Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

ben bir ara biotin içtim hiç tüylenme yapmadı hemde 5mg ..söyleyen halt etmiş bence inanma dopiez.şimdi geri kalanlara başladım hııı kullandığım dönemde 10 günden sonra cildim ve saçlarımda canlılık gördüm kalınlaşma gördüm ve uzamada cabası ben memnunum biotinden ama kalanları bititcem o kadar bir daha almam belki çok sonra...

kızlar ben de başlamak istiyorum ama cesaret edemedim. şu an diyetteyim ve her gün bi koca bardk üt içmem pek iyi olmaz heralde?

büyüklere hergn bi bardk süt önerilir içilmeli die.diyetisyenler bile verio.zaten sağlıklı bi diyet yapmıosan 3 ara 3 ana öğün yemiosan süt ve süt ürünleri içmiosan kilo çok zor verirsin...versen bile yanakların içine çöker kas kaybından

doğal yolları tercih ederim

alınan vitamin haplarının bile kanserojen olduu ortaya çıktı

her şeyin doğalı alınmalı.gerisi yalan

doğal yolları tercih ederim

alınan vitamin haplarının bile kanserojen olduu ortaya çıktı

her şeyin doğalı alınmalı.gerisi yalan

olabilir o senin görüşün bende mayalı sütün sağlıklı olcağını düşünmüyorum....herkesin fikri farklı ....

kızlar mayalı sütten mi yoksa benim durumum şu sıralar ki psikolojimden (sorunlu iş hayatı+yoğunluk+sevgilim asker) bilmiyorum ama feci halde açlığı hissetmez acıkmaz hale geldim. bu durumu yaşayan var mı mayalı sütten mi acaba?

Kızlar mayalı sütte 3. günüm.. bugün dip boyamı yaptım.. artık ne kadar uzadığını daha net anlayabilirim.. bayanssulusmile

ya arkadaşlar ben de içmek istiyorum fakat bir korkum var o da şu ki; ben yüzümdeki kıllardan kurtulmak isterken yüzümdeki kılları da kuvvetlendirmesin

olabilir o senin görüşün bende mayalı sütün sağlıklı olcağını düşünmüyorum....herkesin fikri farklı ....

pardon da bilmeden etmeden nasil dusunuyorsun kafana gore hay Allahim yaa

1- MAYALI SUT KESINLIKLE KILO YAPMIYOR (ya da gobek)

2-MAYALI SUT KESINLIKLE TUYLENME YAPMIYOR

3-MIDESINDE SORUNU OLANLAR KESINLIKLE KULLANMASIN

4-10GUN SONRA 1 GUN ARA VERIP KULLANIN

5-KURU MAYA KULLANILACAK YAS DEGIL

6-TADINI BEGENMEYEN ARKADASLAR ICINE NESQUIK TARZI SEYLER KATMISLARDI BEN OYLE KULLANMIYORUM AMA ISTEYEN DENESIN

Son düzenleyen: Moderatör:
bu akşam ben de başlıyorum mayalı süte kaydirigubbakcemile2
kuru maya aldım bugün 1 çay kaşığı atcam bir bardak süte... az değil di mi kızlar?

az degildir canim ideal benim tam 1 bardak olmuyor yarim bardagi biraz daha geciyor 1 tatli kasigi koyuyorum bir de seker kasigi degil

nazcim 20gun ictim simdi tekrar basladim bu 5inci gunum tam cm soyleyemeyecegim ama uzadilar onu kesin soyleyebilirim:)

ayyy inşallahh hepimizin saçları upuzun olur kızlarrrrrrrr:Saruboceq: benimdee 4. günümm dip boyamıda dün yaptımm.. uzadığını net görürürm artıkk... :dance:

Bugün kuaförde bi kız gördümm saçları dümdüzdü ama fön çektirdii anlayamadımmkaydirigubbakcemile3 Saçları çok güzeldiii upuzunnnn:gitme: onu öyle görüncee bende hemen kuaförüme dedimm aynayı tutsana arkadan bakimm uzamışmı diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ayy ilahi :roflol:
Uzamis mi bari :roflol:
Öldürecek valla bizi bu sac uzatma hastaligiiiisempatiksalakcinni

saçım uzasınnn hele bi..kestirirsem noliyim
2 sene önce kestirdim saçımı belime kadar upuzundu gittim bop modeli kestirdim kısacık..
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl uzayacaklar diye of alsanaalsanasmile

oh beline kadarmış.yine uzar cnm sadece zaman gerekio.uzun kıvama gelsin bi geriri zaten rahat uzar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…