maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

Selam kizlar.

Allahin izniyle dun gece catlatma ignemizi olduk.

Yarin Saat 12 bucukta toplama islemim var.

Dualarinizi bekliyorumm.

silammm canim dularimiz seninle canim insallah birsürü harika kalitedeyumoslarin olcak ...
Kendine cok ama cok iyi bak öpüyorum canimm..

Selam kizlar.

Allahin izniyle dun gece catlatma ignemizi olduk.

Yarin Saat 12 bucukta toplama islemim var.

Dualarinizi bekliyorumm.

Canım ben de dün gece çatlatma iğnesi oldum yarın 11:30 benim transferim yarın mutlaka görüşelim bana 10-12 yumurta oluşmuş dediler inş. hepsi sağlam çıkar...

Burada yazılan bazı yorumları okuyunca benim de aklım çok karıştı şu anda tedaviye devam ediyorum ben henüz çok büyük bir sorunla karşılaşmadım ve aklıma takılan her soruyu sordum hepsine de cevap aldım Adnan Bey konuşmayı çok sevmiyor evet ama ben yine de aklıma takılan birşey olursa mutlaka sordum ve tatmin edici cevap aldım ayrıca bu zamana kadar bana uyguladığı tedavi şeklini düşününce gerçekten işini titizlikle yaptığını fark ettim bu da bana yeter konuşmasa da olur.

Ama tabi hala tedavim ediyor bundan bir sorun yaşayabilirim o zaman da mutlaka yazarım ama şu ana kadar ben gayet memnundum....

Ayrıca bu oda konusunda yazılanlardan sonra gittim konuştum çok yoğun olduğu zaman mecburen bir odaya 2 kişi yerleştirebiliyorlarmış ama sadece 2 tane 2 kişilik oda varmış zaten.... Ben rahatsızlığımı dile getirince tek kişilik odaya yerleştireceklerini söylediler bakalım yarın neler olacağını göreceğiz.....

Ayrıca şunu belirtmeden geçemeyeceğim bu benim 4. denemem ilk 2 tanesi Hacettepedeydi resmen rezillikti hatırlamak bile istemiyorum stresimi 10 kat artırmışlardı. Doğru düzgün ilaç bile vermemişlerdi folik asiti ben kendim içmeye başladım onlar söylemediler Geçen sene de yine Ankarada bir merkezde yaptırdım orada da çok fazla bekliyordum hasta muayenelerinde düzen yoktu... bizi transfer günü çağırıp eksik ödeme yaptınız diyerek ekstra para aldılar.. Ama MAYA da muayeneler gerçekten çok düzenliydi hemen hemen hiç beklemedim işlerim hep belli saatlerde bitti uzamadı.... Ödeme konusunda da bizi hiç sıkmadılar biz şu gün yatırabiliriz ancak diye mazeretimizi bildirdik tamam dediler o güne kadar da bir daha bu konuyu açmadılar bile. Kusura bakmayın biraz uzun oldu...

dediğim gibi bunlar bu zamana kadar benim yaşadıklarım bundan sonra neler olacak bilemiyorum...... Diğer arkadaşlar da yaşadıklarını yazmışlar bunlar da benim yaşadıklarım....

Bu süreç bizler için gerçekten zor geçer ve en ufak bir aksilik bile bütün moralleri altüst eder ama maaselef en iyi denilen merkezlerde bile bir takım aksilikler olabiliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

güler hanım insanları salak yerine koyuyor.arkadaşlarımında onunla kötü anıları olmuş.saygısızsın teki sadece.bir kere telefonu yüzümüze kapattı.

arkadaşlar yaşadıklarınızı yazmanızı anlıyorum ama bu kadar karalama olmasın, genelde tedaviden negatif sonuç alan arkadaşlar bu tarz yazılar paylaşıyor ben adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için mayada başlıyoruz moralim çok bozuldu bu yazıları okuyunca tamam parasını verip tedavi oluyorsunuz şuan bi kampanyadan dolayı yogunluk olabilir ama onlarada hak vermek gerekli benim eşimde sağlık sektöründe ne kadar yorucu oldugunu bizzat biliyorum tedavi sürecinde çok duygusal oldugumuz için aşırı ilgi bekliyoruz ama karşı tarafada anlayışlı olmak gerekiyor

bunları yazmak en doğal hakkımız değil mi? onca paramız gitti,emeğimiz,umudumuz gitti.ayrıca karalama dediğiniz olmayan bişey için yapılan yorumdur.eğer bunları duymak istemiyorsanız girip okumayın bence ne kadar duymak istemesenizde yaşadığımızı yazıyoruz bizde.orda olmak, tedavinin psikoloji,her gün vurunduğun iğneler,ilaçlar bunlar hiç kolay diil arkadaşım.kampanya diye gidip ekstradan bi sürü para vermek,üstüne gördüğün muamele belki yaşadıklarımı yaşasaydın bana hak verirdin.biz oraya güvenip gidiyoruz onca parayı veriyoruz ama onlar transferden sonra kaçarız diye oda oda ellerinde hesap makinasıyla geziyorlar.bunları duymak istemiyorsan okuma arkadaşım ama benim başıma gelenler bunlar.buarada merkez gerçekten çok temiz ve seçil hemşire on numara.

