saçlarım güzel oldu parlaklık canlılık geldi. devam etmeyi düşünüyorum bir süre bakalım uzamasına da yarıcak mı?
Canım özelden mesaj atamadım :S Burdan cevap vereyim bari
Ben yaklaşık 1 buçuk ay yaptım bu maskeyi haftada bir olmak üzere.Yaş maya var Bim'den alıyor babam.Onu suyla ezerek eritiyorum çok az krem kıvamına getiriyorum,yani cıvık oluyor biraz.Bazen fazla sulu yapıyorum hangisi kolayına geliyorsa artık.Saçının kalınlığına uzunluğuna göre o küp mayanın yarısını ya da hepsini katabilirsin.Aslında göz kararı yapıyorum ben işte yne de anlatmaya çalıştım1 buçuk ayda 2-2,5 cm falan uzadı. 1 aydan sonra gözle görülür bi değişiklik oluyor. Annem bile sürekli yanımda olduğu halde saçın uzamış dedi :) Sen de dene bi bakalım umarım çok iyi bi sonuç alırsın.Merak ettiğin başka bişey olursa yardımcı olurum.Hadi kolay gelsin canım :)
canım teşekkür ederim
zeytinyağı ve yumurta sarısıda ekliyor musun tam tarif anlatabilir misin?
Kızlaarr ben mayayı kullandım saçım döküldü falan demiştim ama maskeye devam ettim saç dökülmem durdu.Başka bi sebepten dökülüyomuş meğersem söylemek istedim :) Ama acayip uzatıyor saçı bariz belli oluyor,her gören saçın uzamış bayağı diyor,pes etmeden kullanın derimsaçlarınız upuzun olsun inşallaahh
mayali su kilo yapiyomu peki iciyosunn...aynen...5 gündür mayalı su içiyorum yarım cm uzadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?