Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

Merhaba arkadaşlar
ben de mayıs ayında tüp bebek tedavisine başlicam... benim çikolata kistinden dolayı tüplerim kapalı 3-4 tane dr gezdik hepsi tüp bebek tedavisini önerdiler... seyhan başkentte tayfun bağış ve ekibiyle yola çıktım ve ilk denemem ... nisan ayındaki regl imin 3. gününde hormon testlerimi yaptırdım.. adetimin 20.gününde 23 nisanda lucrin iğnesine başladım dün hastalandım yarın hasteneye gidicem ve iğnemi değiştirecekler büyük ihtimalle puregon a başlicam ben de çok heyecanlıyım insanlar hem moralini yüksek tut kafana takma diyorlar hem de kendini negativ sonuca alıştır diyolar ama beni bi tek benim gibi sıkıntı çekenler anlar

arkadaşlar bugün doktorla görüşmeye gittik puregonla yola başladık.ılk iğnemi az önce vuruldum.Fakat ocak ayında tüp bebek şansımız nedir diye sorduğumda yaşınızdan dolayı şansınız %50_60 ı bulabilir demişti bugün yine aynı soruyu sordum tek embriyo yasasından dolayı en fazla%30 dedi.35 yaş altında ise ;%15_20 ye kadar düştü dedi.Moralim çok bozuldu.Bizimki sebepsiz infertilite.Bir kez daha beddua ediyorum bu yasayı çıkaranlara...

sorma berkal benim moralim bu yasa nedeniyle çok bozuk. Keşke 2 ay önce kalkışsaymışız bu işe Bizimki de sebepsiz. ıki aşılamada tutmadı. Umarım bu defa olur. Puregonu kaç doz verdi doktor. ben de perşembe başlayacağım pregonla.

Haklısın bir tek yaşayan anlar bu hayal kırıklıklarını. Ama doğruda söylüyorlar, en önemli şey moral. Allah dağına göre kar verirmiş demek ki bizde bunları atlatabilecek güce sahibiz. Yolumuza devam edeceğiz, bizim de kaderimiz böyleymiş.

Umarım tutar güney1 :) hangi ilacı kullanıyosun, hangi hastane

İşallah kavun_ici hepimizinki tutar:)Bu yasayla ilgili çokta kafayı takmamak lazım hayırlısı allahtan o istiyorsa ve zamanı gelmişse verir.Bu formlardan neler neler okuduk hiç olmayacak denen insanlar bile bebek sahibi oldu ben sağlıklı sıhatli ve hayırlısı ise olsun diye hep dua ediyorum.Hepimiz bir birimize dua edelim karamsarlığa kapılmayalım sonunda dünyanın sonu değil ya...Stresten uzak,pozitif düşünelim (biraz zor olucak ama :)).Bu arada ben göztepe medical parkta başladım tedaviye....

bugün sabah hastaneye gittim 12 gündür lucrin i 10 cc vuruluyordum 5 cc düşürdüler bi de ek olarak puregon a başlicam 5 gün boyunca 150 cc de puregon vurulacam pazartesi tekrar kontrol e gidicem bi yola çıktık umarım yüzümüz kara çıkmayız

kızlar merhaba...
inşaalah hepinizin sonucu pozitif cıkar.bende mikroenjeksıyon yöntemıyle coocuk sahibi oldum.tekyumurtam tuttu.umutlu olun.. olumlu bakın.. yeniı yasaya göre sadece tekyumurta transferı var öylemi? peki öyleyse neden okadar ılacı yıne kullanılıyor pekcokyumurta olacak..boşu bosunabünye yoruluyor...bend eıkıncı tüp bebek denemesı düşünüyorum yakın zamanda yumurtalk rezervım az esımde hareket problemı var herkese basarılar..

şimdi hastaneden aradılar kan değerlerime bakmışlar puregon a geçilmeyecekmiş lucrin e 3 gün daha devam edecekmişim c.tesi tekrar kontrol var

bende aralık ayında aşılama yaptım olmadı canım.Aslında şubat ayında tüp bebeğe geçicektik hatta ocak ayında doğum kontrol hapı bile kullanmıştım.Bazi aksiliklerden geçememiştik.Kaderimiz böyleymiş inşallah sonu güzel biter.Canım 150 iü 4 gün kullanıcam c.tesi tekrar kontrolüm var.

ıyi az doz verdiklerine göre yumurta oluşumunda bir problem yok. Ben de hastalanmayı bekiyorum ama stresten gecikti ış yerinden de izin almıştım umarım bir an önce başlarım. Hepimize bol şans ne diyeyim :)

Bence bu iyi haber dorudoruk :) demekki yumurtalar iyi gelişiyor.

bana da kötü haber gibi geldi kavuniçi çünkü sabah kan vermeye gittiğimde herşey normalse akşam puregon a başlicaksın dediler sonra arayıp kan değerleriniz aldık başlamayın dediler canım sıkıldı biraz

sen lucrin kullanırken adet oldun mu? Lucrin kullanırken adet olmayı bekliyorsun adetin 2. veya 3. günü de puregona başlanıyor

yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar benim geçen ay ilk kez denediğim tüp bebek tedavim başarısız oldu,memorialda tedavi oldum uzun bi süre deneyemiyeceğim maddi olarak çünki çok para harcadık elimde tedavi sonrası kalan ilaçlar var ihtiyacı olan varsa özelden mesaj atabilir

slm berkal aralık ayında aşılama yaptıranlar senanın topiğinden hatırlarmısın beniiii
tedaviye başlıyorsun anladığım kadarıyla bende ilk iğnemi dün vuruldum tüp bebeğe başladık bakalım rabbim hayırlısını versin hakkımızda ismini görünce yazmak istedim o aşılama topiğinden kızlar himile kalmışlar sancux falan vardı inşlah sıra bize gelmiştir
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hatırladım tabi canım,nasılsın?tekrar aşılama denedin mi?bende dün ilk iğnemi vuruldum tesadüfe bak.Umarım bizde en kısa zamanda hamiş kalırız.Emeklerimiz boşa gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…