Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

Bende bir daha kestirmicemm amaa şu kırıklar ne olacakkk yaaa ooffff... mecbur 3 ayda bir kırık aldırmamız gerekiyoorrr.. yoksaaa dipten uzarrr uçtann giderr saçlarımızzzz((

oh beline kadarmış.yine uzar cnm sadece zaman gerekio.uzun kıvama gelsin bi geriri zaten rahat uzar
srma canım upuzundu ne güzel 2 senedir kısa..hatta siyahtan sarıya dönerken geçen sene saçımı yakmışlardı erkek gibi kestirdim işte en son..şimdi uzuyolar buna da şükür :) omuzlarımdalar işte ancabilmiyorumkismile
Bende bir daha kestirmicemm amaa şu kırıklar ne olacakkk yaaa ooffff... mecbur 3 ayda bir kırık aldırmamız gerekiyoorrr.. yoksaaa dipten uzarrr uçtann giderr saçlarımızzzz((

kırık bende de çok var canım..anneannemin formülü diye bi topik var bakıyor musun oraya? dün o karışımı sürdüm yumuşacık oldu ve kırıklarıma çok iyi geldi

kızlarrr saçlarımı kestrdimmm.... inanılmaz bir şey bu maya içmek. saçlarım tam 11 günde 2cm kadar uzadılar :) bu gün gittim uçlarını aldırdım nasıl olsa yöntemini buldum artık mayaaaa:)

baktım şimdi cnmm ama yapamam yaa üşenirimm( kendimi biliyorumm.. çünküü saçıma başka bakımlarda yapıyorum bide bunu eklersem kafayı yerim:))) mavi su falan alcam fön öncesii kullanmak için umarım etkii eder kırılmasını önlerr:Saruboceq:

kızlarrr saçlarımı kestrdimmm.... inanılmaz bir şey bu maya içmek. saçlarım tam 11 günde 2cm kadar uzadılar :) bu gün gittim uçlarını aldırdım nasıl olsa yöntemini buldum artık mayaaaa:)

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooofff böyle şeyler duyunca işte insan şevke geliyoorr yaaaaa:sm_cool::dance:

Evet 6 gunde 1 santım uzuo hesaplaDım.

Yapalı bugÜn tam 1 ay oldu 4 cm uzadı..

Ama bakmadım 5 santım oldu mu dıe..

SaÇımı yıkayıp dÜzleŞtırıp bakıcam

bu aralar yıne 1 santım daha uzaması gerekıo...

Harıka bıŞe..

nerden biliyorsun bilmeden düşündüğümü..
herkesin fikri farklı sen denemene devam et ben tercih etmiyorum dedim
klava:

bu arada deneyip fayda görenler arkadaşlara bişey demiyorum ama benim açımdan sağlıklı olmaz midem çok hassas.yalnış anlaşılmasın bayanlar...bende uzatmak için sineamki yapıyorum sizi çok iii anlıyorum inş hepimiz upuzun gür saçlara sahip oluruz...

gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ooofff böyle şeyler duyunca işte insan şevke geliyoorr yaaaaa:sm_cool::dance:

o kadar çok yöntem denedim ki saçlarımı uzatmak için. turp suları efendime söyleyim yağlar masajlar ooooo saysam kitap olur :):) bu kadar işe yarayacağını hiç düşünmemiştim. ayrıca tenimde çok pürüssüzleşti... ben ateşli hastalık geçirdim. dere gibi çağlayan upuzun dümdüz saçlarım bir avuç kalmıştı. kuruluktan artık kıvırcık olmuştu. şimdi hem uzuyor hemde yeni gelen saçlarım dümdüz gelmeye başladı:) çok mutluyum işe yaradığı içinn:):) zemuszemus

mavi su ben de alcam yakın bi zamanda canım bi arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu

ciddi misinn :1shok: 1 ayda uzuyor mu o kadar???
uzuyorsa süper ama herkeste aynı etkiyi veriyor mu ki

olabilir o senin görüşün bende mayalı sütün sağlıklı olcağını düşünmüyorum....herkesin fikri farklı ....

ALINTI YAPIYORUM KAVGA ETMEK DEGIL AMACIM AMA DEDIGIN LAF BU BEN DE BUNA KARSILIK SOYLEDIM mayali sutun saglikli olacagini dusunmuyorum demissin ben de kafana gore dusunmuyosun dedim daha sonradan yaptigin gibi bi aciklama yapsan anlariz da

klava: klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Son düzenleyen: Moderatör:

o zaman saçlarına maşallahh kuzucukkk inşallah bizdede aynı etkiyi yaparrr:Saruboceq:hihoyyyt

yesa sen bana laf yetiştirme mayalı sütünü iç...
sanki saçma bu konu derim de kızarsın ben sağlıklı olmaz kendi açımdan düşündüğüm için söyledim..başkalarına çat ben uğraşamıcam...

Midede fena gaz yapiyor ama onun disinda bi SIKINTIYLA karsilasmadim kendi adima. Epeydirde biraktim, bi ara tekrar baslamayi dusunuyorum. Saclarim zaten omuzlarimi gecti bayagi.. artik kendi kendinede yeterince hizli uzuyor dokulmeler sonlandigi icin. Arkadaslar farkettigim uzere bu isin sirra sampuan, konuyla alakasiz olucak ama.. sac dokulmesi olan kisilerin saclari daha gec uzuyo sanirim. Her yikamada 30 50 tel arasinda dokulme oluyo tahminen, eskiden tutam tutam gelirdi, simdi cok memnunum en sonunda aradigim sampuana kavustum :lepi:

mavi su ben de alcam yakın bi zamanda canım bi arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu

ciddi misinn :1shok: 1 ayda uzuyor mu o kadar???
uzuyorsa süper ama herkeste aynı etkiyi veriyor mu ki

evet cnm aynen öyle oldu..

gece yatarken iç cnm yatmadan hemen önce.
o zaman fark etmiosn bile içip içmediğini. zaten alışıosn bi zaman sonra

cildim çok gusel oldu maşallah deyim saçlarım kabarık ve uzuo.çok harika bişe :lepi:sositosositozemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…