Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

Bende artık kestirmeyecem bi daha uzayıncaya kadar. uçları çok güzel toparlandı. hiç kırığım kalmadı artık gönül rahatlığıyla uzatabilirim... Saçlarım ahenkle horon tepsin istiyorum kaydirigubbakcemile3 :teytey:

sacıma hergun bakım yaptıgım ıcın cesıt cesıt saclarım tuy gıbı oldu kendınden gectı ama tırnaklarımda hıssedebılıorum mayaı sutun faydasını, tırnaklarım masallah cok guclendı ve duzgun uzuooo. cıldımdekı lekelerde yavas yavas gecooo..ıns sacımada etkı edıoduuurrr:asigim:

kımsede kılo aldrmadusa bende denıcem.. zaten yeternce fazla kılolarm var :S bu arada konu dısı olcak ama elma sırkesıyle balı karıştrıp her qun ıcıomussn kılo verdırıomus.. deneyen var mı_

kımsede kılo aldrmadusa bende denıcem.. zaten yeternce fazla kılolarm var :S bu arada konu dısı olcak ama elma sırkesıyle balı karıştrıp her qun ıcıomussn kılo verdırıomus.. deneyen var mı_

sıcak su,elma sirkesi ve bal evet..... denemedim ama duydum..
kilo vermekten çok almaya hitiyacım var :)

aynen benimde kilo almaya ihtiyacımm varr:))

benimde benimdeeeeee... nasıl alacaz bu kilolarıı

kızlar aynı dertten muzdaribiz desenize bayanssulusmile
bazen zayıflığım hoşuma gidiyor aslında özellikle yaz ayları opuyorumnanaktan
ama bazen de 5 kilo fazlam olsa daha tatlı duracak diye düşünüyorum ve almak için uğraşıyorum..bakalımm bi sürü şey yapıyorum bi sonuç alırsam süper olcak

Aynen benimde hoşuma gidiyor zayıflığım ama şu çevremdekilerin dırdırı yüzünden almak istiyorum birazzalsanaalsanasmile 45 kiloyum 50 olsam iyi olurr

Aynen benimde hoşuma gidiyor zayıflığım ama şu çevremdekilerin dırdırı yüzünden almak istiyorum birazzalsanaalsanasmile 45 kiloyum 50 olsam iyi olurr
ben de 45 kiloyum canım hedef 50 benim de :)
:) aman canımm boşver takma o kadar allah dermansız dert vermesin demi:) benim saçlarım ateşli hastalıktan döküldü. zatüre geçirmiştim. o günler geri gelmesinde saçlarım az olsun razıyım vallaha.

amin canım doğru söylüyorsunn.. Allah dermansızını vermesinn.. Sağlığımız yerin de olsun da gerisi teferruat

ayyy ben de 50 kiloyum hedefim 47:)) ama benim boyum yok iste sorun orda:)) 1.57yim :) ayyy mayali sut topigi kilo topigine donecek:)))

birazdan iceyim bari mis gibi mayali sutumu:))

aAAAAAA canlar yaa burda maya tabletleri varmis nasildir ki acaba alayim diyorum aciklamalara falan baktim internetten sac tirnak ve de cilde iyi gelir denmis bu tabletler icin de:))

yaa gündee 10 defa saç diplerime bakıyorumm kızlarr.. dip boyam yeni olduğu içinn daha çok heyecanlıyımm uzamışmı diye bakıp duruyorumm.. sanırım kafayı yedimmmkaydirigubbakcemile3

Bence gerek yok kuzucukk sonuçta mayalı süt içiyosun ve memnunsunnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…