kızlar ssk karşılıyor tüpbebegi ama rapor almak için aşılama şart dimi
yani ben özelde 1aşılama yapttırdım
bu kabul edilirmii
birde sayımız aşılamaya uygun
tüpbebek raporu için sperm sayısının belli bir miktar olması gerekiyor dimi
selam cnm bizde mayada karar kıldık hayatım 2142 tl işlem ücreti diyelim 285 euro macs yöntemi bizden bide dna hasar testi istediler oda 200 euro cnmcm iğnler işte
uzun promu olcak senin kısamı iğneler pahalı bizede 1500 civarıda iğneler tutar dediler cnmcm.....bayanssulusmile
ne ignesi tüpbebek için igne ne oluyor.
ilaçlara bize dedilerki bizden alırsanı 1,500 tedavi için 2,142 macs yöntemine de 285 eura
eşim siperm tahlili içinde 100 istediler artı bi tahlil falan demediler benim kiler için para almıcaklarını sölediler bukadar yani ilaç ların kendi inesi oluyor galiba ben ineli aşılama olmuşdum ineler zaten onun aynısıymış biz bu ayın sonuna kadar bir randavu alıp tekrar görüşmeye gitcez önümüzdeki ay şubatın başında başlıycaz allah izin verir se
hastane para konusunda taksit yapıyomu peşinmi alıyo bilen var mı ?
cnm ne iğnesi dediğin göbekten yapılan işte ilaçlar puregon lucrin fln zemuszemusevet 1500 tl civarı tutuyo 2142 de tedavi ---285 euroda macs valla transfer işleminden sonra nakit alıyolar bizd esormuştuk taksit fln yok:hulya:
sen hiç yaptırdınmı tüpbebek benim dediyim innelerde o azaten peregon gonalef yaklaşık 4,000 tl falan tutar heralde
saol cnm allah razı olsun çok bilgi veriyosun bana bugün araştırma yaptım ben de sigorta bizi karşılıyo muş ama ben 8 aydır çalışıyorum ve devlet 900 iş gününü doldurmayan kişiye tüpbebek raporu çıkarmıyomuş eşim 12 yıldır çalışıyo ama benim sigortam iptal olması gerekiyo yarar lanmamıız için benim işten çıkmam lazım ama işten çıkarsamda buna maddi at yok yani çalışmam şart ama sigorta beklemek istemiyorum iş yerimle görüşdüm ama kabul etmedi eyer sigortanı iptal edersem maaş da vermem dedi 3 ay maaşsız çalışamam artı eşimden yararlan mam için 3 ay beklemem gerek miş zaman kaybetmek de istemiyorum maya bana 2,142 tl ye yaparız dedi 1,500 ilacıda ordan alırım macks yöntemine nekadar giderse artık 4,000 gider heralde maaş sız çalımaktansa çalıştıgım parayı buraya veririm sigortam da iptal olmaz diye düşündüm siz toplam nekadar verdiniz ben sigortalı sigortasız hesaplatmışdım ordaki hemşireye bize bilgi veren hemşire böle dedi sigorta karşılaması yani raporlu daha uygun ama bu zaman demek devlet ugraştırıyo halbuki ne farkeder habenim ha eşimin 900 iş günü dolması bizde sizin gibi özel yaptırcaz artık 4,000 bulurmu masraflar
Aybuka sizdede mach yapcaklarmı ??benim eşimde morfoloji % 0 olduğundan mach yaptırdık,
Aybuka sizdede mach yapcaklarmı ??benim eşimde morfoloji % 0 olduğundan mach yaptırdık,
ben 6 kez aşılama oldum büyük doom da tutmadı sıtajerler beni mah vetti bide amaliyat oldum laparoskopi dedilerki amaliyattan çıkdıgımda doktorlar bana boşuna amaliyat etmişiz kanalların açıkmış dedi ve ben artık o hastaneden nefret ediyorum ne yaptını bilmiyolar hiç bir bilgi ver miyolar sorunne neden olmuyo diyosun hiç dinlemiyolar sanki hiç bilmiyogibi ler biz çok özel doktora gittik ama hepsi para tuzagı gibi yani paran varsa karşında konuşuyolar sen elindeki raporları devlet hastanesine götür ve tüp bebel istedini söle senin raporuna bakarlar ya aşılaman daha bitmemiş 2 kez daha olcan derse olucan mecbur senin raporu kurula gider bukişilerin çocugu aşılamayla olur derlerse devam aşılamaya yok tüpbebek derlerse hemen geçersin 5 milyonun üstüne aşılama yapıyolar bize aşılamayla olur dediler ama olmadı tüpbebeye gittiyin hastanedeki kurul karar veriyo sen ben tüpbebek istiyorum die sölersin kurul sana onay verir se tüpbebek raporun çıkar aşılamayla olmayan her nekedar sayısı olursa olsun tüpbebege gönderirler ama sana raporu hastane verir bunun içinde elindeki tahlili götür rahim filmini de götür yoksa rahim filmi isterler biz rapor alamıyoruz benim sigortam 900 işgünüm dolmadıgı için eşiminki 900 geçkin ama ben ondan yarar lana mıyo muşum iptal ettirsem sigortamı 6 aysonra eşimden yarar lancam 6 ayda beklemek istemiyoruz artı çalıştıgım yer maaş veremem sigortan olmazsa dio devletsiz yardımsız kendimiz yaptırcaz ilk denememiz olcak hayırlısı işallah olur..
