Maya Takvimi Maya Kehanetleri 21 aralık 2012

ya işte canım onu diyorum yani yakın zamanlarda olabilir ama 21 aralık diye tarihin olması mantıklı gelmiyo bana, utanmasalar saat verecekler 10:12 de diye

Astrolojik olarak vermiş Mayalar zamanı ama tabletleri yorumlayanlar onun
21 Aralık 2012'ye tekabül ettiğini yorumlamışlar. Ben yaklaşık 4-5 ay önce
Maya Takvimi'nin 21 aralıkta bitmediğini ve son yıllarda yapılan arkeolojik
çalışmalarda yeni tabletler bulunduğunu okumuştum. Bunlar henüz uzmanlar
tarafından okunma aşamasındaymış. 21 aralık tarihini özel kılan 'kıyamet' diye
yorumlanan şey ise gezegenlerin dizilimi neticesinde yaşanabilirliği olan
muthtemel şeyler. Olasılık diyelim şimdilik.

Bence biz o gün için saat belirleyip hep birlikte bu topikte buluşalım. Birer fincan
kahve veya çay eşliğinde

yok amerikalılara göre 666 lı bişey olması lazım 6 aralık 6 yı 6 geçe olabilir

o değil de bunun için özel belgeseller var
kıyamete hazırlananlar diye
allahım insanları görsen
stok yapan mı dersin -ama öle böle değil tonlarca su,tonlarca yağ gibi-
silah eğitimi alanlar mı dersin
hayır o kadar büyük bir felaket olsa napcaksın dünyada tek başına ya da bikaç insanla
allah ölümün de hayırlısını versin ...amin

Son düzenleme:
Ben maya takviminede onun kehanetlerinede inanmıyorum 2000 yıla girerkende hep aynı şeyleri söylemişlerdi kıyamet kopacak elektronikli aletler çalışmayacak gibi bir sürü şeyler söylediler kıyamet olayı bir cuma günü ve aşure günü olacak gelecegi Allah'tan başka kimse bilemez mayalıların başka işi gücü yok insanları korkutmak istiyorlar 21 aralıkta hiç birşey olmaz arkadaşlar merak etmeyin yine hepimiz Allah kısmet ederse kk de oluruz bu tür sözlere ve hareketlere itabar etmeyin.

21 aralıkta bu denilenler olmayınca bu mayalılar ne edecek acaba
sinirden gidip dünyanın elektriğini keserlermiş
bizde "yoksaaaaaa:26::18:" olurmuşuz....

ona da yalan diyolar, gezegenler dizilmeyecekmiş, bakalım görcez, buluşalım 21 aralıkta

hepten amerikan filmlerine bağlanır konu, bi portal açılır, mayalılar geçmişten gelir falan...

ben eski metinlerin çevirinlerinden kaynaklandığını düşünüyorum böyle şeylerin
mesela el nino bir kıyametti yaşanan bölgeler için
bikaç sene oldu amerikada elektrikler kesilmişti bir gün boyunca
hayat durmuş trilyonlarca zarar edilmişti
o da onların kıyametiydi

bildiğimiz anlamda kıyametten bahsetmiyorum tabi burda ,kuranda geçen kıyamet anlamında değil
hani kıyamet kadar büyük olay anlamında
yine öyle bir şeydir diye düşünüyorum

mesela 1999 depremi benim için kıyametti
bahsederken kıyametti derim mesela
gerçekten kıyametin koptuğunu sanmıştım
deprem olduğunu anlamıştım ama kıyametin depremle geldiğini sanmıştım
onun gibi işte

hepten amerikan filmlerine bağlanır konu, bi portal açılır, mayalılar geçmişten gelir falan...

hazır amerikanın başında da siyahi bir başkan (bakınız tüm felaket filmleri ) varken

Son düzenleme:
Ben de inanmıyorum açıkçası.Zaten inansak da ne yapacağız ki ?

Maya takvimi 2012'ye kadar deniyor ki zaten bu da tartışmalı.Bazıları farklı hesaplamalarla,farklı tarih çıktığını söylüyor.
2012'ye kadar bile olsa,sonraki dönem için,henüz bulunmamış başka takvim yapmış olabilirler.
Belki takvimleri,dönemlere-kuşaklara göre ayırmışlardır.

Mayalar astroloji alanında ilerilermiş.
Gezegen dizilimini hesaplayıp,ona göre takvim yapmış olabilirler.Ama dizilimin sonuçlarını net olarak bilemezler.

