Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

doğru bir görüş arkadaşım...çünkü sinameki benim saç rengimi de mahvetti...
açık sarı renk saçlarımı turuncu iğrenç bi renk yaptı.. ve aynı rengi tutturabilmek için defalarca boyadım yine aktı, boyadım aktı...sinamekinin ya kına gibi bir etkisi var yada saçtaki boyayı akıtıyor ben de anlamadım ama hüsrandı... ben de memnun kalmadım

bu arada ben de başladım mayalı süte dün akşam :)
çok sabırsızım etkisini ne zaman gösterecek acaba

Son düzenleme:

aynen cnm çok kçtü bi renk aldı saçlarım annem berbat olduunu söyledi tabi bıraktım maskeyi hemen boyadım.iiki çok zaman kullanmamışım.
çok uğraştırıo ve işe yaramıo çok.

daha kolay yöntemler varken nie saçımı berbat ediim ve boşa zaman harcıyım ki.
mayaya devamsırnaşık şey

kuzum önemli olan saç rengi değil ki o gün nereye baksam alakasız yere bunları yazmış bayan..yani alakasız bi konu var..hemen gelmiş sinameki mahvetti..ii de ne alaka..?? benim tepkim buna..yani konusu geçse amenna..kimseye zorla yapın denmiyo..biraz mantık arıyorum bu harekette..ama o kadar çok çıktı ki yazılar hele hele son zamanlarda..mantıksız ve saçma..

yani durup dururken benim de aklıma gelmezdi ama gerçekten 2 aya yakın kullandım ve yavaş yavaş derken tupturuncu bi hal aldı saçlarım..hatta konunun kendi sayfasında da söylemiştim şikayetimi, resim eklemiştim..benim gibi bir çok kişide de aynı sorun olunca takibini bile bıraktım konunun.

cnm tercih meselesi..bilemiyorum ama fazla bu sorunla karşılaşan yok sanırım.ben memnunum..zaten benim derdim formül filan değil..kullanmışsın memnun kalmamışsın olabilri..sonuçta 100 de 100 garanti değil..herkes bişeyler deneyrek öğrenio...

kilo aldrmıosa bende denıcem kzlar.. kullanmadgm yag kalmadı.... dogum kontrol hapını sampuana eklynce sac uzatıor dıolar.. denıyen var mı.. bıde bende mayayı denemek ıstıorum kılo aldırmıosa tadı onemlı deıl. yaş kuru fark eder mı ve aksam mı sabah mı?

bende bugun baslicam mayali sut'e.. bu arada ben kuru mayada almistim onun erimesi cok suruyo.. yas maya kullaniyorum ben bu yuzden. Hic bi zararini gormedim geirmekten baska:roflol:

evet kizlar bende memnunum evde yapilabilen sac bakimlari diye baslik var ordaki saclari uzamayanlar buraya diye topige bakin baya kullanan var bende memnunum

Merhaba arkadaslar, sinamekili kuru bende yaptim, bayagi uzun bir zaman !!! Benim sac rengimide acti, fakat uc kisimlarinda daha bir belirgin sekilde. 1 aya yakindir da yapmiyorum, saclarim biraz dinlensin diye. Sonra bu mayali sütü denemeye karar verdim, 11 gündür de denemekteyim kaydirigubbakcemile5 Bakalim neler olacak bayanssulusmile

sonuclarını fark ettgnde yazarsan ınan cok mutlu olurm canım :)) uzun ve saglıklı saclar dılıorm hepnıze(ve kendımeeee ))

bende bugun baslicam mayali sut'e.. bu arada ben kuru mayada almistim onun erimesi cok suruyo.. yas maya kullaniyorum ben bu yuzden. Hic bi zararini gormedim geirmekten baska:roflol:

Selam canim.
Bende ya$ maya aldim bugun. Mayali süt icenler genelde kuru maya ile icmisler, yas maya kullaniyormussun sen, oda etkilimi kuru maya kadar sac uzatma konusunda ??
Bide yas maya bana ciy ciymis gibi geliyor, mideye dokunur mu acaba kafamçokkarıştı
Cevabini bekliyorum canim.. Sanirim bi sen bide ben variz mayali süt icenlerin arasinda yas maya kullanmak isteyen :)
Yas maya kuallanmaya basladiktan sonra uzattimi saclarini ve ne kadar gibi uzadi ne kadar sürede ??
Bide midene dokunmuyor mu ??

keryneia bisiy daha aklima takildi..
Benim aldigim yas maya ufak paketlerde 50 gram tanesi.. sen ne kadar yas maya kullaniyorsun her icisde ??
50 gramin hepsini eritip icsem cok gelir mi acaba sempatiksalakcinni
Belkide günde 50 gram maya eritip icsem sütümle daha cok etkisini görürüm.. sonucta 50 gram maya az degil dile kolay :roflol:

kızlar yapışmıyormu saça temizlemek kolay oluyor mu.ben yüzüme yapmıştım zor temizledim.bu arada konuyu da hortlatayım dedim

Son düzenleme:
kızlar yapışmıyormu saça temizlemek kolay oluyor mu.ben yüzüme yapmıştım zor temizledim.bu arada konuyu da hortlatayım dedim

canım ben bi iki gün önce yaptım saça sürünce bi kaç kes sürdüğün yerin üstünden elinle geçince maya krem gibi kayboluyo saçtanda hemen arındı 2 şampuanla bu gün yine hazırladım ama biras deiştirdim süt 3 diş sarımsak zeytin yağ we maya koydum birasdan sürücem ılısın bakalım :)

çok teşekkürler arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…