Merhaba arkadaşlar şöyle bi okuyorum yazdıklarınızı Maya hakkında çok güzel şeyler yazılmış evet merkez iyi olabilir çalışanlar ve osman hoca da iyi olabilir hatta hamilede kalabilirsiniz bunlar önemli değil arkadaşlar önemli olan sağlıklı bir bebeği kuçağımıza almak işte malesef bu maya da mümkün değil bende maya ya gittim tuttu fakat bebeğim de sorun çıktı arkadaşım gitti aynı sorun onda da çıktı bebekler dawnsendrumlu bu tesadüf olamaz ne yazıkki onlar bi yerlerde hata yapıyolar açıkcası bu işi yapamıyorlar oranın kaptılması ve daha fazla insanın canını yakmamaları gerekiyor ben bu kadar söylüyorum bir de o kadar yazan arkadaşlar merak ediyorum sizleri gittinizmi maya ya ne oldu bunlarıda yazın buraya ki okuyalım insanları farklı yönlendirmiyelim.
mrb arkadaşlar tüpbebek zormu yumurta toplama işlemi çok zormu acı hissediliyormu yazarsanız sevinirim
Bugün transferimin 13.günü kan tahlili sonucum 194 ve hamileyim:))) Maya tüp bebek ekibine: öncelikle doktorlarım Osman hoca ve Adnan hocaya,embriyoluğum Özge hanıma,hemşirelerim Ebru,Gül ve Seçil hanıma çok teşekkür ediyorum........İnşallah bundan sonraki süreçtede Allah kucağımıza almayı nasip eder......
Bugün transferimin 13.günü kan tahlili sonucum 194 ve hamileyim:))) Maya tüp bebek ekibine: öncelikle doktorlarım Osman hoca ve Adnan hocaya,embriyoluğum Özge hanıma,hemşirelerim Ebru,Gül ve Seçil hanıma çok teşekkür ediyorum........İnşallah bundan sonraki süreçtede Allah kucağımıza almayı nasip eder......
hayırlı olsun saglıklı bir bebişin olur inşallahh
bişey sorabilirmiyimm
nekadar ücret ödediniz
ayçok sevindim sizin adınıza allah kucagınıza almayı onu öpüp koklamayıda nasip etsin allah bagışlasın doktorunuz kimdi acaba ben de başlıycam 2 ay sonra osman hoca baksın istiyorum bütün işlemlerimize ama bilemiyorum kime güven meliyim bide tüpbebeyi yaptırdıkdan sonra evde hiç kalk madan yattınız mı biz yaptırdıkdan sonra ne yapmalıyız bilgi verir misin ben çalışıyorum da işyerim den izin alıp dinlenmem gerekirmi cvp larsan çok mutlu olurum ?
Gözünaydın yasemin allah tamamına erdirsin amin
yaseminciğim gözünaydın canım... allah tamamına erdirsin...
ben de maya gebesiyim kızlar....
kızımı kucağıma almama çok az kaldı....
dualarınızı eksik etmeyin... ibr kaç haftaya doğum bekliyoruz...
Çok teşekkür ederim canım,amin cümlemizinkini.Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.İnşallah en kısa zamanda ,sağlıkla,mutlulukla cemre kızına kavuşursun......
Çok teşekkür ederim darısı aşınıza.........
Kadınlar kulübü üyesi olduğum için 2142 ödemiştim kampanya dahilinde.Bunun dışında aşılama raporundan kalan ilaçlar vardı,eşimin mach yöntemi 285 euro...Ekstra masraflar çıktı ilaçlarla ilgili.Tedavinin şekline göre değişiyor,benim kulllanmam gereken ekstra ilaçlar oldu çünkü....
siz ssk lı deyilmisiniz devlet 2 bebek karşılıyo neden paralı yaptırdınız yani hastane 2142 tl yerine sskayla 802 tl yaptırabilirdiniz yani bize öle dediler sizin kaçın cı denemeniz bu
bizim ilk dene me olcak allah hepimizin yardımcısı olsun cnm
cnm beni bukonuda aydınlattıgın için nasıl teşekkür edicemi bilemiyorum allah razı olsun ben çok tedirgindim nasıl olcak benim ne yapmam gerekiyo yatıcammı yoksa çalışsammı diye
seni dinliycem işden bir hafta izne ayrılcam zaten 12 günde belli oluyo galiba kaçıncı gün tahlil yaptırıyoruz yada nasıl belli oluyo hamile kaldıgımız ay korku heycen hepsi bir arada napıcam bilmiyorum valla işallah yüce rabbim bizleri de güldürür
Ne demek canım ya,Allah yardımcımız olsun. Transferden 12 gün sonra belli oluyor,ben hiç bir değişiklik hissetmedim,idrar testinde çift çizgiyi görünce 9. gün kan testi yaptırdım ve pozitifti.İdrar testinde illa çıkcak diye birşey yok önemli olan 12. gün testi çünkü çatlatma iğnesi yanıltabilirmiş.Pozitif ol canım,hep güzel düşün bol bol dua et:)))
Biz tedaviye başladığımızda 3 yılımız yeni dolmuştu,ilk denememizdi,elimizde aşılamadan kalan ilaçlar vardı ve rapor için başka bir ile gitmek gerekiyordu.Uğraşmak gerekecekti, tedavide başlayınca alamadık,olmazsa 2.sinde alırız demiştik..Şimdi 1 tane deneme yapıp 3 yılı dolduranlara tüp bebek raporu çıkıyormuş.Canım birde merkezde seni yönlendirebiliyormuş,yardımcı oluyorlar yani ,danışmanına bu konuyu sor seni yönlendirecektir muhakkak.
saol cnm allah razı olsun çok bilgi veriyosun bana bugün araştırma yaptım ben de sigorta bizi karşılıyo muş ama ben 8 aydır çalışıyorum ve devlet 900 iş gününü doldurmayan kişiye tüpbebek raporu çıkarmıyomuş eşim 12 yıldır çalışıyo ama benim sigortam iptal olması gerekiyo yarar lanmamıız için benim işten çıkmam lazım ama işten çıkarsamda buna maddi at yok yani çalışmam şart ama sigorta beklemek istemiyorum iş yerimle görüşdüm ama kabul etmedi eyer sigortanı iptal edersem maaş da vermem dedi 3 ay maaşsız çalışamam artı eşimden yararlan mam için 3 ay beklemem gerek miş zaman kaybetmek de istemiyorum maya bana 2,142 tl ye yaparız dedi 1,500 ilacıda ordan alırım macks yöntemine nekadar giderse artık 4,000 gider heralde maaş sız çalımaktansa çalıştıgım parayı buraya veririm sigortam da iptal olmaz diye düşündüm siz toplam nekadar verdiniz ben sigortalı sigortasız hesaplatmışdım ordaki hemşireye bize bilgi veren hemşire böle dedi sigorta karşılaması yani raporlu daha uygun ama bu zaman demek devlet ugraştırıyo halbuki ne farkeder habenim ha eşimin 900 iş günü dolması bizde sizin gibi özel yaptırcaz artık 4,000 bulurmu masraflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?