Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

meldi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
968
1
96
İzmir
merhabalar ben 22 nisan 2010 da reglimin 2. günü dr ye gittim. daha önce tedvi olmadım.sadece hsg çektirmiştim.33 yaşındayım reglimin 5. günü serephone 50 mg ilaç kullandım 5 gün 2 gün sonra dr ye gittim ve yumurtalrın olgunlaştığını2 tane olduğunu söyledi hemen oviterlle çatlatma iğnesi vurdu saat 18.00 de ertesi gün 4 mayıs 2010 da aşılamam ypıldı. 4 saat hiç kaldırmadan yatırdı.bugün 4. günüm.ilk aşılamam çok meraktayı. karnımda şişkinlik bazen hafif ksık ağrısı ve bel ağrısı oluyor. bu süreci beraber yaşadıklarımız burada buluşalım. belirtilerimizi sizin uygulamalarınızı paylaşalı.milk aşılamad hamile kalanlarda yazarlarsa bize umut olurlar. bekliyorum

farklı topiklerde herkesin hikayesini okuyorum. her dr tarzı ve uygulamaları arasında farklılıklar var.kimisi cinsel perhiz veriyor kimisi tersine öneriyor. kimisi aşılamadan sonra yarım saat yatırıyor benimkisi 4 saat yatırdı.o yüzden doğru olanın ne olduğunu bulabilmek için tecrübeleri paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum ve bu süreci en iyi aynı şeyleri yaşayan insanların bir araya gelerek daha kolay atlatıcağına inanıyorum.
herkese bol şans diliyorum.

meldi biz NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR topiğindeyiz.çoğu arkadaşın mayısa sarktı istersen sende oraya gel biz güzel paylaşımlar yaşıyoruz

nisan 2010 topiğine bktım ama ordakiler süreci karışık yeni başlayan pek yok birbirini tanıyanların motivasyonu var. mayısta başlayan veya sonucu mayısta belli olucaklar bekliyorum. bapıyosunuz. fiziksel olark hissettikleriniz nelerdir...doktorlarınızın uygulamalaı nelerdir.bunları paylaşmalıyız.

hayırlı olsun aşılaman. nisanda aşılama yaptıracaklar topiğinde çoğumuz aşağı yukarı seninle aynı haftada aşılamamızı olduk ve sonuç bekliyoruz. benimde 5 mayısda oldu benimle aynıgün alfkaya oldu. ve yine aynı hafta 3 arkadaşımız daha aşılama oldu.

aren sanada hayırlı olsun. o zman seninle aynı durumdayız. belirtilerin neler.

günaydın meldi
büyük bi sabırsızlıkla sonuç bekliyorum bugün 14. günüm artık sabredecek gücüm kalmadı allahım hepimizin yardımcısı olsunnn n

günaydın meldi
büyük bi sabırsızlıkla sonuç bekliyorum bugün 14. günüm artık sabredecek gücüm kalmadı allahım hepimizin yardımcısı olsunnn n

inanmıyorum bende bugün ekenden kalkıp bilgisayarı açmamda senden bir haber gelir alabilmek için. bende çok heyecanlandım lütfen sonucu bildir.sana dua edicem. merakla bekliyorum..

günaydın meldi

ayrıca bugün çok özel bir gündüşünsene anneler günüde belli olucak. ben sonucun negatifte olsa senin ve bu sitedeki herkesin anneler gününü kutluyorum çünkü her kadın potansiyel annedir.

bol şans sana...alllah yardımcın olsun..

teşekkür ederim meldi seninde anneler günün kutlu olsun allah seninde gönlüne göre versin inşallah senin bebişte vardır. ben ne zaman tahlil yaptıracağımı bilmiyorum çünkü çok korkuyorum negatif olmasındann allahın izniyle inşallah vardır allah hakkımızda hayırlısını versin..)))))))))

hadı sfyctnr sonuç bekliyoruz. inşallah topiğin ilk hamilesi sen olusun.ama negatifete olsa yapıcak bir şey yok devam edicez vazgeçiçek halimiz yok. gerçeklerden kçamak çözüm değil.sen kaç yaşındasın merak ediyorum...

günaydın meldi
morelim çok bozuk karnim ve alt tarafım çıkcak gibi ağrıyo gelecek galiba allahım hakkımızda hayırlısını versin:roflol:

günaydın meldi
morelim çok bozuk karnim ve alt tarafım çıkcak gibi ağrıyo gelecek galiba allahım hakkımızda hayırlısını versin:roflol:

günaydın canım da sen test neden yapmıyosun ve forumlarda okuduüum kadarıyla hamil ikende insanlar regli belirtileri yaşayabiliyor hatta üstüne görebiliyorlar.bence bu gerçekle yüzleşmelisin olmazsa napıcaksın herşeye hazırlıklı olmalısın. durmak yok yola devam.

günaydın meldi

ayrıca sen çiğli kent has. gidiyoduç sosyal güvencen var mı yoksa özel olarak mı baktırıyosun, sana önerilerde bulunabilirim. ordaki ekibi tanıyomusun.bunları görüşelim senle....benim evim o hastane ye çok yakın...

merhaba meldi
bende seni bekliyodum napcamı bilmiorum
güneş sigortam var ama karşılamıyor paralı olarak gidiyorum bu 3. aşılamamdı artık hastaneyi bırakıyorum ya ege üniversitesine yada bayraklıdaki smyrna tüp bebek merkezine gitmek istiyorum ssk da var

ben gaziemirde oturuyorum msn varsa istersen yüz yüze grüşelim dertleşmeye moral bulmaya çok ihtiyacım var

meldi canım ordamısınnn

hayatım ben işteyim ve bugün şansıma inanılmaz yoğun bir gün. sabah senden mesaj var mı diye bir alelacele girdim.seni merak ediyorum burada msn yasak olduğu için kullanamıyorum.şimdilik buradan yazışalım. istersen yüzyüze bile görüşebiliriz. sana destek olmayı çok isterim..

sevgiler...

bu arada baende bugün çok yoğunm ve stresli bir gün geçirdim iş yerinde çok korkuyorum negatifi görmekten.hiç dinlanemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…