maya tup bebekte umudumu aramaya başlıyorum

canım tam olarak bilmiyorum merkeze sormuştum ben ama unuttum otobüs numarasına kadar söylüyorlar.aştiden metroyla kızılaya ordanda güven parkın ordan belediye otobüsüyle geliyorsun yani ben öyle gelmedimde öyle anlatmışlardı bana ulaşım çok kolay ama endişelenme eğer unutmazsam senin için sorarım yarın.buarada dua edin bana korkuyorum yumurta toplamadan.salı günü karşılaşırıs belki hayırlı olsun tedavin cnm

allahım hepimizin yüzünü güldürür inş.seninde maraton başlıyor demek ki tedaviye başladıktan sonra zaman su gibi geçiyor valla bugüne ben nasıl geldim anlayamadım yarınıda bi atlatsam transferden korkmuyorumda narkoz alıcam ya tedirginim biras.salı günü ordaa olursam karşılarıs cnm inşş şimdiden tedavin hayırlı uğurlu olsun dua edin bana yarın için.

çok sağol canım.bende soracağım bakalım merkeze artık kaydederim biryerlere:)
sende hiç endişelenme canım.yumurta toplama işleminden.narkozla olacağı için hiçbirşey hissetmeyeceksin.sonrasında da hafif bir adet sancısı kadar birşey kalıyor geriye.ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçirirsin bu işlemide.
kendine güven,huzurlu ol.Allahın izniyle kolayca geçireceksin bu işlemide:Saruboceq:

Canım şu anda yumurtaların toplandı sanırım dinleniyorsundur buraya uğrarsan yumurtalardan bize haber ver.....

Artık ben de bir an önce başlayıp bitirmek istiyorum zaman uzadıkça endişelerim de artıyor bir sürü düşünce yerleşiyor kafama...... Hayırlısıyla sonunda herşey güzel olsun hepimiz için.....

arkadaşlar ben de önümüzdeki ay mayada yaptımayı düşünüyorum.umarım sonuç olumlu olur.ilk denememi eurofertilde yaptırmıştım.şu anda kampanya fiyatı ilaçlar dahil 2850 sanırım.maya için hep güzel şeyler duydum.hayırlısı olur inşallah

slm herkese bugün benim 12. günüm pazar olduğu için testim yarına kaldı ama ben yine bu sabah idrarda baktım belirgin olarak çift çizgiyi gördüm inşallah yarında iyi bir değer alırım.şuan tedavide olan ve yeni başlıycak arkadaşlarada dua ediyorum sorusu olanları cevapplarım ben bu yolda 10 yıl boyunca 4 aşılama hepsi negatif 2 tanede tüp bebek yaptırdım 3. denemem mayada oldu yine çok ümitsizdim ama Allahıma şükürler olsun şuan hamileyim .ınşallah sizlerinde iyi haberlerinizi alırız buradan

merhaba arkadaşlar ben perşembe günü mayadaydım mikroya karar verildi spermlerin degerinde bidegişiklik olursa tüp bebegede dönebilir dedi doktor adetin 2. günü gel dedi yarın 2. günü ögleden sonra randevum var bu yolda hepimizin yolu acık olsun
fırstnimbus arkadaşım diger sayfadada yazdım yalnız gelmem gereken bi durumda ulaşım nasıl olur diye güven parkdan 317-318 nolu bağlarbaşı otobüsüne biniyorsun mayanın önünden geçiyormuş

merhaba kızlar yumurtalarım toplandı evet işlem kolaymış sonra baya bi ağrım oldu ama şimdi iyiyim.benim 6 yumurtam toplanmış adnan hoca sayısı diil kalitesi öenmli dedi artık tek embriyo transfer edilceği için hastalara fazla iğne vermiyoruz endişelenme dedi gerçekten insana baba şefkatiyle yaklaşıyor hastaneden son derece memnunum arkadaşlar yüzde 60 şansınız var dedi hayırlısı artık hakkımızda gerçekten hayırlısı olsun yarın arıcaklar bakalım.aslında 6 tane deyince morelim bozuldu biras ama 15 20 topladığımız hastaların hamile kalamadığığını görüyoruz bazen dedi bi tanesi yeterli dedi bakalım yarın haberleri yazarım.iyi ki varsınız ....

miss_çapraz canım özelden mesajını aldım yazdım ama ben sana gönderemiyorum bende buradan cevaplıyım bizdeki sorunda sizinkinin aynısı uzun protokol uygulandı 5. gün transferi yapıldı bende senin gibi taransferden 10 dk bile olmadan hemen sürgü istedim ve çok moralim bozuldu daha sonraki günlerdede hiçbir belirtim olmadı yine moralim bozuldu ve dayanamadım 9. gün test yaptırdım 37.3 çıktı şerifecim hamilesin dedi ama erken yaptım diye kızdı neyse bugün 13. günümdü ve ilk gerçek testimizi yaptık ve sonuç 233 Allahıma şükürler olsun yani demek istediğim ne transfer sonrası tuvaletini problem et nede belirtileri kafana tak sadece 10 gün kahverengi lekelenmem oldu 2 gün boyunca sürdü ve biz öldük öldük dirildik 2 gün hep yattım sadece bu tedavide çok rahattım kendimi sıkmadım 2 gün yattım akşamı az çıkıp yrüyüş yaptım 3.günde 7 saatlik araba yolculuğu yapıp evimize döndük tekrar tedavin hayırlı olsun aklıma gelenler bunlar sorun olursa cevaplarım hayırlı haberlerini bekliyorum

kızlar bnd emayada tedavi oldum ocakta Allahıma şükürle rolsunnn ikizleirme hamileyim...darısı sizlere kızlarr.....sadece stres etmeyin içinizi ferah tutun olurmu.......

esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum

[/QUOTE]
Canım çok tebrik ediyorum kucağına almak da nasip olur inş.... Darısı da bizim başımıza....... :Saruboceq:

miss_capraz esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum

Canım hayırlı olsun..... inş. bebeğin sana tutununur.

esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum

inş... cnmcmm inş.. Allahımm kimseninkucağını boş bırakmasın banada üç tane 8 hücreli konulmuştu...sen rahat ol bak tutuncak annesi sana onlarr cnm bnmmm hayırlısı olsunnn inş.... kalbine göre verir allahım:1hug:

merhaba kızlar, öncelikle insallah hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız ve henüz hamile olmayanlar da bu tedavilerinde yavrularına kavusur.
firstnimbus ben senin sorunu gördüm onu anlatayım istersen, ulaşım konusunda. aştide indiğinde taksiye binmek istemiyorsan ( ki taksi merkeze epey pahalıya gider ) aştinin içinde metro var. aştiden cıkmaya calısırken orada göreceksin. metroya binmek için önce orda bulunan gişelerden kart alman lazım. bu kart metro ve belediye otobüslerinde kullanılıyor. 5lik kart almanı tavsiye ederim. yedek olsun yanında. metroya binip kızılay istasyonunda iniyorsun. kızılay istasyonunda indiğin zaman her tarafta hangi yöne cıkacagını gösteren tabelalar var. bakanlıklar tabelasını izleyerek metrodan dışarı çık. çıktıgında güvenparkı göreceksin. ( kocaman işci heykelleri var ordan tanırsın ) orda kime sorsan sana çankaya otobüslerinin gectiği duragı gösterecektir. o duraga git. 413 nolu çankaya arabalrına bineceksin. bindiğinde emin olmak için şöföre ugur mumcu caddesinden gecermi diye sor. aldıgın kartı bu otobüste de kullanabilirsin. otobüste sag tarafa otur. ugurmumcu caddesine geldiğinde sagda büyük bir migros göreceksin. onu görünce otobüsün inecek düğmesine bas. indiğin zaman aşağı doğru yürü. ( zaten yokus bir cadde, yokuş aşağı yürü) yolun sonunda pizza hot var. onu görünce sola dön.yürümeye devam et. benzinlik göreceksin. benzinliğin karşısından soldaki ilk sokaga gir. mayayı göreceksin. bu kadar karmasık gibi gelmesin. bu tarifi yanına alırsan elinle koymuş gibi bulursun :) zorlanma diye detaylı anlattım. o yoldan okadar cok gectim ki, insallah sana da ugurlu gelir :)

Ne kadar güzel anlatmışsın bir an o caddeler gözümün önünde canlandı kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim tatlım.çok güzel tarif etmişsin.mayadan da epeyce bir tarif ettiler.bulacağım inşallahh:)
ama hiç bulamazsan biz gelip seni alırız bulunduğun yerden dediler mayadan da sağolsunlar.yarın 11 de randevum. sabah 8.30 da orada olacağım.herhalde o saate kadar bulurum.hiç olmadı bir taksiye binerim artık:)

Canım çok tebrik ediyorum kucağına almak da nasip olur inş.... Darısı da bizim başımıza....... :Saruboceq

canım çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde burda güzel haberlerinizi alırız sizler için dua edicem tedaviniz hayırlı olsun bu arada sakın stres yapmayın rahat olun size tavsiyem bu ben bu kez o kadar rahattımki rabbim bu kez nasip etti. inşallah Allah bu duyguyu sizlerede tatdırır

Arzucum cani gönülden tebrik ederim ...

Insallah saglikli 9 ay gecirip saglikla kucaklamak nasip olur evladini ...

Bizlere cok güzel moral oluyor bu haberlerr ..

Ben de yakinda MAYAda olcamm ..

Darisi bizlere olsun .. AMinnn ..

kızlar bnd emayada tedavi oldum ocakta Allahıma şükürle rolsunnn ikizleirme hamileyim...darısı sizlere kızlarr.....sadece stres etmeyin içinizi ferah tutun olurmu.......

Canim seni de tebrik ederim ..

Baya ilerlemissin .. Insallah yavrularini kolaylikla bir cirpida , saglikli bir sekilde dogurmani diliyorum ...

Dualarinda bizleri de unutmaa ...

Bize de o günleri göstersin RAbbim ..

Canim dualarimiz seninlee ...

insallah güzel haberlerle geleceksin bizlere ...

Sirayla bu müjdeyi vermek hepimize nasip olsun ..

Beni de bir heyecan sarmaya basladi ki sormayin ...

Allah kismet ederse 3-4 güne kadar türkiye yolcusuyum ..

Adetimle birlikte de mayada olcamm ..

Rabbim islerimizi yoluna koysun , aksilikler cikarmasin , bu kez evladimizi nasip etsin insallah ...

silam canım çok teşekkür ederim canım Allah sizlerede nasip etsin inşallah gerçekten bende hala inanamıyorum iki büyük merkezin yapamadığını maya başardı tabi öncelikle Rabbimin izniyle oldu sakın ümidinizi kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…