklerime dikkat etmeye calisiyorum.
Ayrıca senin de cok ciddi bir kilo problemin olmadigi icin cooook fazla kendini sıkmana gerek yok.
Benim arada kacirdigim seyler mutlaka oluyor ama onlari da telafi etmeye çalışıyorum kendimce. Soyle ki; eger gun icinde illa bir sekilde gofret gibi yasak bir sey yiyeceksem, o gun zeytinyag ve tereyagini cok daha fazla yiyorum. Mesela 2-3 kasik zeytinyagi iciyorum. Severek iciyorum. Bu sekilde dengeyi kurmaya calisiyorum ama tabii ki hepsinin tam manasiyla duzene oturmasi zamanla olacak bir sey.
Tamamen pes edip, ben bu kilomla da mutluyum deyip Karatay'i uzun zaman birakip her onume gelenden ve istedigimden yedigim uzun zamanlar da oldu ama bence herkesin kabul ettigi gibi Karatay bir diyet değil, saglikli yasam bicimidir. Ve ben saglikli olmak istedigimde hemen Kararay'a koşuyorum. :)

Tabii, bunlarin hepsi bir kenara, Allah'in takdiri bir kenara, o da ayri. Her seyi Allah'tan istemem lazim. Sagligimi da, ayakkabi bağımı da... :)

Öncelikle yorulmadan tek tek yazdığınız için teşekkür ederim. Ben sıkıntılarımı yazayım bana akıl verin :4::4:

1-Ben çalışıyorum iş yerimde kahvaltı yapacak bir ortam yok evden getirsem bile çantamdan cıkaramıyorum bile kalabalıktan yemeye vakit yok..
2-Evdede sabahın 6sında kahvaltı yapamıyorum miğdem bulanıyor. Onun için büroda gezindiğim yerde bisküvi yada puaça atıştırıyorum.
3-Öğlen elimden geldiğince ince bir lavaş içinde çiğköfte tavuk et yemeye çalışıyorum birde ayran. Coğu zaman hiç yemiyorum öğlen.
4-Akşam yemeğinde ekmek yemiyorum fakat söyle bir problem var Biz patates memleketinde yaşıyoruz ve patatesi çok severim ( yemek seçen biriyim.) 2 günde bir mutlaka ya tek patetes ya tavuklu patates yada etli patates yemekleri mutlaka bulunur.
5-Birde kan şekerim çok çabuk düşüyor kansızlıkta var önceden günde 3-4 paket çikolata yerdim ama şimdi 3 günde 1 çikolata yiyorum bazende 2 günde bir.:43::43::2::2::5::5:

Öncelikle yorulmadan tek tek yazdığınız için teşekkür ederim. Ben sıkıntılarımı yazayım bana akıl verin :4::4:

1-Ben çalışıyorum iş yerimde kahvaltı yapacak bir ortam yok evden getirsem bile çantamdan cıkaramıyorum bile kalabalıktan yemeye vakit yok..
2-Evdede sabahın 6sında kahvaltı yapamıyorum miğdem bulanıyor. Onun için büroda gezindiğim yerde bisküvi yada puaça atıştırıyorum.
3-Öğlen elimden geldiğince ince bir lavaş içinde çiğköfte tavuk et yemeye çalışıyorum birde ayran. Coğu zaman hiç yemiyorum öğlen.
4-Akşam yemeğinde ekmek yemiyorum fakat söyle bir problem var Biz patates memleketinde yaşıyoruz ve patatesi çok severim ( yemek seçen biriyim.) 2 günde bir mutlaka ya tek patetes ya tavuklu patates yada etli patates yemekleri mutlaka bulunur.
5-Birde kan şekerim çok çabuk düşüyor kansızlıkta var önceden günde 3-4 paket çikolata yerdim ama şimdi 3 günde 1 çikolata yiyorum bazende 2 günde bir.:43::43::2::2::5::5:

Rica ederim, amacım bildigim kadariyla yardımcı olmak.

