kızlar slm. cumartesi asılama yaptırdık. şimdi günler geçmek bilmiyor. benden önce yaptıranlardan fikir almak istiyorum en azından bişeyler oluyormu. kacıncı gün test yapılıyor. benim dr um 21.gün progesteron fikir verir sonra adet olmazsan test yaptır dedi. burda bazı arkadaslarda 12. gün yaptırıyor. kafam karıstı.
asılama sonrası nelere dikkat etmek lazım.
kızlar slm. cumartesi asılama yaptırdık. şimdi günler geçmek bilmiyor. benden önce yaptıranlardan fikir almak istiyorum en azından bişeyler oluyormu. kacıncı gün test yapılıyor. benim dr um 21.gün progesteron fikir verir sonra adet olmazsan test yaptır dedi. burda bazı arkadaslarda 12. gün yaptırıyor. kafam karıstı.
asılama sonrası nelere dikkat etmek lazım.
kızlar bende bu ay aşılama yaptırcam
sağol cnmmerhaba bubuş aramıza hoşgeldin.aşılaman hayırlı olsun. cumartesi yaptırdırsan bugün 3. günün.
şimdi sana göre birazcık daha tecrübeli ve çok araştıran biri olarak söyeyim. ben 4 mayısta aşılama oldum benim doktorum test günü olarak 20 mayıs verdi yani 16 gün sonra. forum da dediğin gibi 12 ve 14. gün test yaptıranlar var.fakat kullandığımız hormon ilaçları testin pozitif çıkmasına etken olduğu için sağlıklı sonuç alabilmek için en erken 14. gün yap derim.
bana aynı gün biraz dinlendikten sonra gidin mangal yakın diyor :))ayrıca aşılama sonrası benim dr aşılama yapan gün için dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin fakat ağır fiziksel hareketlerden kaçın, asitli ve çok baharatlı yiyacekler tüketme dedi.
slm meldi
kötü haberim var
yine olmadı çok üzgünüm moralim yerlerde geziyoooo arkadaşımmmmmm
inşallah senin hayırlı haberini alırımmmmm
bende 8 mayısta asılama yaptım ve sabırsızlıkla beklıyorum..ama benım agrım felan yokkk yanı degısen hıcbısey yokkk...ayrıca benım doktorum ılk asılama sansısının dusuk ıkıncının daha yuksek oldugunu dusunuyorrr..allah hepınıze kolaylık versınnn..ınsallah rabbımmm herkesın gonlune gore verırr....
selam arkadaşlar ilk önce Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hayırlısı ne ise o olsun . bende mayısın 1 inde ilk aşılamamı denedik şimdi heyecanla sonucunu bekliyorum benim çarşamba günü 12. günüm doktor kontrole çağırdı artık ne yapacak bilmiyorum tahlil yaptırırmı yaptırmazmı .burdaki arkadaşlara bakıyorum hepsi 15. gün yaptırmış tahlili hayırlısı olsun
meldi
bugün 6.günüm aşılamada ama bir değişiklik hissetmiyorum henüz. zaten çok erken hissetmek için. sende birşey var mı.
aren benim 8.gün ilk aşılam yapıldıpından beri bazen azalsada en belirgin hissettiğim şey karnımda bir şişkinlik hissediyorum zaman zaman da bel ağrısı oluyor.
benimde enkorktuğum şey ben hiç dinlenemedim. normal tempom neyse aynısı nı uyguluyorum bu da beni biraz tedirgin ediyor. sen ne yaptın istirahat edebildinmi.
slm meldi
kötü haberim var
yine olmadı çok üzgünüm moralim yerlerde geziyoooo arkadaşımmmmmm
inşallah senin hayırlı haberini alırımmmmm
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben bir erken düşük yaşadım ve 4 aydır klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum ama bebişim hala gelmedi acaba benim aşılama zamanı gelmişmi siz hangi aşamalardan sonra aşılama yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık
bende hiç dinlenemedim. zaten kimsenin haberi yoktu. sadece yarım saate yakın hastanede yattım. ben iş nedeni ile adanadayım annemlerde kalıyorum onlarda bilmediği için işe döndüm. dr zaten normal hayatına dönebilirisn dedi.
kızlar bana cevap verebilecek kimse yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?