Nasıl yaptın tarifini verir misin?
Sen bebek kafası büyüklüğünde turbu ne kadar suda haşladın? BEnde turbu denemiştim ama sonuç alamamıştım. Dün manavda kocaman siyah ve parlak renkli turplar vardı dayanamadım küçüklerinden aldım ve yaptım. Olmazsa bugün gideyim yeniden alayım büyüklerinden . İnşallah uzar bu benim için onur meselesi oldu artık :gitme:
zeycan nasıl yapıyor bilmem ama ben kendi yöntemimi anlatayım. turp büyük olunca hepsini rendeliyorum, içine 1 litre su koyuyorum, yarım saate yakın kaynatıyorum. soğutup süzdükten sonra yarısını kullanıyorum, yarısını da şişeye koyup dolaba koyuyorum, bi sonraki seferde ısıtıp kullanıyorumyerimseniben
büyük bir turp 1 litre suyu kaldırıyor, ama saça yarısı yeteceği için ziyan etmiyorum ben.
dolaba konan suyun etkisinden bi şey eksilmiyor.
yumurtalı yapıyorsan dolaba koyacağını yumurtayı eklemeden sakla, yoksa bozulur hemen:sinifsinif:
yha kızlar bnde ısırgan otu suyu ile ilgili bi konu açmak istiyorum ama aradım bir türlü nerdn açacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz
yha kızlar bnde ısırgan otu suyu ile ilgili bi konu açmak istiyorum ama aradım bir türlü nerdn açacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz
ARKADASLAR BEN GELDIM VE YENI FOTORAFI YÜKLIYECEM
cileklipuding
SLM CANIM
ben büyük turpun tümünü kullanmiyorum 5 bölüme ayiriyorum bir bölümü ayni elma keser gibi kesiyorum yani gerisini buzdolabinda birakiyorum her kullanistada taze yapiyorum daha büyük etkisi oluyor rendeliyorum suda 45 dakkika kaynatiyorum ilik lasincada yumurtasiz döküyorum basimi havlu ile sariyorum yatiyorum tüm gece bekletiyorum yani
Ve simdikki fotorafa sok olacaksiniz acayip uzadi hala aynada dikkat ediyorum her gün 3 mm uzuyor yeni boyadim cikti her gün daha da fazla uzuyor benim hiiiiiiiiic uzamayan saclarim basini almis gidiyorlar he birde biotin kullaniyorum 5 mg ara sirada isirgan döküyorum mayayi yapmiyorum artik
simdik
yaziyorum ama fotorafli gönderemiyorum neden ya
off sikildim ne güzel gösterecektim
fotoraf koymak istiyorum engelliyor izin vermiyor gicik ya
internet adressi koymami bile engelliyor sayfayi yazdim gönderecektim izin vermedi huysuz sey
canım ben sana özel mesaj yazdım ama o gitmiyor mesaj sayımın 50 olması lazımmış:roflol:durumum berbat yani.çok sewindim senin adına ne güzel uzamış :lepi:ne kadr zamanda bu bu kadr oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?