srma canım upuzundu ne güzeloh beline kadarmış.yine uzar cnm sadece zaman gerekio.uzun kıvama gelsin bi geriri zaten rahat uzar
Bende bir daha kestirmicemm amaa şu kırıklar ne olacakkk yaaa ooffff... mecbur 3 ayda bir kırık aldırmamız gerekiyoorrr.. yoksaaa dipten uzarrr uçtann giderr saçlarımızzzz((
srma canım upuzundu ne güzel2 senedir kısa..hatta siyahtan sarıya dönerken geçen sene saçımı yakmışlardı erkek gibi kestirdim işte en son..şimdi uzuyolar buna da şükür :) omuzlarımdalar işte ancabilmiyorumkismile
kırık bende de çok var canım..anneannemin formülü diye bi topik var bakıyor musun oraya? dün o karışımı sürdüm yumuşacık oldu ve kırıklarıma çok iyi geldi
kızlarrr saçlarımı kestrdimmm.... inanılmaz bir şey bu maya içmek. saçlarım tam 11 günde 2cm kadar uzadılar :) bu gün gittim uçlarını aldırdım nasıl olsa yöntemini buldum artık mayaaaa:)
pardon da bilmeden etmeden nasil dusunuyorsun kafana gore hay Allahim yaa
1- MAYALI SUT KESINLIKLE KILO YAPMIYOR (ya da gobek)
2-MAYALI SUT KESINLIKLE TUYLENME YAPMIYOR
3-MIDESINDE SORUNU OLANLAR KESINLIKLE KULLANMASIN
4-10GUN SONRA 1 GUN ARA VERIP KULLANIN
5-KURU MAYA KULLANILACAK YAS DEGIL
6-TADINI BEGENMEYEN ARKADASLAR ICINE NESQUIK TARZI SEYLER KATMISLARDI BEN OYLE KULLANMIYORUM AMA ISTEYEN DENESIN
gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooofff böyle şeyler duyunca işte insan şevke geliyoorr yaaaaa:sm_cool::dance:
mavi su ben de alcam yakın bi zamanda canım bi arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundubaktım şimdi cnmm ama yapamam yaa üşenirimm( kendimi biliyorumm.. çünküü saçıma başka bakımlarda yapıyorum bide bunu eklersem kafayı yerim:))) mavi su falan alcam fön öncesii kullanmak için umarım etkii eder kırılmasını önlerr:Saruboceq:
Evet 6 gunde 1 santİm uzuo hesaplaDım.
Yapalı bugÜn tam 1 ay oldu 4 cm uzadı..
Ama bakmadım 5 santİm oldu mu dİe..
SaÇımı yıkayıp dÜzleŞtİrİp bakıcam
bu aralar yİne 1 santİm daha uzaması gerekİo...
Harİka bİŞe..
olabilir o senin görüşün bende mayalı sütün sağlıklı olcağını düşünmüyorum....herkesin fikri farklı ....
o kadar çok yöntem denedim ki saçlarımı uzatmak için. turp suları efendime söyleyim yağlar masajlar ooooo saysam kitap olur :):) bu kadar işe yarayacağını hiç düşünmemiştim. ayrıca tenimde çok pürüssüzleşti... ben ateşli hastalık geçirdim. dere gibi çağlayan upuzun dümdüz saçlarım bir avuç kalmıştı. kuruluktan artık kıvırcık olmuştu. şimdi hem uzuyor hemde yeni gelen saçlarım dümdüz gelmeye başladı:) çok mutluyum işe yaradığı içinn:):) zemuszemus
tşk ederim nazzzzcım :) herkesin saçları istediği gibi olur inşş...o zaman saçlarına maşallahh kuzucukkkinşallah bizdede aynı etkiyi yaparrr:Saruboceq:hihoyyyt
mavi su ben de alcam yakın bi zamanda canım bi arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu
ciddi misinn :1shok: 1 ayda uzuyor mu o kadar???
uzuyorsa süper ama herkeste aynı etkiyi veriyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?