maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Buraya geleli daha bir kac Gun olmasina Ragmen birbirimize Cok alistik.

Kimi zaman egleniyoruz , Kimi zaman birbirimizin hikayesini dinlerken duygulaniyoruz.

Opu su olanlara, transferi olanlara hep birlikte dua ediyoruz.

Boyle geciyor bakalim.

canim benim yaaa insallah hersey gönlünce olur ve sende göbeginde bebisinle geri dönersin herzaman dualarimdasin canim öpüldün kendine cok ama cok iyi bak....

canim benim yaaa insallah hersey gönlünce olur ve sende göbeginde bebisinle geri dönersin herzaman dualarimdasin canim öpüldün kendine cok ama cok iyi bak....

Canim Allah olsun iyi dileklerin Icin. Hersey Cok guzel gidiyor allahin izniyle dedigin gibi bebisimle donmek nasip olur bana da.

Seninli nasil gidiyor. Bebislerinin cinsiyeti belli oldu mu ?

Kendine cok iyi bak. Telefondan yaziyorum. Ancak bu Kadar oluyor.

Optm.

canim sagol ALLAHA sükür biz cok iyiz bebislerde iyi büyüyorlar,ya sorma cinsiyetinden tik yok daha bu ayin 16 da 4 boyutlu ultrason var ozaman gösteririler insallah,ama hayirlisi olsun canim,sende kendine cok iyi bak transferin nezaman olcak belli oldumu canim ??ALLAH yardimciniz olsun canim

Simdilik Transfer tarihimiz belli olmadi. Hayirlisiyla yumoslarin gelisimini tamamlamasini bekliyoruz.

Yarin detayli sekilde yazarim canim. Telden yaziyorum. Akum bitmek uzre.

bebiş asuman sen nasılsın ben hastanede yattım çok sancılandım kesemi ne zaman görcem ya sen ne zaman gördün 16 sında transfer olmuştu testimi 10 gün yaptırdım 186 dı sonra 444 bide hastanede yapmışlar ordada 1300 falan olmuş ben su toplaması oldu ondanmı bu sancı ne bilmiyorum allah yardımcım olsun

kızlar hepinize merhaba uzun zamandır girmiyordum nete. bende mayada tedavi gördüm ve geçen hafta test günümdü sonuç negatif. benim ilk denememdi ama çok umutluyduk 25 tane yumurtam toplandı ve 5. gün transfer yapıldı. umutluyduk ama trnsaferden önce bütüm umudumuzu yitirdik embriyolog trans. öncesi gelip dondurulacak kalitede ymumurtanız yok dedi. Eşimde bende çok şaşırdık 25 yumurtanın 17 tanesi döllendi ve 7 tanesi 5. güne kadar geldi sonuçta 5. güne gelen embriyolar daha dayanıklıdır yani 1 tane transfer edilecek ve dondurulacak 1 tane bile yok düşünsenize bu moralle transfere girdim 17 embriyodan sadece 1 tanesi kullanılacak geresi çöpe bu bizim kafamızı karıştırdı. Ayrıca mayadan rahatsız olduğum bir diğer konuda başka bi arkadaşta yazmış tedaviye başladıktan sonra son derece ilgisizlerdi. Yani her şey tedeviye başlayana kadar bunu tedavin bittikten sonra daha iyi anlıyosun ordayken farkına varamıyosun. ıkinci rahatsız olduğum konu ise şu test yaptım ve negatif çıktı merkezi arayıp bildirdim sizi dr. bey arayacak dediler 2 gün bekledim aramadılar sonra ben arayıp not bıraktım biz size dönecez dediler ve bugün itibariyle hala aramadılar . Son derece ilgisiz ve duyarsız kaldılar kendimi çok kötü hissediyorum tekrar dener miyim orda bilemiyorum ama inanın bunları kötülemek içn yazmıyorum yani sonucum pozitif çıksaydı bile yazıcaktım. Bi de tutturmuşlar tek embriyo daha iyi diye arkadaşlar moral bozmak istemem ama ortada bi gerçek var 3 embriyo ile tutunma oranı %55-60 tek embriyo %25-30 yani doğal yolla sağlıklı bi bayanın bi ayda gebe kalma oranı ile aynı hepimiz yasanın kurbanıyız.

slm cnm nasılsın bebekler nasıl.. bizim ki yeni 16 haftalık oldu geçen üçlü taramaya gittim ulturosonda erkek göründü cinsiyeti ama yinede hayırlısı ben kız düşünüyodum nasip allah salıcakla kucamıza almayı nasip etsinde bide kanverdim sonucu birhafta sona çıkcak bakalım oda bebek için alınmış üçlü tarama o oluyomuş öle dediler işallah i çıkar cnm biz eşimle hiç ilişkiye felan girmiyoruz neden yasakladılar bilmiyorum doguma kadar hiç ilişki girilmicekmi bebege zararımı oluyomuş ki sana da dediler mi zaman vermediler ama ilişki şimdilik yasak dediler biz hiç girmedik korkumuzdan...

evinsu bende mayada tedavi görenlerdenim.canım nasıl o kadar yumurtadan dondurulacak kalmamış anlayamadm.mantıklı bir açıklaması vardır heralde.hani diyosun ya başlayana kadar ilgililer diye olabilirde aslında ben iki tedavimi orada gördüm .ikincisinde biraz aynı şeyi hissttim galiba.eşimle ben bu sefer burda son diyerek ayrıldık ordan.ama başka yerlerde d e tedavi gördüm inan doktorla konuşmak için bile en az yarım saat bekliyosun.burada öle deil.benide hemen aradılar ama senin niye öle oldu anlayamadm.bir şekilde araya bir şey girmiştr.yazın benimde dondurulmuş tedavim olacak orda sonra yine olmassa artık beklicez.hem para yok artık hem de moral.allah senin ve hepimizin yardımcısı olsn.

