haberler güzel ..maaşallah canım
kızlar bende ayın 2 sinden 14 üne kadar düzenli içtim o süreçte saçım net 1.5 cm uzadı cildimde pürüzsüzleşti ama ben içmeyi bıraktım afedersiniz ama büyük abdestimi yaptıktan sonra bende yanma oldu bıraktım geçti acaba sizde böyle bir şeyle karsılastınız mı?:26:
bende 1o kadar içtim annem bana bişey olucak die saklamış ama ben sıcak süte katmıorum çok iğrenç kokuo içemiorum soğuk sütün içine koyuyorum.saçlarıma gelince uzama oldumu bilmiorum
canım ben de devam ediyorum mayalı süte yaklaşık 1 ay oldu sanırım belki 3 hafta.. ama hiç ölçmedim valla saçımı.. uzamış mıdır ki
bende içmeye başladım sivilcem kurusun yeter ya saçların uzamadı mı tam bi aya kdar
bende içmeye başladım sivilcem kurusun yeter ya saçların uzamadı mı tam bi aya kdar
şekerim, sivilce için sana mayalı bir tarif vereyim. ben bu maskeden çok yarar gördüm. Şöyle: 1 çay kaşığı maya, bir çay kaşığı şeker ve bunları kıvama getirecek kadar birkaç damla limon. yarım saat kadar beklet sonra yıka yüzünü. 4 gün üst üste yap 1 hafta ara ver sonra yine 4 gün tekrarla. Suna Dumankaya'dan duymuştum. bende çok işe yaradı
valla ben kuru mayayla değil de yaş mayayla düşünmüştüm:sm_confused:
1 çay kaşığı kuru mayadan zarar gelmez aslında, bi dene istersenyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?