Maya güncem.... Adım adım tüp bebek........

• Konu Sahibi Konu Sahibi cans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
BÖLUM 44
Yemekteyız şu an ... çok şukur yemeklerın hepsı yetişmiş ...şutarafagitti

merhaba cans tedavin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz. sakın kendini yorma

Tedavinin en güzel asamasindasin diyebilirim .. Bebislerin icindee ... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Dilerim Rabbim bi 9 ay daha icinde olmalarini nasip eder...
Artik seni heyecanli bir bekleyis sarmistir .. delikafadulden
Ben bile heyecanlanmadan edemiyorum inanki ...
Icimden hep " basardin !!! " demek geliyorr ..
Biliyorum bu filmin sonu mutlu bitecek arkadasim ..

Simdiye kadar pozitifliginle hepimizin dikkatini cektin .. Sakin bu cizgiden ayrilmaa ...
Aklina hic olumsuz düsünceler getirmee ...
Burdan hamileyim diyee cigliklar aticaksin ... kaydirigubbakcemile3 :sm_cool:

Kendine cok iyi bakk tabiii bebislerede ... öptüm. :1hug:

merhaba cans tedavin hayırlı olsun inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz. sakın kendini yorma
canım benım cok tesekkur ederım .. inşallah mutlu sonucu alırız .. ben de ızmırlıyım .. hemşehrımden guzel temennıler almak ayrıca mutlu ettı benı ..

ohhhhhhhhhh afiyet olsun canım
sen yeki bebişlerde kuvvetlensin
canım sagol .. inşallah hep beraber . allah saglık ve afıyetımızı bozmasın ...

canım yazılarını baştan sona okudum inanki ağlamak üzereyim daha önce geçen sene benim nickim gül apaydındı hatırlarmısın bilmem ben seni hemen tanıdım geçmişe gittim bir anda 11 sene boyunca sayısız yumurta takibi 3 aşılama 2 tüp bebek negatifti canım 11 sene boyunca hergün ağladım desem yeridir ve 2. tüp bebeği geçen sene haziranda yapmıştık 5 ay sonra rabbim kendiliğinden gönderdi kızımı hala inanamıyoruz ve allah ol dedği zaman oluyor canım ama içime doğdu meleklerin seninle pozitif haberlerini dört gözle bekliyoruz

canım bu ne kadar içten bır bır kalp .. yazılanları okuyunca hala boyle ınsanlar var mı dıye şaşırıyorum .. canım sen de cok dıkenlı yollardan geçmişsın ..çok cabalamışsın ..allah sana ve ailene uzun omurler versın . sızı mutlu kocaman bır aile yapsın ... inşallah darısı bana ve buradakı butun arkadaşlarımın başına .. esen kal

canımmmm mrb dünden beri giremedim nete ama inan aklım hep sende.canı meleklerin hayırlı olsun annelerine sımsıkı tutunup inşallah hiç bırakmasınlar.inşallah üçüde hayırlısıyla tutarda bigün burdan kızlarrrrrr yardım diye yazarsın.üç bıcırıkla hep uğraşarak geçirir yılların hasretini bitirirsin 2kişilik aile bundan sonra 5 kişi olarak yola devam edersin canım inşallah.canancım bende çarşamba sabahı ordayım inşallah adetin 2.günü geleektim ama adet olamadım daha 4gün geçti.eşimin çarşambadan pazartesiye kadar ankarada toplantıları var.bende heran adet olursam diye mecburen geliyorum inşallah ben ordayken senin hamilelik haberini alırım da sana sarılarak seni tebrik ederim canım slm ve dua ile..........alkisalkisalkis:CüvCüv:

canım o kadar acı çektimki bu konuda allah herkeze versin inş kimseye aratmasın şimdi temmuz anneleri topiğindeydim ama bu topiktede 1.5 sene boyunca arkadaşlarım vardı arada girip bakıyorum inş hayırlı haberlerini alırım diye çok uğraştık çok yazsam roman olur inanki bu arada unutmuşum 2 seferde normal yolla gebe kaldım ikisindede bebeklerimin kalp atışı duyulmamıştı

canım hikayeyi bastan sonra okudum gözlerim dolarak..

inş allahım gönlünün muradını hayırlı saglıklı bir şekilde kucagına verir..

bebişlerin haberini dört gözle bekliyoruz...

