- Konu Sahibi miss_capraz
-
merhaba arkadaşlar salı günü maya ya gideceğim ama bir sorunum var.eşimin işleri dolayısıyla yanlız gitmem gerekiyor.otobüsle geleceğim ankaraya.aştiden nasıl gidilir merkeze ????bana bilenler açıklayabilirler mi lütfen?????
Allah kolaylık versin canım
Yumurta toplama işleminden korkmana gerek yok zaten uyuyorsun uyandığında da herşey bitmiş oluyor sonrasında belki biraz ağrı çekersin ama o da çok rahatsızlık vermiyor
Ben de salı mayada olacağım inş.. umarım karşılaşırız orada....
çok sağol canım.bende soracağım bakalım merkeze artık kaydederim biryerlere:)canım tam olarak bilmiyorum merkeze sormuştum ben ama unuttum otobüs numarasına kadar söylüyorlar.aştiden metroyla kızılaya ordanda güven parkın ordan belediye otobüsüyle geliyorsun yani ben öyle gelmedimde öyle anlatmışlardı bana ulaşım çok kolay ama endişelenme eğer unutmazsam senin için sorarım yarın.buarada dua edin bana korkuyorum yumurta toplamadan.salı günü karşılaşırıs belki hayırlı olsun tedavin cnm
allahım hepimizin yüzünü güldürür inş.seninde maraton başlıyor demek ki tedaviye başladıktan sonra zaman su gibi geçiyor valla bugüne ben nasıl geldim anlayamadım yarınıda bi atlatsam transferden korkmuyorumda narkoz alıcam ya tedirginim biras.salı günü ordaa olursam karşılarıs cnm inşş şimdiden tedavin hayırlı uğurlu olsun dua edin bana yarın için.
miss_çapraz canım özelden mesajını aldım yazdım ama ben sana gönderemiyorum bende buradan cevaplıyım bizdeki sorunda sizinkinin aynısı uzun protokol uygulandı 5. gün transferi yapıldı bende senin gibi taransferden 10 dk bile olmadan hemen sürgü istedim ve çok moralim bozuldu daha sonraki günlerdede hiçbir belirtim olmadı yine moralim bozuldu ve dayanamadım 9. gün test yaptırdım 37.3 çıktı şerifecim hamilesin dedi ama erken yaptım diye kızdı neyse bugün 13. günümdü ve ilk gerçek testimizi yaptık ve sonuç 233 Allahıma şükürler olsun yani demek istediğim ne transfer sonrası tuvaletini problem et nede belirtileri kafana tak sadece 10 gün kahverengi lekelenmem oldu 2 gün boyunca sürdü ve biz öldük öldük dirildik 2 gün hep yattım sadece bu tedavide çok rahattım kendimi sıkmadım 2 gün yattım akşamı az çıkıp yrüyüş yaptım 3.günde 7 saatlik araba yolculuğu yapıp evimize döndük tekrar tedavin hayırlı olsun aklıma gelenler bunlar sorun olursa cevaplarım hayırlı haberlerini bekliyorum
miss_capraz esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum
esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum
merhaba kızlar, öncelikle insallah hepimiz bebeklerimizi saglıkla kucagımıza alırız ve henüz hamile olmayanlar da bu tedavilerinde yavrularına kavusur.
firstnimbus ben senin sorunu gördüm onu anlatayım istersen, ulaşım konusunda. aştide indiğinde taksiye binmek istemiyorsan ( ki taksi merkeze epey pahalıya gider ) aştinin içinde metro var. aştiden cıkmaya calısırken orada göreceksin. metroya binmek için önce orda bulunan gişelerden kart alman lazım. bu kart metro ve belediye otobüslerinde kullanılıyor. 5lik kart almanı tavsiye ederim. yedek olsun yanında. metroya binip kızılay istasyonunda iniyorsun. kızılay istasyonunda indiğin zaman her tarafta hangi yöne cıkacagını gösteren tabelalar var. bakanlıklar tabelasını izleyerek metrodan dışarı çık. çıktıgında güvenparkı göreceksin. ( kocaman işci heykelleri var ordan tanırsın ) orda kime sorsan sana çankaya otobüslerinin gectiği duragı gösterecektir. o duraga git. 413 nolu çankaya arabalrına bineceksin. bindiğinde emin olmak için şöföre ugur mumcu caddesinden gecermi diye sor. aldıgın kartı bu otobüste de kullanabilirsin. otobüste sag tarafa otur. ugurmumcu caddesine geldiğinde sagda büyük bir migros göreceksin. onu görünce otobüsün inecek düğmesine bas. indiğin zaman aşağı doğru yürü. ( zaten yokus bir cadde, yokuş aşağı yürü) yolun sonunda pizza hot var. onu görünce sola dön.yürümeye devam et. benzinlik göreceksin. benzinliğin karşısından soldaki ilk sokaga gir. mayayı göreceksin. bu kadar karmasık gibi gelmesin. bu tarifi yanına alırsan elinle koymuş gibi bulursun :) zorlanma diye detaylı anlattım. o yoldan okadar cok gectim ki, insallah sana da ugurlu gelir :)
miss_çapraz canım özelden mesajını aldım yazdım ama ben sana gönderemiyorum bende buradan cevaplıyım bizdeki sorunda sizinkinin aynısı uzun protokol uygulandı 5. gün transferi yapıldı bende senin gibi taransferden 10 dk bile olmadan hemen sürgü istedim ve çok moralim bozuldu daha sonraki günlerdede hiçbir belirtim olmadı yine moralim bozuldu ve dayanamadım 9. gün test yaptırdım 37.3 çıktı şerifecim hamilesin dedi ama erken yaptım diye kızdı neyse bugün 13. günümdü ve ilk gerçek testimizi yaptık ve sonuç 233 Allahıma şükürler olsun yani demek istediğim ne transfer sonrası tuvaletini problem et nede belirtileri kafana tak sadece 10 gün kahverengi lekelenmem oldu 2 gün boyunca sürdü ve biz öldük öldük dirildik 2 gün hep yattım sadece bu tedavide çok rahattım kendimi sıkmadım 2 gün yattım akşamı az çıkıp yrüyüş yaptım 3.günde 7 saatlik araba yolculuğu yapıp evimize döndük tekrar tedavin hayırlı olsun aklıma gelenler bunlar sorun olursa cevaplarım hayırlı haberlerini bekliyorum
kızlar bnd emayada tedavi oldum ocakta Allahıma şükürle rolsunnn ikizleirme hamileyim...darısı sizlere kızlarr.....sadece stres etmeyin içinizi ferah tutun olurmu.......
esengül seni takip etmiştim allah bizede nasip etsin arzum bana biri 8 biri 7 hücreli transfer edildi umarım alah banada bu mutluluğu nasip eder ilk buraya yazcam artık anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?