Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

kızlar benimde saclarım uzamıyor denicem bugün yağlar bakımlar bir işe yaramadı hatta ben sampuanıma doüğum kontrol hapı bilen koydum yine işe yaramadı birde bunu denicem tek korkum kilo aldırırmıki?

mayalı süt baya insanı tok tutan bişey bence. ben öğun aralarında içiyorum ki çabuk acıkmıyım diye gerci önceleri gece içiyodum sabah uyandığımda hiç aç uyanmıyodum
kilo almadım o şekildede ama bence en iyisi gündüz tüketmek diye düşünüyorum

bende bugün pakmaya aktif kuru maya aldım ama antibiyotik falan kullanıyorum hastayım simdi o yüzden haplar bitince baslıcam mayalı süte ve uzatacagına inanıyorum insallah baalım :) ve insallah cogaltırda

arkadaşlar nasıl durumlar uzadı mı saçlarınız ?

gerçekten mayalı süt işe yaradı mı

yanıtlarsanız sevinirim

20 gün falan oldu mayalı süt içmeye başlayalı normalin dışında bi uzama yok bi ayda anca yarım santim filan uzuyor saçım ancak o kadar işte

Merhaba sayfaya yeni üye oldum konuyu araştırıken tesadüf eseri buldum bu sayfayı bende denemek istiyorum maya ile süt karışımını içince ne gibi faydası oluyo acaba bilenler bana yazsın lütfen sizde işe yaradımı :2:

2 gündür sabah içiyorum çok tok hissi veriyor midem patlıcak sanki bu sabah sütü içtim ve biskuvi yedim biraz başka bişey yemedim :)

evet ilk başta bende de öyle olmuştu sankı tıka basa yemişim gibi , birde çok gaz yapmıştı :) ama artık daha rahat içiyorum ve tadı bıle hoşuma gitmeye başladı :)

kızlar devam ediyormusunuz uzamaya etkisi varmı ?

Mayalı sütun sağlığa bir zararı var mı? Saçı uzatma konusunda etkisi gerçekten oluyor mu? Bu konuda olumlu deneyimi olan var mı? 1 çay kaşığı kadar ılık süte mi koymak gerekiyor?

Mayalı sütun sağlığa bir zararı var mı? Saçı uzatma konusunda etkisi gerçekten oluyor mu? Bu konuda olumlu deneyimi olan var mı? 1 çay kaşığı kadar ılık süte mi koymak gerekiyor?
Kimileri zararlı demiş, kimileri yararlı... Ben kendi deneyimimi söyleleyim size:Bugün 26. günüm mayalı sütte.kokusuna dayanamadığım için kakaolu süte karıştırıp içiyorum.Bende kilo falan yapmadı (keşke yapsaydı).Yaklaşık 2 cm uzadı saçlarım.1 tatlı kaşığını oda sıcaklığında süte koyup hızlıca eritip içtim.Umarım size de faydası olur.

Ben de zararlı olabilecek olmasından çekindim gerçi 2 cm uzamaya katkı sağlıyorsa içilebilir. Kilo yapacağını sanmam, olsa olsa şişkinlik yapıp iştah kapatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…