Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

Ne kadar kullandıktan sonra bırakmak uygundur arkadaşlar ?

benimde saçLarım çok qeç uzuo turpLu su denemeye başLadım ama mayayı iLk kez duydum qerçekten uzatıomu döküLme feLan yapmıomu yane

Arkadaşlar ben mayayı yaklaşık 1 ay haftada 1 saçıma uyguladım ama saçımı çok fazla döktü,bıraktım ben de.Herkesde aynı etkiyi yapar mı bilmem ama biraz dikkatli olun derim

:44:

Maya uzatıyor aslında ben de gözle görülür bi uzama var ama nedense saçım döküldü.Bilemedimki maya mı döktü acaba :/ Saçım dökülüyo diye bıraktım şimdi uzadığını farkedince yeniden başlayasım var... Pfff yaa :/

bende yarın yaş maya+zeytinyağı ve yumurta sarısı yapacağım bakım için

şu anda 3 saattir kafamda maya maskesi bakalım sonuçlar ne olacak...

saçlarım güzel oldu parlaklık canlılık geldi. devam etmeyi düşünüyorum bir süre bakalım uzamasına da yarıcak mı?

saçlarım güzel oldu parlaklık canlılık geldi. devam etmeyi düşünüyorum bir süre bakalım uzamasına da yarıcak mı?

Canım özelden mesaj atamadım :S Burdan cevap vereyim bari
Ben yaklaşık 1 buçuk ay yaptım bu maskeyi haftada bir olmak üzere.Yaş maya var Bim'den alıyor babam.Onu suyla ezerek eritiyorum çok az krem kıvamına getiriyorum,yani cıvık oluyor biraz.Bazen fazla sulu yapıyorum hangisi kolayına geliyorsa artık.Saçının kalınlığına uzunluğuna göre o küp mayanın yarısını ya da hepsini katabilirsin.Aslında göz kararı yapıyorum ben işte yne de anlatmaya çalıştım 1 buçuk ayda 2-2,5 cm falan uzadı. 1 aydan sonra gözle görülür bi değişiklik oluyor. Annem bile sürekli yanımda olduğu halde saçın uzamış dedi :) Sen de dene bi bakalım umarım çok iyi bi sonuç alırsın.Merak ettiğin başka bişey olursa yardımcı olurum.Hadi kolay gelsin canım :)

canım teşekkür ederim
zeytinyağı ve yumurta sarısıda ekliyor musun tam tarif anlatabilir misin?

canım teşekkür ederim
zeytinyağı ve yumurta sarısıda ekliyor musun tam tarif anlatabilir misin?

yok canım mayayı suda eritiyorum sadece.Ayrıca başka bişey eklemiyorum. Ekleme de zaten. Ben cilt bakımı kursuna gitmiştim.Hocamız bile bu maya maskesini söylemişti.Sadece su ile eritilecek demişti.Dediğim gibi Bim'de olan yaş mayalar var.suyla istediğin kıvama getirerek sür saçına sıtreçle 2-3 saat beklet, yıka.

Kızlaarr ben mayayı kullandım saçım döküldü falan demiştim ama maskeye devam ettim saç dökülmem durdu.Başka bi sebepten dökülüyomuş meğersem söylemek istedim :) Ama acayip uzatıyor saçı bariz belli oluyor,her gören saçın uzamış bayağı diyor,pes etmeden kullanın derim saçlarınız upuzun olsun inşallaahh

bütün yorumları okudum, ben de yarın maya alıp denicem bakalım. ne güzel saçlarım vardı, permaydı boyaydı açıcıydı derken mahvettim. saçlarım eridi resmen kuş kadar kaldı cansız diye kestirdim, bir avuç saç kaldı, acilen sağlıklı bir şekilde uzatmam lazım.doğum kontrol hapını ezip şampuana kattım, saçlarım çıkmaya başladı, nerdeyse tepem açılma noktasına gelmişti. karanfil demleyip o suyla ıslatıp masaj yapıyorum tarıyorum. bir de şu mayayı yapayım da uzasın artık yeni çıkan saçlar:

aynen...5 gündür mayalı su içiyorum yarım cm uzadı..

haftada kac defa yapıyorsunuz ben 2ç sefer yaptım dokulme tamamen durdu bırde yas maya kuru maya farkedermı ben mayanın ıcıne hıntyagı fadem yagı bı kac cesıt daha yag yoyup az sırke koyuyorum 1 gecebekletıyorum cok memnunum.haftada kac sefer yapmaliyim ayda kac cm uzuyor.simdiden tsk edrim allah razi olsun canim senden burada gorerek yaptim bu uygulamayi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…