Saç Uzatma Yöntemleri mayalı süt içmek

kızlar bn de bu akşam 3. kez mayalı sütümü içtim.. tadına gittikçe alışıoyrm sankii.. :)) sütü içiyorm .. arkasndan hmn bişiler yiyorm.. :))

kızlar bende ayın 2 sinden 14 üne kadar düzenli içtim o süreçte saçım net 1.5 cm uzadı cildimde pürüzsüzleşti ama ben içmeyi bıraktım afedersiniz ama büyük abdestimi yaptıktan sonra bende yanma oldu bıraktım geçti acaba sizde böyle bir şeyle karsılastınız mı?:26:

yok canım ben de 2 haftadır kullanıyorum hatta belki bir iki gün daha fazla olmuştur. bende böyle bir şey olmadı. ama mayayı içmeyi bir gün unuttum ertesi gün afedersin kabız gibi oldum belki de bağırsaklarını temizlemiştir düzenlemiştir. ondan olabilir canım

bende 1o kadar içtim annem bana bişey olucak die saklamış ama ben sıcak süte katmıorum çok iğrenç kokuo içemiorum soğuk sütün içine koyuyorum.saçlarıma gelince uzama oldumu bilmiorum

bende 1o kadar içtim annem bana bişey olucak die saklamış ama ben sıcak süte katmıorum çok iğrenç kokuo içemiorum soğuk sütün içine koyuyorum.saçlarıma gelince uzama oldumu bilmiorum

canım ben de devam ediyorum mayalı süte yaklaşık 1 ay oldu sanırım belki 3 hafta.. ama hiç ölçmedim valla saçımı.. uzamış mıdır ki

canım ben de devam ediyorum mayalı süte yaklaşık 1 ay oldu sanırım belki 3 hafta.. ama hiç ölçmedim valla saçımı.. uzamış mıdır ki

bende içmeye başladım sivilcem kurusun yeter ya saçların uzamadı mı tam bi aya kdar

bende içmeye başladım sivilcem kurusun yeter ya saçların uzamadı mı tam bi aya kdar

canım benim saçlarım kızıla boyalıydı dipten açık kestane saç geliyo. valla yaklaşık 3 aydır aynı boyda sanki o yeni gelen kısım. mayalı sütle bile değişmedi sanki. ama gözüm alışmış da olabilir yani bilemyiorum.. muhtemelen uzamıştır.:26:

şekerim, sivilce için sana mayalı bir tarif vereyim. ben bu maskeden çok yarar gördüm. Şöyle: 1 çay kaşığı maya, bir çay kaşığı şeker ve bunları kıvama getirecek kadar birkaç damla limon. yarım saat kadar beklet sonra yıka yüzünü. 4 gün üst üste yap 1 hafta ara ver sonra yine 4 gün tekrarla. Suna Dumankaya'dan duymuştum. bende çok işe yaradı

canım cildin yağlı mı? izleri alttan dolduracak kadar yeniliyor mu cildi?

Benimde 6. gün oldu. Şu an birşey farkedemedim. Sabırsızlıkla bekliyorum. :)

töwbeler töwbesi bidaha asla içmem inanılmaz kilo aldırdı yaaa 1 aydan fazla kullandım 4 kilo kadar aldım resmen irileştim hemen bıraktım zaten nettende araştrdım kilo aldırıomuş walla balık etli weya kilosu noraml olan bayanlar saçımı uzatıcam die içmesin çok iidim şimdi 5 kilo wermem lazım yazda gelio öldüm dün koşarken 1 aya kadar wericem inş ama son olsun bu maya

sütle maya evet saça iyi geliyor kızlar denenmiş hatta bi topicte konuşulmuş bu ama düzenli kullanım sonucu çok güzel bir sonuç veriomuş

Kızlar Merhaba,
Ben yaklaşık 15 gündür mayalı süt içiyorum.Ve faydasını da gördüm diyebilirim.
Başlarda iki günde bir içiyordum.Ama bir haftadır her akşam ılıttığım süte kuru maya katıyorum.tadını güzelleştirsin diye kahve ekliyorum.son 3 defadır da polen ekliyorum.Saçlarımı ayın 2 sinde boyadım.Normalde 15 günde saçımın uzadığını hayatta anlayamazdım diplerine bakınca.Ama şimdi kontrol edince uzadıklarını görüyorum . Bu da beni bırakmamam için şevklendiriyor.Alışınca tadı hiç de fena değil aksine hoş bir tadı oluyor kahve ve polenle karıştırınca.Kilo aldırıyor mu bilmiyorum ama ben gece karnım hafif acıkmışken içiyorum.Hem açlığımı yatıştırıyor böylece.

arkadashlar benim sacimla sorunum yok gecen sene omuzumdan kestirmishtim saclarmi simdi affedersiniz popoya kadar geldi.benim saclarim cabuk uzarlar hic bakim yapmam arsizlar ben kesiyorum onlar uzaniyorlar.ben bu mayayi cildim icin icmek istiyorum ama evde devamli sut olmuyor suyla karishtirip ice bilirmiyim ?

Arkadaşlar ben her akşam mayalı süt içmeye başladım. Önce ılık süte mayayı koyup karıştırıyorum. Sonra direk dikliyorum. Akşamları banyo yapıyorum ve saçım ıslak yatıyorum. Bunlar da saçı hızlı uzatıyor.

1 kaşık mayada ne kadar kalori var ki? Ben kilo aldırdığına inanmıyorum ayrıca zzayıflatabileceğini de düşünüyorum:) tokluk hissi uyandırmıyor mu? o zaman aç karna içsek daha az yeriz ve kilo almayız:)) bugün mayalı süt içmeye başlıyorum.Saçlarım seyrek inşallah işe yarar bütün umudum maya:92:

evetttt bende başlıyorum bu gün sahuru yapayım yemegin üstüne 1 bardak içip yatıcam :) saclarım artık dökülmesin canlansın uzasın gürleşsin bu arada zinco ve supradiyn içiyorum inş. bişey olmaz.. karanfil suyunu durulama duyu olarak kullanıyorum.. gecen gün sacıma maya maskesini uyguladım ve kokusundan tksinmedim içerken bişey olmaz umarım :) ve şu sığır iliğine baslamayı düşünüyorum gürleşmesi için. umarım işe yaar .. :)
yağda kullanmak istiyorum ama hep döküyor saclarımı badem yagı falan umarım 2 aya düzelir ve uzar saclarım suan omuzdalar

farkettimde cok karısık yazmısım kusura bakmayın canlar. :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…