- Konu Sahibi miss_capraz
-
Selam kizlar.
Allahin izniyle dun gece catlatma ignemizi olduk.
Yarin Saat 12 bucukta toplama islemim var.
Dualarinizi bekliyorumm.
arkadaşlar yaşadıklarınızı yazmanızı anlıyorum ama bu kadar karalama olmasın, genelde tedaviden negatif sonuç alan arkadaşlar bu tarz yazılar paylaşıyor ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için mayada başlıyoruz moralim çok bozuldu bu yazıları okuyunca tamam parasını verip tedavi oluyorsunuz şuan bi kampanyadan dolayı yogunluk olabilir ama onlarada hak vermek gerekli benim eşimde sağlık sektöründe ne kadar yorucu oldugunu bizzat biliyorum tedavi sürecinde çok duygusal oldugumuz için aşırı ilgi bekliyoruz ama karşı tarafada anlayışlı olmak gerekiyor
bunları yazmak en doğal hakkımız değil mi? onca paramız gitti,emeğimiz,umudumuz gitti.ayrıca karalama dediğiniz olmayan bişey için yapılan yorumdur.eğer bunları duymak istemiyorsanız girip okumayın bence ne kadar duymak istemesenizde yaşadığımızı yazıyoruz bizde.orda olmak, tedavinin psikoloji,her gün vurunduğun iğneler,ilaçlar bunlar hiç kolay diil arkadaşım.kampanya diye gidip ekstradan bi sürü para vermek,üstüne gördüğün muamele belki yaşadıklarımı yaşasaydın bana hak verirdin.biz oraya güvenip gidiyoruz onca parayı veriyoruz ama onlar transferden sonra kaçarız diye oda oda ellerinde hesap makinasıyla geziyorlar.bunları duymak istemiyorsan okuma arkadaşım ama benim başıma gelenler bunlar.buarada merkez gerçekten çok temiz ve seçil hemşire on numara.
bende 2 kere tedavi oldum 5 senedirde çocuk istiyorum en az sizin kadar bende biliyorum tedavi psikolojisini çektiginiz sıkıntılar hoş degil,kimse yaşamak istemez tabiki, ama herkes aynı şeyi yaşasa anlayacagım ama bi çok arkadaşımda çok memnun tedavinin stresinden dolayı merkeze duyulan bi öfke olarak görüyorum
kampanya hikaye 3 milyar 4 milyar az para değil.sonuç negatif olduktan sonra.2 milyar daha koyup isatanbul memoriol gitsem daha iyiydei.anatolia vardı aklımda cimriliğin sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?