kızlar ben de başlamak istiyorum ama cesaret edemedim. şu an diyetteyim ve her gün bi koca bardk üt içmem pek iyi olmaz heralde?
Kizlar mayali sütün tadi cok kötü, kendinize bu tür iskenceler yapacaginiza biotin hapi alin günde 5 mg..
Hem alinmasi zor degil hemde ictiginiz mayali sütten cok daha fazla sonuc alirsiniz..
Zaten maya da biotin icerir ama ne kadar icerseniz icin 5 mg alamazsiniz biotin haplarindan aldiginiz gibi.. :lepi:
doğal yolları tercih ederim
alınan vitamin haplarının bile kanserojen olduu ortaya çıktı
her şeyin doğalı alınmalı.gerisi yalan
olabilir o senin görüşün bende mayalı sütün sağlıklı olcağını düşünmüyorum....herkesin fikri farklı ....
az degildir canim ideal benim tam 1 bardak olmuyor yarim bardagi biraz daha geciyor 1 tatli kasigi koyuyorum bir de seker kasigi degil
nazcim 20gun ictim simdi tekrar basladim bu 5inci gunum tam cm soyleyemeyecegim ama uzadilar onu kesin soyleyebilirim:)
Bugün kuaförde bi kız gördümm saçları dümdüzdü ama fön çektirdii anlayamadımmkaydirigubbakcemile3 Saçları çok güzeldiii upuzunnnn:gitme: onu öyle görüncee bende hemen kuaförüme dedimm aynayı tutsana arkadan bakimm uzamışmı diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saçım uzasınnn hele bi..kestirirsem noliyim
2 sene önce kestirdim saçımı belime kadar upuzundu gittim bop modeli kestirdim kısacık..
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl uzayacaklar diye of alsanaalsanasmile
Ayy ilahi :roflol:
Uzamis mi bari :roflol:
Öldürecek valla bizi bu sac uzatma hastaligiiiisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?