sen kaç yaşındasın aren. bu arada benim dr beni işlemden sonra 4 saat yatırdı. ve cinsel perhiz verdi ama forumlrda bakıyorum bazı dr tam tersi işlemden sonraki ilk birkaç dün birlite olmayı önermişler senin dr ne önerdi.
buradyız karakaya hoşgeldin
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben bir erken düşük yaşadım ve 4 aydır klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum ama bebişim hala gelmedi acaba benim aşılama zamanı gelmişmi siz hangi aşamalardan sonra aşılama yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık
canım meraba hoşbulduk benim durumum anlattığım gibi pregesteronum düşük çıkıyordu o yüzden klomene başladım 4 ay oldu ama bebişim gelmiyor doktor 2 ay daha klomen kullan sonra iğneye geçeriz dedi şimdi bu iğne ne oluyor acaba boşa mı oyalanıyorum yoksa bende doktordan aşılamamı istesm offffffff kızlar offffffffffffffff ne yapsam
sen egede mi yaptırdın oraya giden birkaç kişidende aynı şeyi duydum. bizede 2 gün ilişki dedi. yaşım 35.
kızlar slm. cumartesi asılama yaptırdık. şimdi günler geçmek bilmiyor. benden önce yaptıranlardan fikir almak istiyorum en azından bişeyler oluyormu. kacıncı gün test yapılıyor. benim dr um 21.gün progesteron fikir verir sonra adet olmazsan test yaptır dedi. burda bazı arkadaslarda 12. gün yaptırıyor. kafam karıstı.
asılama sonrası nelere dikkat etmek lazım.
bubuş mrb ankarada nereye gidiyorsun aşılamaya bende senden bi gün öncee yaptırdım cuma günü
hayalbaz merhaba.senin ilk aşılamamı, sorun var mı .
canım benim ilk aşılamam sorunumuz sperm hareketinin az olması.. bide benim fsh 11 çıkmıştı ama ilkin çok üstünde durdular sonra durmadılar anlamadım bugün aşılamanın 4.günü sen naptın
canım benim ilk aşılamam sorunumuz sperm hareketinin az olması.. bide benim fsh 11 çıkmıştı ama ilkin çok üstünde durdular sonra durmadılar anlamadım bugün aşılamanın 4.günü sen naptın
bubuş mrb ankarada nereye gidiyorsun aşılamaya bende senden bi gün öncee yaptırdım cuma günü
canım bende 4 mayısta oldum.çok umutsuzum .ama anladığım kadarı ile bu çok genel bir psikoloji çünkü hemen hemen herkes böyle söylüyor.ben aşılamanın hemen ertesi günü yoüun bir iş temposuna girdim beni o biraz tedirgin ediyor.
meldi günaydın cnm. nbr??
19 mayıs tatilinde senin sonucunu öğrenmiş olcaz inş.
ne zaman yaptır dedi dr testi.
günler ne kadar yavas geciyor dimi??
benim 24 ü falan dr garanti olsun diye 24 ü gibi adet olmazsan test yaptır dedi.
bazen cok umutlanıyorum bazen diyorumki olmayacak. rabbim sabır versin.
bende 8 mayısta asılama yaptım ve sabırsızlıkla beklıyorum..ama benım agrım felan yokkk yanı degısen hıcbısey yokkk...ayrıca benım doktorum ılk asılama sansısının dusuk ıkıncının daha yuksek oldugunu dusunuyorrr..allah hepınıze kolaylık versınnn..ınsallah rabbımmm herkesın gonlune gore verırr....
bubüş günaydın canım. bugün sanki regl olucakmışım gibi bir karın ağrısı ile uyandım o biraz demorilize etti beni. Bilmiyorum bu ilk aşılamada şans az muhabbetinin de duyunca ben kendimi olumsuza hazırlamaya başladım galiba.eğer regl olmazsam şekerim evet gençlik ve spor bayramı gibi tarihi bir günde öğreneceğim sonusu.çok sportmen (bir oğlum demek geldi içimden) bir oğlum olur heralde...
günaydın meldi
ben ege üniversitesi tüp bebek bölümüne haftaya gidcem. benim zaten 3 kere aşılama oldu tutmadı. sigortadan yararlanarak tüp bebek yaptırmak istiyorumm senin tanıdığın doktor varsa yazarsan sevinirim
şşşttt moral bozmak yok. ilk aşılamada olan cok kişi okudum duydum. genel bi görüş değil bence. allah bilir ne zmaan olacağını.
kalbini bozma. tabiki olacak diye sartlanmamız da doğru değil ama pozitif olmak güzel oluyor insan güzel hayallere dalıyor.
sportif bir oğlun kulağa ne hos geliyor allah söyletmiştir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?