Meleklerine kavuşman dileğileee...canıım tüylerim diken diken oldu yazını okuyuncaa..ne güzel yazmışsın ne güzel anlatmışsıın,sanki senin yanındaymışçasınaa hissetiim resmen..hakında hayırlısı ne ise o olsun canım beniim..şimdideen seni tebrik ediyoruum,,güzel haberini almamız dileğileee::sevgiler:)
cans çok güzel bir tedavi süreci geçirmişsin.umarım hayırlısıyla güzel haberleri almakta nasip olsun.kendine dikkat et canım.
canım o kadar etkilendin, o kadar duygulandım ki anlatamam.... sanki senin yanındaymöışım...senle beraber bunalrı yaşamış gibiyim...alalhım ne olur bu güzellikleri daim ettir....bebişleri cananı hiç bırakmasınlar....
ve ben inanıyorumki bize o hamileyim haberinide vereceksin allahın iziniyle....şimdi hamileliğinin tadını çıkarma zamanı...kendine çok dikkat et...herşey gönlünce olsun inşallah...a.s.
cok tesekkur edrım canım .. sıra sen de inşallah su gıbı akıp gıder tedavın .. mayadakı ızlenımlerını beklıyorum ..cans tedavin hayırlı olsun
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
allah tamamına erdirsin
cans tebrikler hayırlı sonuclarıı bekliyoruz allah tamamına erdirsin arkadasım:CüvCüv:
rabbim inşallah emeklerinizi zayi etmez mutlulugunuz daim olsun tüm olmayanlara taddırsın allahım içinde bizede hayırlısıyla :Saruboceq:
mutluluğa giden yolda bir engeli daha aştın sevgili arkadaşım.hadi bakalım heyecanla bekliyoruz.............
inş her şey gönlune gore olur.............guzel haberını bende beklıyorum canım
CANANCIM YAZILARININ HEPSİNİ OKUDUM VE GERÇEKTEN BÜTÜN DUYGULARINI YAZIYA DÖKÜŞÜN BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI .. İNŞ OLUMLU SONUÇ ALACAKSIN..
ALLAHIN İZNİYLE BENDE MAYADA YAPTIRACAM TÜP BEBEĞİ SENİN ANLATTIKLARINDA BANA YAPRDIMCI OLDU MERKEZ SEÇME KONUSUNDA BEN İNANIYORUM SENİN BAŞARACAĞINA...
DUALARIM SENİNLE ... İKİZ OLUCAK BENCE
canan kardeşim hayırlı ve de ugurlu olsun inşaallah.işte bütün sıkıntılar bitti ve artık anne adayı olmanın tadını çıkar....seni hep takip ediyorum.seninle sevinip senin yazdıklarınla hüzünlendik.acaba bendemi mayaya gitsem diye düşünüyorum ama erkek doktor fikri beni rahatsız ediyor...ne yapsam acabafisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?