1) Kahvalti icin mesela bir-iki avuç ceviz, badem, fındık, fıstık gibi kuruyemis türleri yenebilir, masa başında ya da işe giderken yol ortamında cok pratik. Kimse de anlamaz. Bisküvi yemek yerine kesinlikle kuruyemis yenmeli. Yine çantaya bir porsiyon meyve alınabilir, kuru ya da taze meyve. Ve salatalik, biber de çok pratik bence. Bunlarin hepsini büroda gezindiginiz yerde rahatlıkla yiyebilirsiniz. Hatta Karatay şöyle bir şey bile öneriyor; akşamdan yumurtanızı suda haşlayın, soyun ve dolapta muhafaza edin. Sabah hemen atın yumurtanızı bir buzdolabı posetine, götürün yanınızda. İş yerinizde 2 dakika bile sürmez yemeniz. Yine kimse de anlamaz.

2) Ogle yemeğini mutlaka yemeye çalışın bence siz, çünkü boyle bir kahvaltıyla kesinlikle öğleye kadar karnınız guruldamaya başlar bile. Hatta eger cok isterseniz kahvalti ile ogle arasinda ara öğün bile yiyebilirsiniz, tabii sadece kuruyemis, kuru meyve ve bir ufak kutu yağlı süt ya da yesil cay icebilirsiniz. Eğer ogle yemegini is yerinin icinde yemekhane gibi bir ortam varsa, ordan yemelisiniz bence. Cunku mutlaka baklagil, sebze yemegi, corba verilir. Ama sanirim siz oglenleyin is yerinin disina cikarak yemek yiyorsunuz. Yediginiz tavuk ve ayran iyi sayilir ama önceki mesajimda da dedigim gibi tavuk yerine ekmeksiz et doner ya da dürüm, tantuni gibi bir şey satın alip elde pratik bir sekilde yiyebilirsiniz. Ya da bir lokantaya oturma şansınız varsa ekmeksiz iskender kebap ya da köfte yiyebilirsiniz, corba icebilirsiniz ya da klasik ev yemegi yiyebilirsiniz. Onceki mesajimda daha ayrintili alternatifleri yazmistim zaten.

3) Patates icerigindeki şekerden dolayı yenmemesi lazim ama illa yemek gerekiyorsa cok nadir olmak sartiyla ve kesinlikle kizartma olmamak sartiyla yiyebilirsiniz. Tavuklu patateste ya da etli patates yemeginde patatesi cok az alin, tavuk ve et daha fazla olsun. Aksam yemegi icin bir onceki mesajimda dedigim gibi kurufasulye, piyaz, barbunya gibi baklagil, patlican, kabak, sekizotu gibi sebze yemegi ve et yemegine agirlik verin.

4) Kansızlık icin haftasonu hazır iş yerine gitme gibi bir mesele yokken, bol bol ciğer yiyin. Oglenleyin, aksamleyin, bol bol ciger tuketin. Kansızlık icin birebirdir ciger. Cok faydasini goreceksiniz. Hatta kahvaltıya bile koyabilirsiniz, o kadar.

5) Cikolata illa yemek istiyorsanız, bitter cikolatayi tercih edin. Eger cikolata sizin icin gercekten bir ihtiyacsa zaten bu sizin ihtiyacinizi karsilar. Ama eger kremalı, nugali, kekli bir cikolata yemek istiyorsaniz, bu ihtiyac degil zevk icin olur. Klasik Bitter çikolataları tercih edin.

6) Haftaiçinde kahvalti ve ogle icin bu dediğim seylere dikkat etmeye calisirsaniz ve haftaicinin aksamlarinda Karatay'in onerdigi sekilde kuvvetli bir aksam yemeginizi yerseniz ve hafta sonunda da gayet saglikli ve kuvvetli Klasik Karatay Kahvaltısı yapmaya devam ederseniz kesinlikle cok verimli kilo verirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 58 kilocuk 1,60 boyunda göbekli ve basenli bir kızım :) Bugün diyete başladım hergün yazcam ne yediklerimi :)

Sabah
-1 elma
-1 portakal

Öğlen
-Yarım porsiyon çiğ köfte ( çok acıkmıştım :50: )

Ara
-1 elma

Akşam
-Bir porsiyon annem ne yaptıysa ondan yicem :)

Biraz fazla yemiş olabilirim ama ilk günüm ne yapım yanii :40::40::40:
öğlenleri çok acıkıp kalorili yiceklere sarmanın sebebi sabah kahvaltını iyi yapmaman sabahları 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir ve 2 dilim tam buğdayı ekmeği yesen daha sağlıklı kilo verirsin ve öğlen de çok acıkıp ona buna saldırmadan daha kolay kilo verirsin:34::34:

Back
X