Tüp Bebek Merkezleri Maya Tüp Bebek Merkezi

merhaba arkadaşım,tedavin hayırlı olsun öncelikle.fiyat hakkında bilgi verebilirmisin bizde araştırıyoruz.teşekkürler.

hemen yanıt veremediğim için özür dilerim eşim merkeze görüşmeye gitti raporlu hastalar için hastane ücreti sadece 802 tl ilaçlarda raporla ortalama1000tl tutucağını söylemişler birde bizim için macs diye bir işlem varmış oda 285 euro diye bu kadar inşallah bu defa başarırız ama biz hemen tedaviye başlayamıyoruz :emir_bebek

teşekkür ederim.allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin.sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

teşekkür ederim.allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin.sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.

sağol canım allah en kısa zamanda herkesin yüzünü güldürsün inşallah ben ümidimi kaybetmemeye çalıştım ama bunca olumsuzluktan sonra endişelerimde yok değil

merhaba daha gitmedim erteledim sadece telefonla görüştüm heralde iki üç gün sonra gitmeyi düşünüyorum kafam karışık bir türlü karar veremediğim için bekledim

merhaba arkadaşlar.. ben bugün maya ile telefonda görüştüm şuan bir kampanyaları varmış raporsuz hastalar için mikro fiyatı 2150 tl civarı artı ilaç paraları o da yaklaşık 1500 tl civarı tutuyormuş. haziran başında gitmeyi düşünüyoruz. bir de şunu unutmamak gerekir bence merkezler ne kadar mükemmel olursa olsun YücE Rabbim kısmet etmedikçe, ol demedikçe kul ne yapabilir ki.. ancak elbette biz seçim yaparken güvenlir ve uygun yerler bulmak zorundayız. Allahım herkesin gçnlüne göre versin.

Peki arkadaşlar Osman bey nasıl bir doktor?Benimle de telefonla irtibata geçtiler ve görüşme için merkeze davet ediyorlar ancak merkezlerde bir türlü karar veremedim.Doktorların Operatör,Doçent ya da Profesör olması başarıyı etkiliyormu acaba?

Osman hoca iyidir arkadaşım... için rahat olsun... Türkiye'de ilk mikroenjeksiyonu yapan 2 doktordan birisi... yani 15 yıldır bu işi yapıyor...

Bu arada sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum... Kadınlar kulübünün ilk talihlisi Meryem hamile kalmış... Dün Maya'da söylediler... Meryem çok mutlu darısı başımıza... Teşekkürler Ceyar Kazen ve Sevgili Maya.... mutluluktan uçtuğumuz haberler bölümünde başlık var bu konuda okumanızı tavsiye ederim....

teşekkür ederim böyle güzel haberlerle heyecanlanıyorum başarı hikayelerini duydukça güvenim artıyor bizde gün daha doğrusu ay sayıyoruz inşallah bu defa elimiz boş dönmeyiz

mayacılar nerelerdesiniz nasılsınız bende ayın 14-15 gibi başlıyorum mayada tedaviye o tarihte kim orda olursa tanışalım görüşelim

görüşelim orkide, ben buralardayım.
seninle de tanışalım. dün cans, diptisve esel83 ile görüştük tanıştık. çok keyifliydi.
gelince haber ver...

merhaba arkadaşlar ben de yetişebilirsek mayıs 20 de başlayacağım. ama korkularım ve endişelrim var. sizlerden birileri olsa ne çok sevinicem. bakalım kendimizi ayarlayamazsak hazirana da kalabilirim.

kızlar bende ilk defa yaptıracam merkez konusunda kararsız kaldım maya olmasını çok istiyorum ama yaşadığım ile uzak diye kafama takılıyor sonuçta orda tüp bebeği yaptırdıktan sonra geri dönecez eşimde bende çalışıyoruzzz o yüzden çok korkuyorum

babytwin cuma yada cumartesi mayada başlıyorum

inşallah hayırlı haberlerini de alırız
babytwin günceni okudum arkadaşım, hayırlı haberler bekliyorum senden, ayrıca osman hoca inanılmaz bir doktor, ondan çok memnun kaldım hem işini iyi yapıyor hem anlayışlı onu ve ekibini tanıdığım için çok şanslıyım hepsine harikasınız diyorummm alkisalkisalkis

merhaba arkadaşlar bende 2 negatif denemeden sonra bu kez ve umarım son kez mayada tedavi oldum pazar günü transferim oldu ve şu an beklemedeyim sonucu henüz bilemiyorum ama sonuçne olursa olsun mayada gerek Osman hocam gerek Adnan hocam hemşire hanımlar embriyolog vs... herkes elinden geleni yaptı bu yüzden içim çok rahat Allahım inşallah sonucumuzda güzel olur :Saruboceq:güvenilir ve sıcak bir merkez herkese tavsiye derim

merhaba arkadaşlar ben mayaya gittim.2. denememdi ve ikiz tuttu. 3.5 aylıkken düşürdüm.hala onun sancısını yaşıyorum.ben hala neden kaynaklandığını araştırmaya çalışıyorum.tekrar mayaya gitmeyi düşünüyorum ama kafamdaki soru işaretlerini çözdükten sonra.inşallah her şey istediğiniz gibi olur bulupta kaybetmek inanın çok acı

sevgili nurr, ben de maya'da tedavi gördüm. çok şükür ilk denememde gebelik oluştu. kızım benim için çok önemli. seni anlıyorum. acını sen yaşadın birşey diyemem, çok da üzüldüm hem senin için hem de arkadaşın için. geçmiş olsun dilerim. ama maya'ya da haksızlık yapıldığını hissediyorum. hem osman hoca hem de kerem bey türkiyede tüp bebeğin ilk uygulayıcıları ve son derece güvenilir insanlar. işlerini yaparlarken son derece tecrübeli, dikkatli ve titizler. bir bebeğin down sendromlu olması onların elinde değil. bunun anlaşılabilmesi için pgd yapılması gerekirdi. pahalı bir test ve genetik bir sorun varsa yapılıyor. yani yoksa herkese her denemesinde yapılması gerekir. en az 3 düşüğü ya da bu tür genetik problemle karşılaşıldığında yapılıyor. kaldı ki doğal gebeliklerde de karşılaşılabiliyor downsendromu ile. bunun tüp bebek tedavisi ile ilgili olduğunu sanmıyorum.

sen doğal yolla hamile kalıp da aynı sonuçla da karşılaşabilirdin. inşallah bir sonraki denemende gerekli önemleri alarak sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…