Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cans hayırlı olsun işallah çok sevindim işallah doğurcan bu sefer transfer ne zaman demedilermi ayyyy çok merak ediyorum:CüvCüv:

ıremım canım ... transfer galıba pazar gunu olacak .. tabıı allah kısmet ederse...

Selamlar ,sevgiler...

Öncelikle hayırlı sağlık sonuçlar diliyorum...ınşallahgüzel güzel sağlıkla böünürler...

Bee 2. denememe başlamayı düşünüyorum ve Maya Tüp Bebek'i düşünüyorum...Nasıldır,anlatılanlar gibi midir derken bu topiği gördüm ve burda okuduklarım hadi nevin git hadi nevin git,tam sana göre bi yer,tam senin aradığın özellikteki insanlar diyor sanki:))))

önümüzdeki 10-15 gün içinde öngörüşmye gitmeyi planlıyoruz.Ben ilk denememi raporla yaptırmıştım bütün tahlillermizi testlerimi rapor için vermiştik.Yani benim elimde hiçbir şey yok.Sanırım önce bazı testler isterler gibi geliyor...

Bide ben Kocaelinden gelicem..Sadece yol düşündürüyor beni,nekadar sürer acaba burdan.En az 3 saat süreceği kesin.3 saat git 3 saat gel,biraz büyüyor gözümde ama eşimede diyorum bi yandan,ya beraber vakit bolca vakit geçirmiş oluruz,romantik takılırız ,bide Bolu dağından geçicez gelirken,yol kenarında nefis ızgaralar yapılıyor,ohhhh bi güzelde yemek yeriz diyorum...Kendimi avutuyorum işte...Yumurta takibi zamanında orda ,konukevinde kalmayı düşünüyoruz...10 dakikalık muayene için 6 saat yolalmak çok zor olabilir diye düşünüyorum...

Yani düşünüyorumda düşünüyorum anlıcan:)))))Bakalım inşallah her şey hayılısıyla gönlümüze ve gönlünüze göre olur....

Takipteyim:))))Güzel şeyler düşündürdün bana,teşekkür ederim...

merhaba canım .. guzel temnnılerın için cok tesekkur ederım ..ben de senı bır kaç topıkten takıp etmıstım .. çok ısabetlı ve dogru fıkırlerın vardı ...

Maya konusuna gelınce dogru karar vermıssın derım .. senın de dedıgın gıbı konuk evı var .. orada kalabılırsın .. merkezın hamen yanında .. eşin sana eşlik edebılır ya da son zamanlarda gelebılır .. ama romantık bır ankara tatılı gecırmek ıstıyorum dersen . o başka.... benım evım merkeze cok yakın .. yuruyerek gıdebılıyorum .. yolun ıkı yanındakı cıcek açmış agaçları gormek bana iyi gelıyor .. enjeksıyon ultrason ilaç gıbı sıkıntıların olmaz zaten merkezde bu tur işlemler ucretsız yapılıyor .. ornegın ben saat 16 00 da antıbıyotık iğnemı vurulmak ıcın gıdecegım .. hem oradakı tedavı olan arkadaşlarla sohbet edıp cay içmek ıyı gelıyor .. bır nevii grup terapisi gibi ....

Hem hastane hem kafe gibi yani,ne güzel...:))))

Benim içimde de güzel şeyler var,"bu sefer olacak inşallah inancım" tavan yapmış durumda...Şimdiden heyecanlıyım...

