açıklama yapmak zorunda deilim ama madem merak ettin söyliyim sebepsiz deil.saçımın rengini berbat etti emek emek o rengi tutturdum sonra çok kötü bi renk halini aldı saçlarım.sebep bu.o yüsdende tavsiye etmiorum.bu benim görüşüm
doğru bir görüş arkadaşım...çünkü sinameki benim saç rengimi de mahvetti...
açık sarı renk saçlarımı turuncu iğrenç bi renk yaptı.. ve aynı rengi tutturabilmek için defalarca boyadım yine aktı, boyadım aktı...sinamekinin ya kına gibi bir etkisi var yada saçtaki boyayı akıtıyor ben de anlamadım ama hüsrandı... ben de memnun kalmadım
bu arada ben de başladım mayalı süte dün akşam :)
çok sabırsızım etkisini ne zaman gösterecek acaba
doğru bir görüş arkadaşım...çünkü sinameki benim saç rengimi de mahvetti...
açık sarı renk saçlarımı turuncu iğrenç bi renk yaptı.. ve aynı rengi tutturabilmek için defalarca boyadım yine aktı, boyadım aktı...sinamekinin ya kına gibi bir etkisi var yada saçtaki boyayı akıtıyor ben de anlamadım ama hüsrandı... ben de memnun kalmadım
bu arada ben de başladım mayalı süte dün akşam :)
çok sabırsızım etkisini ne zaman gösterecek acaba
kuzum önemli olan saç rengi değil ki o gün nereye baksam alakasız yere bunları yazmış bayan..yani alakasız bi konu var..hemen gelmiş sinameki mahvetti..ii de ne alaka..?? benim tepkim buna..yani konusu geçse amenna..kimseye zorla yapın denmiyo..biraz mantık arıyorum bu harekette..ama o kadar çok çıktı ki yazılar hele hele son zamanlarda..mantıksız ve saçma..
Merhaba arkadaslar, sinamekili kuru bende yaptim, bayagi uzun bir zaman !!! Benim sac rengimide acti, fakat uc kisimlarinda daha bir belirgin sekilde. 1 aya yakindir da yapmiyorum, saclarim biraz dinlensin diye. Sonra bu mayali sütü denemeye karar verdim, 11 gündür de denemekteyim kaydirigubbakcemile5 Bakalim neler olacak bayanssulusmile
bende bugun baslicam mayali sut'e.. bu arada ben kuru mayada almistim onun erimesi cok suruyo.. yas maya kullaniyorum ben bu yuzden. Hic bi zararini gormedim geirmekten baska:roflol:
kızlar yapışmıyormu saça temizlemek kolay oluyor mu.ben yüzüme yapmıştım zor temizledim.bu arada konuyu da hortlatayım dedim
canım ben bi iki gün önce yaptım saça sürünce bi kaç kes sürdüğün yerin üstünden elinle geçince maya krem gibi kayboluyo saçtanda hemen arındı 2 şampuanlabu gün yine hazırladım ama biras deiştirdim süt 3 diş sarımsak zeytin yağ we maya koydum birasdan sürücem ılısın bakalım :)
yaa ben maya aldım ama korkuyorum ya midem patlarsa.Hamur gibi kabarıp patlarsa:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?