merhaba bende gecen hafta negatif sonuç aldım belkide aynı zamanlarda mayadaydık.bende eğer pozitif sonuç alsamda yazacaktım benimde dondurulmuşum yok gerçi sizin kadar yumurtamda yoktu ama yinede 6 tane vardı size açıklama yapmışlar en azından bizede onu da yapmadılar ama transfer günü elinde hesap makinesiyle gelen sekreter resmen bize parayı ödemediniz dedi ve bizden para istedi allahtan makbuzlar yanımdaydı anlaşana kadar baya bi canımız sıkıldı eşiminde benimde bu davranış bize çok garip geldi işlem bittikten sonra eşimi yukaru odaya falan çağırıp diyebilirlerdi gerçekten sinir bozucuydu makbuzları görmek istedi demekki ben onları atsam yada o gün evde bıraksam yanmıştık! biz transfer günü 2 kişilik odaydık ve yanımızda ki arkadaşlarda bu durumdan şikayetçiydi.ben bu tedavimi olmamış sayıyorum gözüm şu anda açıldı ve şunu anladım bu işte morel de çok önemli.allah yardımcımız olsun arkadaşım .bizi bizden başka kimse anlamaz.belki de kendiliğimizden hamile kalırız yanii inşş:ecrin_bebek:

silam tedavin hayırlı olsun canım allahım hepinize nasip etsin sağlıklı hayırlı

Amin canim su mubarek cuma gunu hurmetine rabbim dileyen butun kullarina yasstsin diliyorum Anne Baba olmayi. Insallah.

Sanada saglikli 9 aylar diliyorum. Darisi bize olsun insallah.

Kendine cok iyi bak canim. Insallah tez zamanda agrilarin gecer.

Ohss gercekten zor oluyor. Ben de daha once yasadim ve bu tedavimde de olma riskim var.

Yumurtalarim guzel ilerliyor ancak kan degerleri biraz yuksek cikiyor.

Insallah hersey yoluna girer. Bana dua Edin kizlar.

silam hayırlı transferler
inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

silam hayırlı transferler
inşallah hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

Canim cok sagol iyi dileklerin ve dualarin icin.

Ama ben henuz Transfer asamasina gelmedim.

Allahim o gunleri de gostersin insallah.

Yumurta takibim suruyor Hala. Daha toplamaya bile girmedim.

Kan degerim yuksek cikiyor biraz. E2 sanirim.

Insallah degerim duser ve toplamam da transferimde gerceklesir.

Dualarinizi bekliyorum. Kib Aeo. opuyorumnanaktan

Evinsu Canim oncelikle gecmis olsun.

Yasadiklarin gercekten cok zor.

Bizler nerelerden geliyoruz ve elimizdeki avcumuzdaki neyse ortaya dokuyoruz.

Karsimizdakinden de ilgi alaka beklememiz heleki boyle bir durumda Son derece dogal.

Artik seninle isimiz bitti dercesine bir koseye atilmak haksizlik.

Yalniz sana sunu soylemeliyim ki.

Merkez su siralar kampanya dolayisiyla da cok fazla yogun.

Sirf misafirhaneden1 Gun icerisinde 4 toplama, 3 Transfer islemi olanlar var

Yani emin degilim ama belkide bu nedenle doktorla gorusememis olabilirsin.

Kendini uzme. Herseyin hayirlisi olsun.

Insallah bir Gun hepimiz nazli yavrularimiza kavusuruz.

Dogru ellerde.

Kızlar sağolun biliyorum çok zor bi süreç hepimiz için yaşadıklarımız hiç kolay değil allah hepimizin yardımcısı olsun bu işte moral çok önemli ben transfere girmeden önce tutmayacağımı hissettim çünkü dokunsan ağlayacak durumdaydım moralim çok bozuktu. Umarım sizler böyle bi şey yaşamazsınız moralinizi yüksek tutun.

Silam cnm inş. hayırlı transferler olur allah gönlüne göre versin. Kızlar bu arada tutan arkadaşların tedavisi kısa protokol mü? yoksa uzun protokol mü? lütfen yazabilirler mi şimdiden teşekkürler!

canim cok gecmis olsun ALLAH yardimcin olsun,biz ALLAHA sükür iyiz bi rahatsizlimiz yok simdilik,canim burayla türkiyenin kontrolleri cok farkli ben 1 ay sonra gördüm kesemi...

hadi bakalim hayirlisi olsun canim,bizimkiler cok utangac daha göstermediler benimde bu ayin 16 da 4 boyutlu ultrasonum var insallah orda gösteririler bebislerim kendini...
Iliskiye gelince bizede transferden sonra ilk 3 ay yasak dediler ,ok dedik ve hic iliskiye girmedik ama tabiki farkli yöntemlerle bi sekilde hal etdik,benim bildim egerki esin icine bosalirsa sperm tehlikeli ola bilyiormus,dedim gibi bizde normal iliskiye girmiyoruz ama farkli yöntemlerle hal ediyoruz,bence sizde öyle yapin canim....

selam kizlar yasadiklarinizi okudum ve gercekten benim tanidim maya merkezi degil sizin anlatdiklariniz,bende orda tedavi oldum ama kimse bizim yanimiza hesap makinasiyla gelmedi yada parayi aldiktan sonra farkli davranmadi ,gercekten agzim acik kaldi...
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…