Havada burda çok güzel,güneşli,aydınlık,orda nasıl bilmiyorum ama eğer burdaki gibiyse,yürüyerek hastaneye gitmek,güzel şeyler düşünerek çıkmak ta ayrı bir mutluluk ,keyif ve moral veriri sana sanırım...
Rabbim hayırlısıyla sağlığınızla göndersin bebeğinizi...

sevgili cans günceni yakından takip ediyorum, senin heyecanınla heyecanlanıyor, mutluluğunla mutlu oluyorum. çok teşekkür ederim bizlerle mayadaki tedavi sürecini paylaştığın için, bende kesinlikle o güzel anı yaşayacağım :CüvCüv:
karar çok önemli ve inanmak güvenmek gerekiyor. mayayı yakından takip ediyordum ancak kararımı sayende kesinleştirdim, insanın kendisiyle ilgilenilmesinin ne kadar güzel bir şey olduğunu bildiğim için de bu hafta sonu mayaya gideceğim. ama sanırım önceden randevu almak gerekiyormuş. eşim biraz çekingen davranıyor bu konularda, istediği kadar çekinsin benim sabrım kalmadıkaydirigubbakcemile
sositososito

.. cok tesekkur ederım canım .. bu kadar takıp edıldıgımı gormek cok mutlu edıyor benı ..
maalesef hayat bızı beklemıyor ..bızım onun peşınden koşturmamız gerkıyor .. onemlı olan mutlulugu yakalamak inanmak ve guvenmek ... her şeyı boşver yuregının sesını dınle ...sana tedavınde başarıllar dılıyorum ..dılerım her şey gonlunce olsun ...

ewet cans cok haklısn hayat bızı takıp etmiyor sürekli biz pesindan kosmak zorundayız dualrım hem sizlerle hemde kendimle olacak allahım hepimize minin mink bebeler nasip etsin bir günes gibi dogsunlar ve her mevsim baharı yasatsınlar:CüvCüv:

canscım mrb canımmmmm bugün tahlil sonuçlarımı aldımeşimin yeterli sayıda spermi varmış benimde sadece kanda pıhtılaşmayla ilgili problemim varmış ama ilaçla düzelecek seviyedeymiş. osman hoca mayıs adetinde değil nisan adetinin 2.günü bekliyo dün olmam gerekiyodu ama olmadım 1kaç gün içinde olmayı bekliyorum inşallah önümüzdeki günlerde mayada olucam tedaviye başlıcam sıra sende dedin bak yetiştim sana:))))dua et en kısa sürede adet olayım hemen geleyim mayayada bu sefer mayaları tutturalımmmmmm:CüvCüv:cnım sıkan tek şey eşim sürekli orda benimle kalamaycak yanımda birinide istemiyorum biliyosun ya o dönemde hassaslaşıyo insan inşallah zorluk cekmem yalnız gelmem iyimi olur kötü mü olur karar veremiyorummmmfisfisfis

canım merhaba hoşgeldin sayfaya ve aramıza yazdıklarını okudum izmittesin.ben ist-ikitellideyim yani istanbulun sonu.osman hocaya ilk telefon görüşmemden sonra değil burdan imkan olduktan sonra çinden bile gelirdim.biz ilk görüşmeye gittiğimizde(şubat ayında)burdan 3bucuk saatte ankaradaydık ama mayaya gidene kadar ank içinde 1saat dolaştık valla.osman hocayla belki yarım saat görüştük diğer tedavilerimin sonuçlarına baktı benden istediği tahlilleri yaptırmamı söyledi mayıs adetinde başlarız dedi bu kadardı ama inan bana sadece moralin düzelsin diye git 10dk bile yetiyor girdiğin anda içeriye insanda bi umut yeşeriyor sanki içeride sihirli bi ortam var.belki abarttığımı düşüneceksin ama sadece gerçekten öylemi diye gitsen bile anlayacaksın ne demek istediğimi.2.sinde tahlil yaptırmak için gittim yalnız bu sefer ankara içinde dolaşmamak için navigasyon takıp gittik:))))valla yolda ben resimler cektim gayet mutlu mesut gittim hiç uzak gelmedi bana.gittim güler hanım ve şerife hemşire yoldan geldik diye dinlendirdiler bizi biraz osman hocayla eşim araba muhabbeti yaparken bende sabırsızım ya diyorum sonuçlar iyi çıkarsa nisanda yapalım mayısı beklemeyelim diye.sorun olmazsa yapararız dedi.hemşireler beni kan alma odasına götürüp ilk önce şekerli kahve söylediler kan alımından sonra beş dönmesi olmasın diye.valla şerife hemşire üzüle üzüle 7tüp kan aldı benden.neyseki sonuçlarım iyi çıktı.sanadabu yollar uzun gelmeyecek canım emin ol.bekliyoruz bebişler gelmiyo.bariiii onalr için biz yollara düşelim dimiiii.inşallah sende en kısa zamanda tedaviye başlarsın canım ben en gec bu hafta içi ankarada olurum.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Günaydıııııııııııııın......
Günaydın yol arkadaşlarım .. hepinize mutlu ,saglıklı ve guzel haberlerle dolu bır gun dılıyorum ....
...... Bugun benım serbest son gunum .. Allah kısmet ederse yarın gönullu 7 gunluk ev hapsıne gırecegım ..... bugunu ıyı degerlendıreyım dıyorum .. bıraz once eşimle guzel bır kahvaltı yaptık ... hava cok guzel .. yuruyuşe cıkıp öğle yemegı için kucuk bır pıknık yapalım dıyoruz ... mangal falan .... akşam ustu 16 00 gıbı mayada antıbıyotık ıgnemı olacagım ... akşam sınamaya gıdecegız ... bol bol gezeyım moral toplayayım .. bır hafta evden cıkmayı duşunmuyorum ...
stress ve sıkıntının hiç kımseye faydası yok ... onumuze bakalım hayata gulelim kı bıze gulen yuzunu gostersın ... goruşmek uzere.....

