mrhaba ben aranıza yeni katıldım 10 yıllık evliyim 4 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ve sonuç negatif tüp bebek işlemlerini istanbulda yaptırdık. 3. denemeyi bizde mayada düşünüyoruz ve tedavi konusunda ikna olduk aynı şeyleri tekrar etmiycekler ve fiyat politikasıda inanılmaz
hemen yanıt veremediğim için özür dilerim eşim merkeze görüşmeye gitti raporlu hastalar için hastane ücreti sadece 802 tl ilaçlarda raporla ortalama1000tl tutucağını söylemişler birde bizim için macs diye bir işlem varmış oda 285 euro diye bu kadar inşallah bu defa başarırız ama biz hemen tedaviye başlayamıyoruz :emir_bebek
teşekkür ederim.allah en kısa zamanda gönlünüze göre versin.sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Osman hoca iyidir arkadaşım... için rahat olsun... Türkiye'de ilk mikroenjeksiyonu yapan 2 doktordan birisi... yani 15 yıldır bu işi yapıyor...
Bu arada sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum... Kadınlar kulübünün ilk talihlisi Meryem hamile kalmış... Dün Maya'da söylediler... Meryem çok mutlu darısı başımıza... Teşekkürler Ceyar Kazen ve Sevgili Maya.... mutluluktan uçtuğumuz haberler bölümünde başlık var bu konuda okumanızı tavsiye ederim....
babytwin cuma yada cumartesi mayada başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?