farklı topiklerde herkesin hikayesini okuyorum. her dr tarzı ve uygulamaları arasında farklılıklar var.kimisi cinsel perhiz veriyor kimisi tersine öneriyor. kimisi aşılamadan sonra yarım saat yatırıyor benimkisi 4 saat yatırdı.o yüzden doğru olanın ne olduğunu bulabilmek için tecrübeleri paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum ve bu süreci en iyi aynı şeyleri yaşayan insanların bir araya gelerek daha kolay atlatıcağına inanıyorum.
herkese bol şans diliyorum.
meldi biz NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR topiğindeyiz.çoğu arkadaşın mayısa sarktı istersen sende oraya gel biz güzel paylaşımlar yaşıyoruz
nisan 2010 topiğine bktım ama ordakiler süreci karışık yeni başlayan pek yok birbirini tanıyanların motivasyonu var. mayısta başlayan veya sonucu mayısta belli olucaklar bekliyorum. bapıyosunuz. fiziksel olark hissettikleriniz nelerdir...doktorlarınızın uygulamalaı nelerdir.bunları paylaşmalıyız.
hayırlı olsun aşılaman. nisanda aşılama yaptıracaklar topiğinde çoğumuz aşağı yukarı seninle aynı haftada aşılamamızı olduk ve sonuç bekliyoruz. benimde 5 mayısda oldu benimle aynıgün alfkaya oldu. ve yine aynı hafta 3 arkadaşımız daha aşılama oldu.
günaydın meldi
büyük bi sabırsızlıkla sonuç bekliyorum bugün 14. günüm artık sabredecek gücüm kalmadı allahım hepimizin yardımcısı olsunnn n
günaydın meldi
büyük bi sabırsızlıkla sonuç bekliyorum bugün 14. günüm artık sabredecek gücüm kalmadı allahım hepimizin yardımcısı olsunnn n
teşekkür ederim meldi seninde anneler günün kutlu olsun allah seninde gönlüne göre versin inşallah senin bebişte vardır. ben ne zaman tahlil yaptıracağımı bilmiyorum çünkü çok korkuyorum negatif olmasındann allahın izniyle inşallah vardır allah hakkımızda hayırlısını versin..)))))))))
günaydın meldi
morelim çok bozuk karnim ve alt tarafım çıkcak gibi ağrıyo gelecek galiba allahım hakkımızda hayırlısını versin:roflol:
günaydın meldi
morelim çok bozuk karnim ve alt tarafım çıkcak gibi ağrıyo gelecek galiba allahım hakkımızda hayırlısını versin:roflol:
meldi canım ordamısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?