Günaydın sevgili cans,
bu sabah mayayı aradım pazar günleri çalışmıyorlarmış, bende bu öğleden sonra gideceğim, çok heyecanlıyım bir önerin var mı yada ne yapıyorlar ilk olarak.uuuuuffff fazla heyecan yaptım galiba
bana şans dileyin nolur:teselli:

gunaydın canım.... cok sevındım .. hayırlı ugurlu olur ınşallah ... hiç merak etme onlar senı yonlendırler zaten ... Gıdınce anlattıklarımın harfıyen dogru oldugun goreceksın ... benden selam soyle ( adım canan ...)
Canım sana cok samımı bır şeyler anlatayım ..ben çankaya semtınde oturuyorum .. ankaranın kalbı gıbı bır yer .. burada tam 6 tane tup bebek klınıgı var .. bırbırınecok yakın .. hepsı evıme yurume mesafesınde .. hepsını de gıttım gordum konuştum ... ama Mayadakı ılgı alaka ve hassasıyetı hıcbır yerde gormedım .. bu kadar moral depolu olmamı aslında maya ekıbıne borcluyum ... ben fazla bır sey demeyeyım ..gıdınce gorursun .... esen kal canım.......

Cans aaah canım benim senin gerçek adın CANAN mı inanmıyorum istanbulda okuyan en küçük kız kardeşim yani benim göz bebeğim şimdi 3. sınıfı bitircek işallah 4. sınıfa bascak fars dilinde okuyo ayyy kıs gözüm doldu o yüzden mi acaba ben sana böle ısındım yaa

iremım canımın içi ... cok sagol canım benım .. ben de senı çok sevıyorum .. hadi bır an onca ankaraya gelın de goruselım ... :1hug:

cans bebecikler nasılmıs aradılarmı mayadan
bende adet beklıorum 9 oldu lucrınımız bakalım ne olacak senin yazılarını okudukca moral buluyorum daha rahatlıyorum

iremım canımın içi ... cok sagol canım benım .. ben de senı çok sevıyorum .. hadi bır an onca ankaraya gelın de goruselım ... :1hug:

işallahgelcem tekrar... aslında biz geldik ankaraya ama inan hiiç vakit olmadı haftasonu geldik ve acil döndük lokman hastanesi var biliyomusun bilmem orda bi kadın doğumcu var eşimi komutanı çok ısrar ettiği için geldik spermiyogramlarını gösterdik ama bidaha ki sefer seni görmeden asla dönmem

ıremcin etlik lokman hekimemi geldiniz yoksa sincanmıa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…