Bir başka teori de,foton kuşağına girip başka bir boyuta geçeceğimiz.
Ama bu,1 günde değil,zaman içinde olacak bir değişimmiş.
Altıncı duyularımız açılacak,beynimizin kullanmadığımız kısımlarını kullanmaya başlayacağız,maneviyata yönelip maddiyattan ve hatta teknolojiden uzaklaşacağız deniyor.
Hatta son dönemde çekim yasası,meditasyon,pozitif enerji gibi şeylere olan ilgiyi,bu dönüşüme bağlıyorlar.

mayaları bilmiyorum hiç ilgimi çekmediler. fakat bir dönem nostradamus kehanetlerine kafayı takmıştım. takma nedenim de tsunamı felaketinin yaşandığı yıl başında nostradamusun kehanetlerinde büyük bir tsunami yaşanacağı yazıyordu hala o haberi saklarım. ayrıca birde abd ye siyahi bir liderin seçileceği yazıyordu. ondan sonra o adamın kehanetlerine bakamaz oldum. tesadüf mü? tabi ki tesadüftür ama insan psikolojisi işte......

bulusamayızkı elektrıkler olmucak
ısede gelmeyız herhalde

olamaz kk ya face giremeyecekmiyiz
foton kuşağına girince atmosfer değişiklikleri olur belki gökyüzü kırmızı olur falan mesela, elektromanyetik bozukluklar olabilir mesela
insanların yakın bi tarihte düşünce olarak yükseleceğini hiç sanmıyorum
şu çekim yasası pozitif enerji olayınıda kim uygulayabiliyoki evrensel bi uyanış olsun, sadece yazarların cebi doluyo bence
zaten manevi uyanışta "düşünce" kavramı hiç olmamalı, benim fikrim
:13:

oooff haziran 21 olaydı bari... evlenseydim kocacıgıma kavussaydım

mayaların zamanlaması hiç iyi olmamıs

Mayaları bizim sitenin az üzerindeki ''Gündüz Ekmek Fırını'' na davet ediyorum, 72 saat boyunca elektrikte olmayacağına göre kömür ateşinde ekmek pişirsinler
Gaybı bir tek Allah bilir. Keza kıyamet alametlerinden büyük alametler henüz yaşanmadı, ki yaşandı da farkında olmadık diyelim böyle uluorta tarihin belirtilmesi akıl karı değil...
Kıyamet gününü sadece rabbim bilir...
Korkanda, inananda kusura bakmasında inancından şüphe etsin
21 Aralık'ta bu başlıkta yazışmak dileğiyle
See Youuuuuu

kk filan olmayacak,telepatiyle iletişim kuracağız :)
Aslında öyle bir uyanış olsa,kk ya gerek kalmayabilir.
Herkes maddi kaygılardan ve kişisel hırslardan kurtulsa,şuradaki dertlerin hiçbirisi olmaz.
...Da hepimiz erecek miyiz ben de merak ediyorum :)

Kıyamet kopacağına inanmıyorum da o tarihte sadece şu karanlık hikayesi tırstırdı beni.Bir de okuduğum yazıda bu karanlık sırasın gözün gördüğüne kulağın duyduğuna inanılmamalı pencerelere bakılmamalı siyah örtülerle kapatılmalı yazıyordu.Rüyama bile girdi fena tırsmışım bundan:18:

19 gun evlı kalacagına sımdı evlen 22 gunumuz var

topluca Nirvanaya ulaşalım diyosun yani,olabilir

kk olmayacak mı,nayır nolamazzzz

Eğer bu genç körpecik yaşımda öleceksem, kıyameti de, karanlıkları da görüp öyle gitmek isterim. Sıkıcı sıkıcı uykumda veya trafik kazasıyla ölmek istemem. kıyameti de gördüm geldim demek isterim.. :)) Neyse ins 163829167 yaşına kadar yaşarım da, kıyameti de görürüm. bu 21 aralıkta kıyamet kopacağına inanmıyorum. Sadece foton kuşağı ve değişiklikler olacak.

Tabi 21 aralığı fırsat bilenler daha farklı şeyler yapmazsa. ( illuminati belki )

Eğer bu genç körpecik yaşımda öleceksem, kıyameti de, karanlıkları da görüp öyle gitmek isterim. Sıkıcı sıkıcı uykumda veya trafik kazasıyla ölmek istemem. kıyameti de gördüm geldim demek isterim.. :)) Neyse ins 163829167 yaşına kadar yaşarım da, kıyameti de görürüm. bu 21 aralıkta kıyamet kopacağına inanmıyorum. Sadece foton kuşağı ve değişiklikler olacak.

Tabi 21 aralığı fırsat bilenler daha farklı şeyler yapmazsa. ( illuminati belki )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…