gunaydınnnnnn
Bu güzel ve hayırlı gunde allah once şifa bekleyen hastalara... umut bekleyen zorda kalmış insanlara.... veeeeee azımlı anne adaylarına yanı bızlere muradını versın ..herkesın yuzunu guldursun inşallah
cans ben bu gün kötüyüm yaaaa senin bu pozitifliğine bayılıyorum ............................
olurmu tekrar kendiliğinden diye yiyip bitiryom kendimi korunmakta istemiyorum 3 ay nasıl geçer ve ya 3 ay sora bu seferde olmazsa ooooof nasıl düşürdümbeceremedim bi çocuğu taşımayı ben ooofsenağlama
Sevgili Cans merhaba,
Günceni satır satır okuyorum, biraz geç keşfetmişimi, kızdım kendime. Ama geriye dönük okudum... Okurken de dedim ki iyi ki Maya'nın sürpriz hediyesi Cans arkadaşıma çıkmış. Çıkmış da biz de bu keyifli satırları okuyoruz.
Lütfen her anını yaz, lütfen Allah'ım Cans'ın rüyası gerçek olsun. Mutlu satırlarla dolu bu hikaye yine mutlu sonla sona ersin.
Seninle ortak yönlerimiz var. Ben de Ankara'da yeniyim. Aslen Antalya'lıyım. Ve uzun yıllar da İstanbul'da yaşadım. Evlilik sonrası Ankara'ya yerleşince sürekli neden Ankara diye sordum kendime. Hep üşüdüm bu şehirde... Ama beni de bir sürü minik minik tesadüfler Maya'ya getirdi burada... Ben de zaman zaman demek ki Ankara'da olmamın amacı buymuş diyorum kendi kendime. Demek ki Minik yavruma Ankara'da kavuşacağım, buna Osman Hoca vesile olacak inşallah... Ben de bu pazar lucrin ile başlıyorum tedavime...
merhaba arkadaşım ..guzel dıleklerın ve duyguların için çok tesekkur ederım ... evet kader bızı bır yerlede kesiştırmış gıbı ... guneşli gunlerı ve denızı bırakıp sıgındıgımız ankara bıze guzellıkler verır inşallah .. görüşmek uzere...
not .. ben de pazar gunu orada olacagım inşallah gorusuruz
ıremcım canım ..lutfen uzme kendını .. ne demek bır daha olmaz ... allah sana bu guzel duyguyu en kısa zamanda tattıracak ..sen sadece mutlu ol ve hayata sıkı sarıl .. her sey yoluna gırecek merak etme ...
bu pozitif yanını çok kıskanıyorum keşke ben de olabilsem :1no2:benim de kontrolüm vardı bugün. 7 tane yumurtam vardı. ya 6 ya düştüler ya 8 e çıktılar. 16,5 ile 14 arası iken 1 tane de 11 mm var. o hangisi şu an kaç tane diyemedim korkudan. hayırlısı artık. 3 tane güzel döllenen olsa ve yerleştirilse başka birşey istemiyorum. benimkiler de cuma toplanabilirmiş. hayırlısı ikimiz için de kaydirigubbakcemile5
Merhaba cnm insallah bu güzel hikayen mutluluk cigliklariylaa noktalanirr ..
Her zaman mesaj yazamasam daa yüregim vee dualarim seninleee ...
Tedavinde kolayliklar ve basarilar diliyorum ...
Rabbim emeklerinin karsiligini versin ...
Takipcinim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?