Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen egede mi yaptırdın oraya giden birkaç kişidende aynı şeyi duydum. bizede 2 gün ilişki dedi. yaşım 35.

buradyız karakaya hoşgeldin

canım meraba hoşbulduk benim durumum anlattığım gibi pregesteronum düşük çıkıyordu o yüzden klomene başladım 4 ay oldu ama bebişim gelmiyor doktor 2 ay daha klomen kullan sonra iğneye geçeriz dedi şimdi bu iğne ne oluyor acaba boşa mı oyalanıyorum yoksa bende doktordan aşılamamı istesm offffffff kızlar offffffffffffffff ne yapsam

canım ben 9 senelik evliyim.7.5 yıl kadar kendimiz istemedik sonrada bazen istedik bazen hem benm hem eşimin işi gereği seyahatkler nedeniyle çok dek getiremendik. ama sonuç itibari ile 2 seneye yakın bir süre olamayına dr rahim filmi istedi temmuz 2009 da çektirdim kasıma kadar kendiniz deneyin rahim filminden sonra kendilğinden olabiliyor dedi

onra kasımda gidip yumurta takibi uygulanacaktı ama ben iş yoğunluğu ve yumurta takibinin çok etkin bir tedavi yöntemi olmadığını duyuduğum için ve yaşım 33 olduğu için aşılama olmasını istedim. dr isteğin mantıklı direkt aşılamaya geçebiliriz dedi.

bubuş mrb ankarada nereye gidiyorsun aşılamaya bende senden bi gün öncee yaptırdım cuma günü

hayalbaz merhaba.senin ilk aşılamamı, sorun var mı .

canım benim ilk aşılamam sorunumuz sperm hareketinin az olması.. bide benim fsh 11 çıkmıştı ama ilkin çok üstünde durdular sonra durmadılar anlamadım bugün aşılamanın 4.günü sen naptın

canım benim ilk aşılamam sorunumuz sperm hareketinin az olması.. bide benim fsh 11 çıkmıştı ama ilkin çok üstünde durdular sonra durmadılar anlamadım bugün aşılamanın 4.günü sen naptın

canım bende 4 mayısta oldum.çok umutsuzum .ama anladığım kadarı ile bu çok genel bir psikoloji çünkü hemen hemen herkes böyle söylüyor.ben aşılamanın hemen ertesi günü yoüun bir iş temposuna girdim beni o biraz tedirgin ediyor.

bizde görünürde bir sorun yok benimde eşiminde herşeyi normal. sen hsg çektirdirnmi

bubuş mrb ankarada nereye gidiyorsun aşılamaya bende senden bi gün öncee yaptırdım cuma günü

mrb cnm. ben doc.dr fadıl kara var onun özeline gidiyorum. kendisi eski zübeyde hanımın bashekim yrd sı. cok pozitif tonton bir insan. memnunum cok arayıp ne olursa sorabiliyorum rahatlıkla. birde ben bu kadar arastırıp donanımlı cıkınca karsısına oda rahat oluyor eşime dedi zaten. o benide gecti herşeyi doğru biliyor. o yüzden iletişimimiz cok iyi gidiyor dedi. güzel takip etti. daha önce bizi oyalayan dr ların aksine hep pozitif oldu.

cnm bizde cumartesi 1:30 da yaptırdık. benimde bugün 4. günüm allahım inş. hepimizin pozitif sonucunu haber vermeyi nasip eder.
sen nerde yaptırdın cnm.

meldi günaydın cnm. nbr??
19 mayıs tatilinde senin sonucunu öğrenmiş olcaz inş.
ne zaman yaptır dedi dr testi.
günler ne kadar yavas geciyor dimi??
benim 24 ü falan dr garanti olsun diye 24 ü gibi adet olmazsan test yaptır dedi.
bazen cok umutlanıyorum bazen diyorumki olmayacak. rabbim sabır versin.

bubüş günaydın canım. bugün sanki regl olucakmışım gibi bir karın ağrısı ile uyandım o biraz demorilize etti beni. Bilmiyorum bu ilk aşılamada şans az muhabbetinin de duyunca ben kendimi olumsuza hazırlamaya başladım galiba.eğer regl olmazsam şekerim evet gençlik ve spor bayramı gibi tarihi bir günde öğreneceğim sonusu.çok sportmen (bir oğlum demek geldi içimden) bir oğlum olur heralde...

birde benim bu göğüslerimde hiç tık yok.normalde regl yakınlaştığı zaman göğüslerimde hassaiyet başlar şimdi o da yok.

kızlar hamile olunduğu halde regl ağrıları yaşanır mı?

hayırlı olsun arkadasım. inş. hepimizin tutar. aynı gün yaptırmısız asılamayı. benim düne kadar ara ara ağrım oldu yani anlık sancı gibi sürekli bi ağrı değilde.
benim yumurtalarım tam istenilen günde istenilen boyuta ulaştı. 4 yumurta vardı. ikisi aşılama yapılmadan önce catladı diğerleride 3 gün içinde catlar 3gün ilişki önerdi. eşiminde sonuçları güzeldi yıkama sonrası 167 ml sayı a+b hareketlilik %64 tü
dr numuneyi verip sonuc kağıdınıda gösterince ooo asılamaya bile gerek yok ama olsun olsun yapalım hareketi biraz desteklemek lazım dedi.
cok şükür herşey güzel ilerledi. inş. sonuca ulasırız.

günaydın meldi
ben ege üniversitesi tüp bebek bölümüne haftaya gidcem. benim zaten 3 kere aşılama oldu tutmadı. sigortadan yararlanarak tüp bebek yaptırmak istiyorumm senin tanıdığın doktor varsa yazarsan sevinirim

şşşttt moral bozmak yok. ilk aşılamada olan cok kişi okudum duydum. genel bi görüş değil bence. allah bilir ne zmaan olacağını.
kalbini bozma. tabiki olacak diye sartlanmamız da doğru değil ama pozitif olmak güzel oluyor insan güzel hayallere dalıyor.
sportif bir oğlun kulağa ne hos geliyor allah söyletmiştir inş.

canım ege de bay bayan iki kardeş dr var isinmlerini tab milmiyorum ama erol bey ve ege hanım olabilir. bir de benim doktorum rafael var.ama orda seçim yapabiliyormusun bilmiyorum ama ekibibin türkiyedeki en iyi ekiplerden olduğunu duymuştum.herbiri konusunda uzman. bence doğru karar vermişsin inşaallah allah hepimizze yardım etsin.

canım evet ne güsel bir hayal değil mievet bu fikre ısındım..

merhabalar..bende dün ilk aşılamamı oldum.endometriozis ve polip vardı,geçen ay ameliyat oldum hemen aşılamaya geçtik..24 ünde tahlile gideceğim adet olmazsam.işlemden sonra 30 dk.yatırdılar ve eve git yat dediler.ama ben alışverişe çıktım.hiç umudum yok bu yüzden belkide eve gelmek istemedim.bu arada bende işlemden dolayı bile olsun bi ağrı,sızı yok.kasıklarında ağrı olabilir dediler,ama bende hiç bişey yok..niyeki? hepinize bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…