Tüp Bebek Merkezleri Maya da tedavi görüp şuanda hamile olanlar gelin burada buluşalım

bende 4. denememde maya da hamile kaldım canım.bundan önceki denemelerim başka yerlerdeydi.inşallah ikinciye bile gerek kalmadan kendiliğinden kavuşursun minik mucizene...

inşallah canım ama çok problem var bende pko eşimde hareket ve şekil bozukluğu var ,ne kadar kaldı bebğine kavuşmana Allahım inşallah sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin

22. haftamdayım canım.bizde de pco ve azospermi vardı.sonunda bebeğimize kavuşacağız inşallah.senin dondurulmuşun varmıydı canım??belki onlarla kavuşursun meleğine

22. haftamdayım canım.bizde de pco ve azospermi vardı.sonunda bebeğimize kavuşacağız inşallah.senin dondurulmuşun varmıydı canım??belki onlarla kavuşursun meleğine

var 3 tane ama yeni yasa gereği tek embriyo transver edilecek şimdi mayadan bize genetik ve immunolojik testler yolladılar onları yaptıracaz bir iki ay sonra donmuşlarla yola devam hayırlısı

selam ilknurcum.......ay maşallah 22 haftalık olmuşsun bile...yoksa erkekmi...ismi bile hazır herhalde......ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş.....

selam ilknurcum.......ay maşallah 22 haftalık olmuşsun bile...yoksa erkekmi...ismi bile hazır herhalde......ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş.....

merhaba canımmmm.evet 22 haftalık olduk teyzesi.ismimizde hazır bekliyoruz bakalım.sen ne yaptın?? bayramları geçirdik başlıyor mu artık tedavin??? kolyen boynunda mı
ben hiç çıkarmıyorum:128:

merhaba canımmmm.evet 22 haftalık olduk teyzesi.ismimizde hazır bekliyoruz bakalım.sen ne yaptın?? bayramları geçirdik başlıyor mu artık tedavin??? kolyen boynunda mı
ben hiç çıkarmıyorum:128:

ne kolyesi o yoksa takan hamilemi kalıyo nereden bulabiliriz bizede söyleyin ne olur.....

oda mayada tedavi görüp hamilemi kaldı sen çanakkaleliydin tedavi görürken nerede kaldın adnan bey nasıldı osman hoca falan anlatsana nasıl geçti neler yaşadın....
hayır canım o bursada yaşıyor reelden tanışıyoruz yani.ben tedavi boyunca mayanın misafirhanesinde kaldım ve çok memnun ayrıldım oradan.birçok arkadaşım oldu bu zaman içinde misafirhaneden hepside çok tatlı insanlardı.tedaviye başladığımda adnan bey seminere gitmişti o yüzden hemen hemen tüm takiplerimi osman hoca yaptı ve işinde gerçekten uzman olduğunu kan değerlerim bozulmaya başlayınca kanıtlamış oldu bana.belkide erkenden çatlayacak olan yumurtaları son bir manevra ile kurtarmıştı o zaman.opu yu da transferide adnan hoca yaptı.hiçbir şekilde karışmadım bu duruma.çünkü sende görmüşsündür adnan hoca daha çok giriyor tedavinin bu kısmına ve el pratiğide daha çok olmuş oluyor böylece
benim tedavi için anlatacaklarım şimdilik bunlar ama senin ayrıca sormak istediğin bir aşama varsa seve seve cevaplarım canım

misafirhanede kalırken arkadaş edinmişindir kaç kişi hamile kaldı haberin varmı görüşüyormusun onlarla kaç yumurta toplandı ne yedin ne içtin transverden sonra bize anlat nelere dikkat ettin bizde yapalımda bizim bebeklerimizde annelerine sımsıkı tutunsunlar

ortalama bir hesapla 5 kişiden 3 ü kaldı diyebiliriz canım yanı diğer merkezlerle aynı oran işte.benim pcom olduğu için 20 nin üzerinde yumurtam toplandı.18 i işleme girdi ve 10 iyi embriyodan ikisi ttransfer edildi 8 i donduruldu.bir bebişim bana tutundu ve tek hamilelik geçiriyorum tatlım.transfer sonrası standart hastalardan olmadım ben.misafirhaneye gidersen kesin beni hatırlarlar zaten.hiç yatmadım ben.sadece transfer günü yattım oda öyle dümdüz değil.saga sola dönerek ve daha çokta yarım oturarak ertesi sabahtan itibarense ağır kaldırmak dışında eski yaşamıma döndüm zaten.beni kantinde kahvaltı sırasında elimde tepsiyle görünce herkes çok şasırmıştı.öyle özel birşeylerde yiyip içmedim ama transferden sonra bolca kaju yemiştim oda zaten sediğim içindi.belkide bir faydası olmuştur.hatta temmuzun 1 inde olmuştu tarnsferim yani anlayacağın o oniki gün içinde denize girip yüzdüm bile.bilmiyorum belki kötü örneğimdir ama bana hep yat diyen normal vatandaşların aksine hayatına devam et diyen doktorumu dinledim.sonuç pozitifti.....
doktorlarına güven ve hep olumlu düşün canım.Rabbim eğer yazmışsa anne olmamamızı ne yapsak nasıl davransak boş çünkü.tedavini ol,sonrada mümkün olduğunca unut bu durumu.bir bakmışsın minik meleğin ben buradayım anne diyivermiş:)

inşallah .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…