mıkrodalgada mayanın ıcerıgındekı besleyıcı maddeler ölurrr..kuru maya sıcak yagda erımıo yas maya kullanın
ya ben bu mayayı yagda eritemiyorum nasıl eritiyosunuz acaba??
SıNAMEKıYı BIRAKTIM MAYALI SÜTÜ 3 HAFTADIR ıÇıORUM 3 CM UZADI HEM ZAHMETSıZ HEM UZATIO SAÇI DOLGUNLAŞTIRMAKTAN TUTUN CıLDı KAYMAK GıBı YAPIŞI DA CABASI..OH DAHA NE ıSTERıM.SıNAMEKı OUT YANıı....ARTIK SıNAMEKı YAPMIORUM SAÇIN RENGıNı KIZILLAŞTIRIO BOZBULANIK ıĞRENÇ BıŞEY YAPIYO...ONU BIRAKTIM..
SAÇLARIM MAYAYLA HEM UZUO HEM DOLGUNLAŞTI KAYIP GıDıO ELLERıMıN ARASINDAN...BAĞISAKLARIMI DA DÜZENLEDı HARıKA YAAA...
HERKESE DUYURULUR kaydirigubbakcemile2
selamlar alindacim nasilsin uzun zzamandir nette yoktun
mayali sütü aksam yatmadan iciyorum ben ilik stle yaarim bardak sütle bir tatli kasigi kuru mayayi karistir eger tadi iyi gelmesse kakao ekle ic bir iki haftada beli ediyo
selam canim sükür ya iyiyim, firsat bulamiyorum pek. Dizilerim var, gezme tozma, filan derken boshayallersmile nick degistirmissin, taniyamadim ilkin opuyorumnanaktan insallah sende iyisindir ???
Bu mayali sütten memnun olan cok gibi...bende merak ettim, fakat kilo aldirirsa diye de korkuyorum acikcasi :sinifsinif: Sen gerci yarim bardak süt ile iciyorum diyorsun, diger topikte bir bardak iciyorlar fisfisfis
e peki sinamekili karisimi da uyguluyormusun, yoksa onu biraktin mi CADIARZU
:roflol:
bende iyiyim canim benim evden cikma firsatim yok pek iki tane oglusla ikiside yasitlarindan daha kücük gibi eziyet ediyorlar insallah askere gidene kadar düzelirler
ben sinemakiyi biraktim canim ben bir bardak agir gelir diye yarim bardak iciyorum memnunum uzatiyo hem tirnaklari hemde saclari yumusacik oluyo ben bide anneanne formülünü yapiyorum süper bi formül
kilo yapmiyo ama kola icmissin gibi oluyo sislik karninda ama geciyo
alindacim benim büyük oglusum birinci sinifa gidiyo aslinda gecen yil basliycakti ama bir aydan kaybetti eylül 21
kücükte bir aydan kaybetti ekimde dogdu oda önümüzdeki yil basliycak
eger tadi hafiften agir gelirse kakao ekle azcik tadi belli olmuyo ben kakaoyla iciyorum
ben dr oetker minik posetllerden iciyorum ama türk marketlerindeki büyük posetlerdekinden alcam pakmaya yada baska marka
senn hangi markayi kullaniyon
SİNAMEKİYİ BIRAKTIM MAYALI SÜTÜ 3 HAFTADIR İÇİORUM 3 CM UZADI HEM ZAHMETSİZ HEM UZATIO SAÇI DOLGUNLAŞTIRMAKTAN TUTUN CİLDİ KAYMAK GİBİ YAPIŞI DA CABASI..OH DAHA NE İSTERİM.SİNAMEKİ OUT YANİİ....ARTIK SİNAMEKİ YAPMIORUM SAÇIN RENGİNİ KIZILLAŞTIRIO BOZBULANIK İĞRENÇ BİŞEY YAPIYO...ONU BIRAKTIM..
SAÇLARIM MAYAYLA HEM UZUO HEM DOLGUNLAŞTI KAYIP GİDİO ELLERİMİN ARASINDAN...BAĞISAKLARIMI DA DÜZENLEDİ HARİKA YAAA...
HERKESE DUYURULUR kaydirigubbakcemile2
she cnm son bikaç sayfaya baktım sinameki den taa bilmem ne zaman bi arkadaş bahsetmiş sadece..nerden çıktı bu sinameki düşmanlığı merak ettim.hayır mayalı sütten memnun olmuşsundur ne güzel kullan..ama neden gerekli gereksiz her yere bu iki formülü kıyaslayan yazılar yazıyosun? artık altında başka şey olduğunu düşünmeye başlıcam.hayır takip ettiğim bikaç topic var nereyi açsam senin bu şekilde kıyaslayan yazın çıkmaya başladı bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?