Canım hayırlı uğurlu olsun işallah Allah tamamına erdirir işallah boool boool dinlen kayısı ye sabahları sıcak suyla yudun yudum iç kabızlık olmaz sakın ekşi ve acı yeme tamammı çok öptüm:CüvCüv:

canım cok sagol .. inşallah bu temız kalbıne gore gelısır her şey .. ikimiz de ocak annelerı topiği acarız .. Maya bıze ugurlu gelecek ben ınanıyorum .. allah yardım edecek ınşallah bıze .. canım ankaraya gelınce gorusuruz ... şimdılık kendıne ıyı bak canım ..

canım hikayeyi bastan sonra okudum gözlerim dolarak..

inş allahım gönlünün muradını hayırlı saglıklı bir şekilde kucagına verir..

bebişlerin haberini dört gözle bekliyoruz...

canım cok teşekkurler .. cok mutlu ettın benı .. buradakı dostlarım sayesınde inşallah mutlu sona yaklasıyoruz .. senın de kalbındekı butun dıleklerın gercek olsun ...

iremcimmm...canım ... ozlettın kendını ... inşallah canım inşallah .. senın de benım de buradakı tum arkadaşların da dıleklerı gercek olur .. kavuşuruz bebeklerımıze .. öptum canım ...

BÖLÜM 45
Bugun transferımın 2.gunu .. nasıl da akıyor zaman .. bır sure once tedavımın ılk gunlerınde acemı urkek dolaşırken şimdi içimde üç küçük canla umutla beklıyorum ... Acaba ne yapıyorlar içerıde ?.. canları sıkılmıyordur herhalde ..ne de olsa üç kişiler ...gecenlerde bır belgesel kanalında seyrettıgım goruntuler hala aklımda ..ana rahmındekı ıkızler daha orda bıle oyun oynuyorlarmış bırbırlerıyle .. etena denılen zarla bırbırıne dokunup gerı cekılıyorlarmış ..ne guzel bır duzen degıl mı ?
..... Allah her şeyı bır duzen ve mukemmellık içinde onumuze sermış .. vesıleler ve sebepler dedıgımız olaylarla karşımıza cıkarmış dıye dusunuyorum .. Benım MAYADA mukemmel bır tedavı surecı gecırmem .her şeyın guzel bır şekılde oluşması once allahın sonrada ekıbın başarı ve tecrubesı dıye dusunuyorum ... inşallah sonu da ıyı olur ama olmasa da ümidimi ve azmımı kaybetmeyecegım .. tekrar aynı doktorumla ve ekıbımle devam edecegım inşallah .. cunku buradakı dıger arkadaşlarımın yazdıklarını ve cevremdekı ınsanları dınledıkce ,gozlemledıkce uzuluyorum .. insanın kendını rahat hıssetmesı ve gulen yuzle karşılanması kadar onemlı bır sey yok ..
.... İnşallah allah hepımıze yardım eder ve kucaklarımızı bebeklerle doldurur ...

merhaba cans;
tesadüfen bu sayfaya ulaştım,inanki okurken duygulandım.Allah inşaallah yavrularını kucağına verir.bizim de 3 yıla yakın çocuk beklentmiz var,eşimde morfoloji bozukluğu var.bir kere aşılama denedik olmadı.kısmetse bu yaz tüp bebek denemeyi düşünüyoruz.çok zor bir durum Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:dilerim tedavin olumlu sonuçlanır.kendine iyi bak seninle beraberiz....:1hug:

canım benim zaman cok cabuk gececek ve seneye bu zamanlar seni deli edecek bebişlerin olacak... evin içinde devamlı tatlı bir gürültü olacak.. ve bazen tuvalete bile gitmeye vakit bulamayacaksın... inş. rabbim senin ve tüm anne adaylarının yanında.. dilerim gönlününden gecen tüm dileklerin hayatında yasadıgın güzel anılar olacak...a.s.

