Aşılama Mayıs 2010 da Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar slm. cumartesi asılama yaptırdık. şimdi günler geçmek bilmiyor. benden önce yaptıranlardan fikir almak istiyorum en azından bişeyler oluyormu. kacıncı gün test yapılıyor. benim dr um 21.gün progesteron fikir verir sonra adet olmazsan test yaptır dedi. burda bazı arkadaslarda 12. gün yaptırıyor. kafam karıstı.
asılama sonrası nelere dikkat etmek lazım.
 

merhaba bubuş aramıza hoşgeldin.aşılaman hayırlı olsun. cumartesi yaptırdırsan bugün 3. günün.
şimdi sana göre birazcık daha tecrübeli ve çok araştıran biri olarak söyeyim. ben 4 mayısta aşılama oldum benim doktorum test günü olarak 20 mayıs verdi yani 16 gün sonra. forum da dediğin gibi 12 ve 14. gün test yaptıranlar var.fakat kullandığımız hormon ilaçları testin pozitif çıkmasına etken olduğu için sağlıklı sonuç alabilmek için en erken 14. gün yap derim.
 

ayrıca aşılama sonrası benim dr aşılama yapan gün için dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin fakat ağır fiziksel hareketlerden kaçın, asitli ve çok baharatlı yiyacekler tüketme dedi.
 
sağol cnm
evet 3. gün aslında düşününce ne cabuk gectı daha dr un kapısında beklerken dakikalar gecmıezken şimdi bakıyorum 3 gün oldu. allahım nasip ederde inş. ay sonu hayırlı haberi alırım ayın 26 sı eşimin doğum günü. 24 ü falan dedi banada dr 2 gün daha beklesem doğum günü hediyesi olacak. rabbim inş. bu müjdeyle sevindirir bizi.
birazda o yüzden cok heyecanlıyım..tavsiyene uyucam arkadasım cok sağol

ayrıca aşılama sonrası benim dr aşılama yapan gün için dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin fakat ağır fiziksel hareketlerden kaçın, asitli ve çok baharatlı yiyacekler tüketme dedi.
bana aynı gün biraz dinlendikten sonra gidin mangal yakın diyor :))
dünden itibaren 3 gün üstüste ilişki önerdi. yiyecek için bişey demedi ama benimde bildiğim asitli, cok limonlu ve sirkeli seyler gebeliği bozabiliyormus.
şimdi işten cıkıyorum dr kafandan at unut dedi ama ne mümkün. akşamları biryerlere gideyim bari.
iyi aksamlar cnm yarın görüşürüz.:1hug:
 
slm meldi
kötü haberim var
yine olmadı çok üzgünüm moralim yerlerde geziyoooo arkadaşımmmmmm
inşallah senin hayırlı haberini alırımmmmm
 
bende 8 mayısta asılama yaptım ve sabırsızlıkla beklıyorum..ama benım agrım felan yokkk yanı degısen hıcbısey yokkk...ayrıca benım doktorum ılk asılama sansısının dusuk ıkıncının daha yuksek oldugunu dusunuyorrr..allah hepınıze kolaylık versınnn..ınsallah rabbımmm herkesın gonlune gore verırr....
 
selam arkadaşlar ilk önce Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hayırlısı ne ise o olsun . bende mayısın 1 inde ilk aşılamamı denedik şimdi heyecanla sonucunu bekliyorum benim çarşamba günü 12. günüm doktor kontrole çağırdı artık ne yapacak bilmiyorum tahlil yaptırırmı yaptırmazmı .burdaki arkadaşlara bakıyorum hepsi 15. gün yaptırmış tahlili hayırlısı olsun
 
slm meldi
kötü haberim var
yine olmadı çok üzgünüm moralim yerlerde geziyoooo arkadaşımmmmmm
inşallah senin hayırlı haberini alırımmmmm

canım çok üzüldüm ama ne olur moralini bozma Allah her şeyin iyisini bilir her şerde bile unutmaki bir hayır vardır inşallah öbür denemende alırsın evladını kucağına
 

batu 0601 hoşgeldin aramıza.
senin aşılaman iki gün olmuş.bende çevremden ilk alımada şansın az olduğunu duyuyorum ama tutanlarda var. biraz da şans galiba. sen kaç yaşındasın. siz de sorun neydi.
 
meldi
bugün 6.günüm aşılamada ama bir değişiklik hissetmiyorum henüz. zaten çok erken hissetmek için. sende birşey var mı.
 

konura merhaba.senin de ilk aşılama burdakilerin genelde ilk aşılama.senin belirtilerin neler.en dğoru sonuç için aşılamadan sonra 15 gün falan geçmesi gerekiyor diye düşünüyorum çünkü kullanılan ilaçlardan dolayı sonuç erken yapıldığında bazen yanıltıcı olabiliyor.
 
meldi
bugün 6.günüm aşılamada ama bir değişiklik hissetmiyorum henüz. zaten çok erken hissetmek için. sende birşey var mı.

aren benim 8.gün ilk aşılam yapıldıpından beri bazen azalsada en belirgin hissettiğim şey karnımda bir şişkinlik hissediyorum zaman zaman da bel ağrısı oluyor.
benimde enkorktuğum şey ben hiç dinlenemedim. normal tempom neyse aynısı nı uyguluyorum bu da beni biraz tedirgin ediyor. sen ne yaptın istirahat edebildinmi.
 
slm kızlar size birşey sormak istiyorum ben bir erken düşük yaşadım ve 4 aydır klomen kullanıp yumurta takibi yaptırıyorum ama bebişim hala gelmedi acaba benim aşılama zamanı gelmişmi siz hangi aşamalardan sonra aşılama yaptırdınız yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık
 

bende hiç dinlenemedim. zaten kimsenin haberi yoktu. sadece yarım saate yakın hastanede yattım. ben iş nedeni ile adanadayım annemlerde kalıyorum onlarda bilmediği için işe döndüm. dr zaten normal hayatına dönebilirisn dedi.
 
slm meldi
kötü haberim var
yine olmadı çok üzgünüm moralim yerlerde geziyoooo arkadaşımmmmmm
inşallah senin hayırlı haberini alırımmmmm

canım senin için çok üzldüm.senin problemin ne sebepsiz infetrilite mi yoksa bir problem mi var. seni istersen kendi doktoruma yönlendirebilirim. çünkü hekimliğine inanılmaz güveniyorum. bir de bu işte uzmanlık çok önemli her kadın doğumcu çocuk tedavisi konusunda uzman olmayabilir. ama benim dr aynı zamnda ege tüp bebek bölümünde. nasılsa izmirdesin ama ekonomikdurumun uygun olur mu bilmiyo
 

benim geçen sene 3,5 aylık hamileyken sorun nedeni ile gebeliğim sonlandırıldı. 1 sene kendimiz denedik. ama iş nedeni ile eşimle aynı şehirde değiliz denk gelmemiz zor oluyor. en son dr tekrar 6 ay beklememi söyledi fakat birbirimizden uzak olmamız nedeni ile ben aşılama istedim. ayın 5 inde yaptırdım bekliyorum. çok umutlu değilim.
 

sen kaç yaşındasın aren. bu arada benim dr beni işlemden sonra 4 saat yatırdı. ve cinsel perhiz verdi ama forumlrda bakıyorum bazı dr tam tersi işlemden sonraki ilk birkaç dün birlite olmayı önermişler senin dr ne önerdi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…