Saç Uzatma Yöntemleri Maya ile Sac Uzatma

zeycan nasıl yapıyor bilmem ama ben kendi yöntemimi anlatayım. turp büyük olunca hepsini rendeliyorum, içine 1 litre su koyuyorum, yarım saate yakın kaynatıyorum. soğutup süzdükten sonra yarısını kullanıyorum, yarısını da şişeye koyup dolaba koyuyorum, bi sonraki seferde ısıtıp kullanıyorumyerimseniben
büyük bir turp 1 litre suyu kaldırıyor, ama saça yarısı yeteceği için ziyan etmiyorum ben.
dolaba konan suyun etkisinden bi şey eksilmiyor.
yumurtalı yapıyorsan dolaba koyacağını yumurtayı eklemeden sakla, yoksa bozulur hemen:sinifsinif:

Saol cınım

kızlr mrb bnde aranıza yeni katıldım sayılır yorumları okudm ve gerçektn çok güzel bnde turplu su yapıyorum ve etkisini grdüm ama mayayıda deniycm inş uzun saçlarla kalın...

yha kızlar bnde ısırgan otu suyu ile ilgili bi konu açmak istiyorum ama aradım bir türlü nerdn açacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz

yha kızlar bnde ısırgan otu suyu ile ilgili bi konu açmak istiyorum ama aradım bir türlü nerdn açacağımı bulamadım yardımcı olurmusunuz

canım bu sayfaya girmeden bi önceki sayfanın en sonunda cewap yaz die bi buton war.
ona yıklayıp msj yazar gbi yazdığın zaman açabilrsnyerimseniben

ay bende denicam bunları kızlar.. geçmiş sayfalarıda bi okıyım bakim ne şekilde uygulamışsınızda ona göre:)

ARKADASLAR BEN GELDIM VE YENI FOTORAFI YÜKLIYECEM

cileklipuding

SLM CANIM
ben büyük turpun tümünü kullanmiyorum 5 bölüme ayiriyorum bir bölümü ayni elma keser gibi kesiyorum yani gerisini buzdolabinda birakiyorum her kullanistada taze yapiyorum daha büyük etkisi oluyor rendeliyorum suda 45 dakkika kaynatiyorum ilik lasincada yumurtasiz döküyorum basimi havlu ile sariyorum yatiyorum tüm gece bekletiyorum yani
Ve simdikki fotorafa sok olacaksiniz acayip uzadi hala aynada dikkat ediyorum her gün 3 mm uzuyor yeni boyadim cikti her gün daha da fazla uzuyor benim hiiiiiiiiic uzamayan saclarim basini almis gidiyorlar he birde biotin kullaniyorum 5 mg ara sirada isirgan döküyorum mayayi yapmiyorum artik

Son düzenleme:

canım sabırsızlıkla bekliyorum fotoğrafınıhihoyyyt

simdik

yaziyorum ama fotorafli gönderemiyorum neden ya
off sikildim ne güzel gösterecektim

fotoraf koymak istiyorum engelliyor izin vermiyor gicik ya

internet adressi koymami bile engelliyor sayfayi yazdim gönderecektim izin vermedi huysuz sey

arkadaslar resim kim koymayi biliyor ona özel mesajdan sayfayi yollarim oda lütfen buraya yüklesin yapapilen yaparmi bana engell verdiler

Son düzenleme:

canım ben sana özel mesaj yazdım ama o gitmiyor mesaj sayımın 50 olması lazımmış:roflol:durumum berbat yani.çok sewindim senin adına ne güzel uzamış :lepi:ne kadr zamanda bu bu kadr oldu?

canım ben sana özel mesaj yazdım ama o gitmiyor mesaj sayımın 50 olması lazımmış:roflol:durumum berbat yani.çok sewindim senin adına ne güzel uzamış :lepi:ne kadr zamanda bu bu kadr oldu?

fotorafi gördün dimi

1 ayda bak ilk kulllandigim da inan her gün bakim yapiyordumher gün sacim 6 ci sayfaya bak nasil kisa sonra 1 aydan sonra azicik uzamis ve simdik 2 kat fazla uzamis 3 aydir yapiyorum yani uzamadi diye birakma asil illerdeki zamanlarda birden uzuyor benim sacim fazla uzamadi her gün bakim yaptigim halde ama simdik gidiyor vallah

he birde sen mesajlarinin tümünü sil ondan sonra yazabiliyorsun 50 ye kadar mesaj gönderebiliyorsun seninkisi 50 olmustur onu sil yine yazarsin ama ben internet sayfasini yazamiyorum o zaman izin vermiyor gönderemiyorum sadece özel mesajdan gönderebiliyorum

pardon 5 sayfaya bak ilk fotorafima ve simdiki o sana yolladigim ilkin ve simdikin 3 ay farki var sadece turp ise yariyor birde biotin

Son düzenleme:
canım klasörde 1 mesaj war zaten,özel mesaj atmam için önce 50 mesaj yazmalıymşm topiğe:sinifsinif:neyse onu boş wer saçların çok güzel uzamş walla şükürler olsun hepsini görebildim fotoğraflarının uzun saçlı günler diliyorum sabretmek gerkmiş demekturkbayragialkisalkisalkis

gercekten öyle

ben 1 ay boyunca her gün yaptim ve iyi sonuc alamadim ama yinede birakmadim simdik öylebi uzuyor ki devam edicem belime kadar =) ama simdik cogu kisi merak ediyor fotorafi koyamadigim icin özür dilerim inanin olmuyor yasak etti neyse illaki bir zaman sonra olur birde ben 3 aydir kullaniyorum ya her ay sonra fotoraf cekiliyorum öyle uzadigini fark ediyorum sizde fotoraf cekin o zaman farkedersiniz

birde arkadaslar görmek isteyen arkadaslar bana özel mesaj atsinlar internet adressini yazarim gönderirim sizde görürsünüz ama bu foruma yazamiyorum olmuyor kusura bakmayin hepinizin saclari cabuk uzama dilegiyle

sirrrim :siyah turp ( yumurtasiz) , Biotin 5 mg , isirgan otu ( demleyip dökme) ,maya
baska birseyi kullanmiyorum su aralar yaga bile ara verdim nasilsa uzuyorlar
kesinlikle sabredin hemen belli olmuyor 4 ay en azindan yapin görüceksiniz iyi geceler

zeycan özeline de yazdım, kusura bakma geç gördüm mesajını. sen bana özelden yolla linki, ben ekleyeyim burayayerimseniben

ZEYCAN;

bu biotinin zararı falan var mı canım ben bir yerde okudum çok kullanınca döküyor saçı falan demişler..
kıllanma falan yapmadı değil mi?-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…