... cok teşekkurler canım.. bır yerlerden başlamak adım atmak gerek .. inşallah allah yolunu açık etsın ve en kısa zamanda muradını versın..

canım cok sagol .. agzından bal damlıyor adeta.. ne guzel bır tablo cızmişsın ... inşallah canım inşallah ...

BÖLÜM 46
...Oldum olası cok planlı programlıyımdır... Her şeyı planlarım ...kucuk ajandamın her tarafı notlarla doludur .. butun yaz tatılı planlarını gunune hatta saatıne kadar planlarım .. hatta mola verecegımız yerlere kadar.. gerısını dusunun ... hatta bazen eşim bana takılır. ...----saat 10 a 15 dakıka var tatlıyı erken yıyelım mı dıye ...( cunku bızım evde akşam yemegınden sonra tatlı ve meyve saat 10 da yenır ..bu arada akşam yemegı de saat 7 de ... vs vs )
... bundan tam beş sene once de planlar yapmıştım kendımce .. bu ay olmaz .. bıtırmem gereken tezım var .. bu ay da olmaz tatıle gıdecegız ..bu ay hiç olmaz bebegın dogumu aralık ayına denk gelıyor .. bır ay yuzunden bır yıl kaybedecek cocugum .. ... boyle boyle bana gore en mukemmel ve en uygun ayı sectık ...hazıran .... dogumu mart ayına denk gelecektı ..bahar ayı .. sonra havalar ısınacaktı üşümeyecektı bebegımız .. hem hamılelıgımın ılk ayları yaza denk gelecektı .. çalışmayacaktım .. meyve sebze yıyecektım bol bol .. o kadar emındım kı dokuz ay sonrasının planlarını bıle yapmıştım çoktan ..
....... Beklemeye başladık .. ( nerden bılırdır kı beş yıl boyunca bekleyecegımızı .). olmadı .. nasıl yanı .. nasıl olmaz .. nısan mı olacaktı dogum tarıhı .. ehhh fena sayılmazdı .. yıne olmadı .. karışık duygular içindeydım .. olabılırdı tabii ki sapmalar .. onumuzdekı ay daha uygun olacaktı .. ama olmadı .. planlarım hesaplamalarım hiç bır işe yaramıyordu .. sankı ben acele edip planladıkca daha da içinden cıkılmaz hal alıyordu ..
......... Sayısız doktor kontrolu ve tedavı .. mutlulugu yakaladıgımızı sandıgımız anlarda elımızden kayıp gıtmesı . buyuk bır gercegı öğrettı bana ... hayatta hiç bır sey bızım elımızde degıl .. asıl planlayıcı ve gerçekleştırıcı buyuk yaratıcı ..
.... Bız tedavı aşamamızı en ıyı şekılde yaptık .. şimdi sıra ALLAHIN '' ol '' demesınde .. inşallah buradakı bır çok arkadaşım ve ben mutlulugu yakalarız ..

Cans bizde sadece çocuk tarafını senin gibi planladık ama evdeki hesap çarşıya uymadı 3 sene haziranda bitiyo ve sonuç kürtaj sorasını bilmem

BÖLÜM47
Transferimin 2 . gununde oldugumu soylemiş miydım ? .. Guzel gecıyor zaman ... sabah gazetelerını okuduktan sonra guzel bır fılm ızledım dvd de ..Adı '' dejavu '' zamanda gerıye donuşlerı anlatan aksıyon fılmı .. çok guzel oyaladı benı ... bu arada sık sık ınternete gırıp sohbet ettım .Telefonla konuştum arkadaşlarımla ...
.... Bu arada Mayadan Şerife Hemşire aradı benı ..canım benım yaaa... özlemışim sesını ...Transferım donemınde istanbulda semınerdeydı .. goruşememiştık . Neşelı bır sohbet yaptık telefonda .. öyle bır motıve ettı kı benı agzım kulaklarımda kapattım telefonu ...
..... Evet evet doguracagım ben .. ikiz ... hatta üçüz ..:sm_cool:

... Kendı kendıme oyalanıyorum evımde .. hiç sıkılmıyorum ..bol bol dua edıyorum .. kıtap okuyorum .. bır şeyler yıyorum ..tv seyredıyorum . ıntrnete gırıyorum .telefonla konusuyorum ... inşallah olacak .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…