bende 2 kere tedavi oldum 5 senedirde çocuk istiyorum en az sizin kadar bende biliyorum tedavi psikolojisini çektiginiz sıkıntılar hoş degil,kimse yaşamak istemez tabiki, ama herkes aynı şeyi yaşasa anlayacagım ama bi çok arkadaşımda çok memnun tedavinin stresinden dolayı merkeze duyulan bi öfke olarak görüyorum

mrb arkadaşlar benimde cumartesi günü mayada randevüm var ayın 22 si gibi başlıycaz inşallah cumartesi günü mayada randevüsü olan arkadaşlar var mı
:bbo:

bi çok arkadaşınız memnunsa o zaman bizim yazdıklarımızı dikkate almayın.öyle yada böyle umarım bebeğine kavuşurusun.ben tedaviye yeni başladığımda burda bi arkadaş yazmıştı bende böyle kızmıştım ona ama şimdi kendisine çok hak veriyorum ama umarım sizde bizim yaşadıklarımızı yaşayıp bana hak vermezseniz gerçekten bunu istemem.

ya arkadaşlar sürekli tekrarlıyoruz negatif olduğu için değil başka merkezde olsa pozitifmi olacaktı,ALLAH kısmet etmedi olmadı, biz sadece ilgisizlikten ve parayı hastaların psikolojisinden daha fazla önemsemlerinden ve tedaviye başladıktan sonra o güleryüzlü personelin birden değimesinden şikayetçiyiz, kolay değil ya aşağı yukarı 4000 lira benimki 4000 de geçti bu paralar; ben kendim için söylüyorum çok zor bir araya getirdik, yeni başlayanların ALLAH yardımcısı olsun inşallah pozitif sonuç alırlar

ya arkadaslar bencede sadece negatif sonuc alan arkadaslar bu sekilde mayanin hakinda yaziyorlar,benim esim ilk görüsmeye gitmisdi ve osman hocayla görüsdü,ben ondan 1,5 ay sonra türkiyeye gitdim icin ben sürekli telde görüsüyordum safak hanimla,belki günde 5 defa aradim zamanlar oldu ve bir defa bile bana suratsizlik yapmadilar,ben türkiyeye geldimin sabahi merkeze gitdim ve sagolsun serife hemsire ilgilendi,bi gece okadar kötü rahatsizlandimki hem isal hem cikarma ama transferim bile olmusdu gecenin 1de ben serifeyi aramak zorunda kaldim ALLAH bir degil bin defa ragzi olsun hic sesinin tonu bile degismedi...
Bence cok abartiyorsunuz....

bende seçil hemşireyi on kere aradım o da bana gayet güzel davrandı ona bişey dediğimiz yok o da yapmaları gereken şey zaten.daha kaç kere yazıcaz acaba yaşadıklarımızı yazıyoruz diye anlamadım gitti valla.

kampanya hikaye 3 milyar 4 milyar az para değil.sonuç negatif olduktan sonra.2 milyar daha koyup isatanbul memoriol gitsem daha iyiydei.anatolia vardı aklımda cimriliğin sonu

sudenur ben geçen yıl anatoliada yaptırdım cok ilgisizlerdi hiç memnun kalmadım mayada yeni başladım henüz burası hakkında cok yorum yapamıyorum ama geçen yıl anatoliyada başımdan geçeni anladayım.lucrini kullandım adet gördüm 3 günü anatolyaya gittim zaten dr görmek ne mümküm yok hep muattap olduğun baş hemşireleri derya hanım bana gonal f nasıl kullanacağımı anlatıyo ve ve ilaç çizelgesi veriyo cok iyi hatırlıyorum ilaça pazartesi günü başıcam çizelgeye yazdıazartesi salı cuma aynen böyle bende sağlıkçıyım hemen dedimki çarşamba perşembe kullanmıcammı diye,şunu söyledi ay unutmuşum arkadşlar ben sağlıkçı veya dikkatli olmasam sormucam ve ilaçı eksik kulanıcam bu cok büyük bit hata böyle bişey nasıl yapar çok sinirlendim ama bir defa cıktık o yola diye sabır gösterdim va trasfer günü bir oda 3 kişi yatıyorduk inanın yarım saat bile olmadan gidebilirsiniz dediler çünkü yeni hastalar gelecek ya ondan asansör bile yol transferden sonra merdivenlerden yürüyerek indik,ve sonra hiç aranmadık sadece test günü sonuç almak için aradılar zaten dr la hiç konuşamdık herzamanki gibi derya hanımla muattap oluk ve özel yaptıkdık özellleri buydu ne ilgi ne alaka hiçbişey görmedim .şimdi mayadayım bir dafa muayene için gittim şuan yorul yapamıyorum ama benim yaşadığım şehirde mayanın devemı var burada tedavimi yapılacak en son oraya yumurta yoplatma günü gidicem...inşallah hepimizin tedavisi hayırlı olur amailgi alak çok önemli bunu bilir bunu yazarım ben bunu bir daha yaşamak istemiyorum hiç kimse kusura bakmasın aynı şeylerle karşılaşayım bu sefer büyük tebki veririm.umarım böyle bişey yaşamayız :mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…