Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

mıkrodalgada mayanın ıcerıgındekı besleyıcı maddeler ölurrr..kuru maya sıcak yagda erımıo yas maya kullanın

ben toz mayayı kuru galiba kaynar suyla karıştırıp direk saça sürmeye başladım yağda eritmeyi beceremedim sanırım benmari yöntemiyle yağı ısıtıp ekleniyo , yağları ayrıca sürüyorum kuru ile yaş arasında fark varmı peki hangisi daha iyi

SıNAMEKıYı BIRAKTIM MAYALI SÜTÜ 3 HAFTADIR ıÇıORUM 3 CM UZADI HEM ZAHMETSıZ HEM UZATIO SAÇI DOLGUNLAŞTIRMAKTAN TUTUN CıLDı KAYMAK GıBı YAPIŞI DA CABASI..OH DAHA NE ıSTERıM.SıNAMEKı OUT YANıı....ARTIK SıNAMEKı YAPMIORUM SAÇIN RENGıNı KIZILLAŞTIRIO BOZBULANIK ıĞRENÇ BıŞEY YAPIYO...ONU BIRAKTIM..

SAÇLARIM MAYAYLA HEM UZUO HEM DOLGUNLAŞTI KAYIP GıDıO ELLERıMıN ARASINDAN...BAĞISAKLARIMI DA DÜZENLEDı HARıKA YAAA...

HERKESE DUYURULUR
kaydirigubbakcemile2

Mayali sütmü iciyorsunuz ???
Nasil bir karisim hazirliyorsunuz , ne zamanlari iciyorsunuz ve ne kadar miktarda iciyorsunuz ki, bilgi verirmisiniz ??? Yaglimi yagsiz sütmü...

ve...tadi igrenc degil mi !

selamlar alindacim nasilsin uzun zzamandir nette yoktun
mayali sütü aksam yatmadan iciyorum ben ilik stle yaarim bardak sütle bir tatli kasigi kuru mayayi karistir eger tadi iyi gelmesse kakao ekle ic bir iki haftada beli ediyo

selamlar alindacim nasilsin uzun zzamandir nette yoktun
mayali sütü aksam yatmadan iciyorum ben ilik stle yaarim bardak sütle bir tatli kasigi kuru mayayi karistir eger tadi iyi gelmesse kakao ekle ic bir iki haftada beli ediyo

selam canim sükür ya iyiyim, firsat bulamiyorum pek. Dizilerim var, gezme tozma, filan derken boshayallersmile nick degistirmissin, taniyamadim ilkin opuyorumnanaktan insallah sende iyisindir ???
Bu mayali sütten memnun olan cok gibi...bende merak ettim, fakat kilo aldirirsa diye de korkuyorum acikcasi :sinifsinif: Sen gerci yarim bardak süt ile iciyorum diyorsun, diger topikte bir bardak iciyorlar fisfisfis
e peki sinamekili karisimi da uyguluyormusun, yoksa onu biraktin mi CADIARZU

:roflol:

bende iyiyim canim benim evden cikma firsatim yok pek iki tane oglusla ikiside yasitlarindan daha kücük gibi eziyet ediyorlar insallah askere gidene kadar düzelirler
ben sinemakiyi biraktim canim ben bir bardak agir gelir diye yarim bardak iciyorum memnunum uzatiyo hem tirnaklari hemde saclari yumusacik oluyo ben bide anneanne formülünü yapiyorum süper bi formül

kilo yapmiyo ama kola icmissin gibi oluyo sislik karninda ama geciyo

Allah sabir versin canim. Askere degil okula baslayinca düzelirler muhakkak ya, gerci iki oglan cocugu olunca daha bir zor sanirim
Dün gece denedim yarim bardak ilik süt ile ictim gayet iyiydi hic kötü tad almadim. Bakalim bende deneyim bir süre, faydasini görecekmiyim kaydirigubbakcemile5

alindacim benim büyük oglusum birinci sinifa gidiyo aslinda gecen yil basliycakti ama bir aydan kaybetti eylül 21
kücükte bir aydan kaybetti ekimde dogdu oda önümüzdeki yil basliycak

eger tadi hafiften agir gelirse kakao ekle azcik tadi belli olmuyo ben kakaoyla iciyorum
ben dr oetker minik posetllerden iciyorum ama türk marketlerindeki büyük posetlerdekinden alcam pakmaya yada baska marka
senn hangi markayi kullaniyon

Kakosuz iciyorum ben 2 gündür, gayet iyi tadi. Aynen bende ufak paketlerden aldim. DR: Oetker degil daha ucuzlarindan, ayni etkiyi gösterir diye düsünüyorum. Türkiyenin pakmayasindan bir farki yoktur tahminimce..

evet canim fark yoktur ama türk marketllere gidersem bu hafta büyük paket aliyim diyorum ama etkisi aynidir dedigin gibi ben memnunum uzuyo saclarim boya yok sacimda uzadigini anca belli ediyo

she cnm son bikaç sayfaya baktım sinameki den taa bilmem ne zaman bi arkadaş bahsetmiş sadece..nerden çıktı bu sinameki düşmanlığı merak ettim.hayır mayalı sütten memnun olmuşsundur ne güzel kullan..ama neden gerekli gereksiz her yere bu iki formülü kıyaslayan yazılar yazıyosun? artık altında başka şey olduğunu düşünmeye başlıcam.hayır takip ettiğim bikaç topic var nereyi açsam senin bu şekilde kıyaslayan yazın çıkmaya başladı bugün?

açıklama yapmak zorunda deilim ama madem merak ettin söyliyim sebepsiz deil.saçımın rengini berbat etti emek emek o rengi tutturdum sonra çok kötü bi renk halini aldı saçlarım.sebep bu.o yüsdende tavsiye etmiorum.bu benim görüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…