Merhaba arkadaşlar
ben de mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlicam... benim çikolata kistinden dolayı tüplerim kapalı 3-4 tane dr gezdik hepsi tüp bebek tedavisini önerdiler... seyhan başkentte tayfun bağış ve ekibiyle yola çıktım ve ilk denemem ... nisan ayındaki regl imin 3. gününde hormon testlerimi yaptırdım.. adetimin 20.gününde 23 nisanda lucrin iğnesine başladım dün hastalandım yarın hasteneye gidicem ve iğnemi değiştirecekler büyük ihtimalle puregon a başlicam ben de çok heyecanlıyım insanlar hem moralini yüksek tut kafana takma diyorlar hem de kendini negativ sonuca alıştır diyolar ama beni bi tek benim gibi sıkıntı çekenler anlar
Umarım tutar güney1 :) hangi ilacı kullanıyosun, hangi hastane
sorma berkal benim moralim bu yasa nedeniyle çok bozuk. Keşke 2 ay önce kalkışsaymışız bu işeBizimki de sebepsiz. İki aşılamada tutmadı. Umarım bu defa olur. Puregonu kaç doz verdi doktor. ben de perşembe başlayacağım pregonla.
İyi az doz verdiklerine göre yumurta oluşumunda bir problem yok. Ben de hastalanmayı bekiyorum ama stresten geciktiİş yerinden de izin almıştım umarım bir an önce başlarım. Hepimize bol şans ne diyeyim :)bu sadece başlangıç için canım doktor 2 kutu yazdı sanırım hepsini kullanacak...
kıslar bizde mayıs sonu gibi başlıcaz tedaviye.heyet raporumuz 1 haftadan çıkıyooooo
Bence bu iyi haber dorudoruk :) demekki yumurtalar iyi gelişiyor.
bana da kötü haber gibi geldi kavuniçi çünkü sabah kan vermeye gittiğimde herşey normalse akşam puregon a başlicaksın dediler sonra arayıp kan değerleriniz aldık başlamayın dediler canım sıkıldı biraz
bende aralık ayında aşılama yaptım olmadı canım.Aslında şubat ayında tüp bebeğe geçicektik hatta ocak ayında doğum kontrol hapı bile kullanmıştım.Bazi aksiliklerden geçememiştik.Kaderimiz böyleymiş inşallah sonu güzel biter.Canım 150 iü 4 gün kullanıcam c.tesi tekrar kontrolüm var.
slm berkal aralık ayında aşılama yaptıranlar senanın topiğinden hatırlarmısın beniiii
tedaviye başlıyorsun anladığım kadarıyla bende ilk iğnemi dün vuruldum tüp bebeğe başladık bakalım rabbim hayırlısını versin hakkımızda ismini görünce yazmak istedim o aşılama topiğinden kızlar himile kalmışlar sancux falan vardı inşlah sıra bize gelmiştir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?