cnm bizimde morf.%0 bizede macs yönt.uygulancak sen yaptırdın sonuçmu bekliyosun cnmcm inşallah hepimiz pozitifi görürüz emeklerimiz boşa gitmez:Saruboceq:
ben de bir sorun yok eşimde zaten sorun yaptırcaz mach yöntemini de valla elimden geleni yapcam eyer olmazsa battık zaten ozman maddi yönden birk mişimiz 3 milyar geri kalanını taksit yapsalar çok ii olur ama bilemi yorum borç buluruz heralde 2,142 tl indirimli fiyatı dediler bize marta kadar indirim devam etcek marttan sonra 3 tl olcak dediler bu ay için de görüş meye gitcez bakalım sonuç ne olcak bize bir yol çizerler heralde
Canım tanıdık eczane varsa geliş fiyatından taksit yapsa size,ne bilim aklıma bişey gelmiyor.Ama şu ilaçlar için raporu sor,aşılama yaptırcakmışsın gibide alabilirsin.Burda biri öle yapmıştı canım..........
yok ya tanıdık eczane
maya daha uygun veriyo muş ilaçları gelişine bu iyi bizim için. enson bebek içime konulduktan sonra mı parayı alıyo bütün işlemler bitince bizim 3 milyar var üzerini borç alcaz artık çalışıyorum zaten bişekilde öderim borcu önemli olan madi ve manevi kendimizi yıkmamak olmazsa bebek yıkılmak tan korkuyorum ben 6 kez aşılama oldum ve çok kötü piskolejisi bozuluyo olmadıgında ne hale geliyo hiç olmuycakgibi
yok ya tanıdık eczane
maya daha uygun veriyo muş ilaçları gelişine bu iyi bizim için. enson bebek içime konulduktan sonra mı parayı alıyo bütün işlemler bitince bizim 3 milyar var üzerini borç alcaz artık çalışıyorum zaten bişekilde öderim borcu önemli olan madi ve manevi kendimizi yıkmamak olmazsa bebek yıkılmak tan korkuyorum ben 6 kez aşılama oldum ve çok kötü piskolejisi bozuluyo olmadıgında ne hale geliyo hiç olmuycakgibi
canım işemden önce parayı ödemen gerekiyor. ama aşılama raporu çıkartırsan yine ilaçlarını merkzden alırsın. zaten satış fiyatının altına veriyo maya. inşallah işin rast gider. ben de şubat 1 de allah kısmet ederse orada olucam
Transferden önce alıyorlar,yani transfer günüde olabilir:)))))))))
rapor çıkaramam ki sigortam yetmiyo eşimin ki yetiyo ama onu da üç ay bekleme gerek onun kin den ozaman ben faydalan maya başlaya biliyorum.
ben de zannediyorum 1 de giderim üç üncü gün ilaca başlıycaz demişlerdi işallah görüşürüz 1,500 miyara aldıgımız ilaç ların hep sini kullan cazmı yani artıyo sanırsam hepsi bitmiyo merkezle görüşsek ilaç ların kullan dıgımız kadarını ödesek olmazmı
sen de mi ozman başlıycan ilkmi yaptırcan ?
saol cnm ayarlıyoruz parayı allah yardımcımız olsun.
bebek nasıl neler yapıyosun yatıyomusun hala bideyişiklik falan varmı konturollere gidiyomusun merak ediyorum tutarsa eyer ne yapcam ne yapmıycam nasıl oluyo konturoller normal gebelik gibimi oluyo tehlike bitiyomu artık düşük tehlikesi çokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?