miğde gastriti olanlar kullanabilir mi bu karışımı kızlar
canım mide rahatsızlığın varsa dokunabilir bence..risk alma derimbilmiyorumkismile
evet cnm aynen öyle oldu..
gece yatarken iç cnm yatmadan hemen önce.
o zaman fark etmiosn bile içip içmediğini. zaten alışıosn bi zaman sonra
cildim çok gusel oldu maşallah deyim saçlarım kabarık ve uzuo.çok harika bişe :lepi:sositosositozemuszemus
5. Santİm de olmak Üzeredİr bu aralarrrr yehuuuuuuu
kımsede kılo aldrmadusa bende denıcem.. zaten yeternce fazla kılolarm var :S bu arada konu dısı olcak ama elma sırkesıyle balı karıştrıp her qun ıcıomussn kılo verdırıomus.. deneyen var mı_
sıcak su,elma sirkesi ve bal evet..... denemedim ama duydum..
kilo vermekten çok almaya hitiyacım var :)
tşk ederim nazzzzcım :) herkesin saçları istediği gibi olur inşş...
aynen benimde kilo almaya ihtiyacımm varr:))
benimde benimdeeeeee... nasıl alacaz bu kilolarıı
@edaaa
iciyorum canim zaten icin rahat olsun :)
hepimizin saclari belimize kadar uzasin insallah:)
inşallah tatlım vallaha bıktık bu saç derdinden:)
kızlar aynı dertten muzdaribiz desenize bayanssulusmile
bazen zayıflığım hoşuma gidiyor aslında özellikle yaz ayları opuyorumnanaktan
ama bazen de 5 kilo fazlam olsa daha tatlı duracak diye düşünüyorum ve almak için uğraşıyorum..bakalımm bi sürü şey yapıyorum bi sonuç alırsam süper olcak
benim sadece saç olsa sempatiksalakcinni
saç, memee, kilooooooohooooo
ben de 45 kiloyum canım hedef 50 benim de :)Aynen benimde hoşuma gidiyor zayıflığım ama şu çevremdekilerin dırdırı yüzünden almak istiyorum birazzalsanaalsanasmile 45 kiloyum 50 olsam iyi olurr
:) aman canımm boşver takma o kadar allah dermansız dert vermesin demi:) benim saçlarım ateşli hastalıktan döküldü. zatüre geçirmiştim. o günler geri gelmesinde saçlarım az olsun razıyım vallaha.
ayyy ben de 50 kiloyum hedefim 47:)) ama benim boyum yok iste sorun orda:)) 1.57yim :) ayyy mayali sut topigi kilo topigine donecek:)))
birazdan iceyim bari mis gibi mayali sutumu:))
aAAAAAA canlar yaa burda maya tabletleri varmis nasildir ki acaba alayim diyorum aciklamalara falan baktim internetten sac tirnak ve de cilde iyi gelir denmis bu tabletler icin de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?