Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

kavun_ici

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
145
0
116
İstanbul
Bu hafta ilk tüp bebek denememi yapacağım. eyvahedigeldismile Oldukca heyecanlıyım. Aynı dönemlerde deneyecek arkadaşlar varsa paylaşımları bekliyorum.

Son düzenleme:
yukarda nisanda kimler tup bebek yapicak topigine bekleriz, tedavin hayirli olsun ben de basladim, haftaya yumurtalarim toplanicak Insallah. topigimize bekleriz.

Çok teşekkür ederim :) Nisan topiğine göz attım. :uhm: Herkes sonuçları almaya başlamış, çok heyecanlıydı devam edemedim. Daha bizim oralara gelmemize çoook var, hayırlısıyla bir başlayalım da önce ...

Bu hafta ilk tüp bebek denememi yapacağım. eyvahedigeldismile Oldukca heyecanlıyım. Aynı dönemlerde deneyecek arkadaşlar varsa paylaşımları bekliyorum.

merhaba canım bende bu ay ılk tup bebek tedavıme baslayacagım. kadıkoy sıfada. sen hangı hastanede

Umarım başarılı geçer :) Kadıköy şifanın iyi olduğunu duymuştum. Ben Yeditepe'de yapacağım. Geçen sene iki aşılamamı orada yaptım. Ama şimdi SGK anlaşmaları bitmiş. Gerçi fiyatları makul anladığım kadarıyla. 2.200 + ılaçlar dediler.

mrb arkadaşlar bende bu ay ilk tüp bebek tedavimi deneyeceğim.Adetin 3, günü bugün doktora gidicem.Umarım en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

Evet giderek kalabalıklaşıyoruz. Doktorum Mayıs ayının tüp bebekte en çok olumlu sonucun alındığı ay olduğunu söyledi :ecrin_bebek: umarım hepimizin iyi haberlerini buradan paylaşmak nasip olur.

Bende kısmetse haziran ayının ilk haftasında başlıyorum. Bu benim 2.tüp bebek denemem olacak.ilki Umut tüp bebek merkezi ıst da olmuştu.2.kısmetse Ankara Maya da olacak.Bende heyecanlanıyorum kızlar

Umut'a da iyi diyorlar. Maya 'da iyidir mutlaka. Umarım olumlu sonuç alırsın. Tek yumurta transferi kötü oldu ama hayırlısı. Bu arada nick'ine bayıldım hihoyyyt

Herkese Merhaba,

Bende Mayıs 1 de başladım ilk tüp bebek denememe umarım hepimiz için hayırlısı olur.Göbekten iğnelere başladım bugün 4.iğnemi vurulacağım ve yarın doktor kontrolüm var.Bakalım hayırlısı bende çok heyecanlıyım umarım hepimiz için hayırlısı olur.

Kızlar merhaba,

Bende nisan topiğimdeyim, nisanda 2.denemize memorialde başlamıştık ama benim yumoşlar istenilen gibi gitmeyince tedavi iptal oldu, bu cuma yeniden randevum var bakalım hayırlısı,

Sevgilera.s.

selam arkadaşlar ben de mayıs 12 de lucrin ile 4. tedavime bşlıyorum Maya'da. ınş. bu topik uğurlu olur da hepimiz bebiş sahibi oluruz

Kavun_içi mayısta daha fazla olumlu sonuç alındığını duymamıştım dr mu söyledi bunu? Eğer öyleyse iyiki bu ayı seçmişim başlamak için :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…