Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

N83 Nerelerdesin canim, hamilelgin ansil geciyor?

slm canımcım nickimi değiştirdim nazım 83 oldum bu topiğe uğramıyorum malum baştan beri muhabbet olamadı burda ben seni takip ediyordum msjlarından bnm iyi gidiyor çok şükür canım kalp atışlarını gördük 8 haftalık şu an inşallah sıkıntısız bir şekiilde devam ederiz 2011 şubat anneleri var bnm açtığım bir konu oraya takılıyoruz buyur gel arada gegirme yi sormuşsun canım ben hatırlamıyorum ama genellikle gaz problmi oluyo senin de midende olmuşsa normal dir transferin oldumu sonucu haber et bize

canım benim 2 tane 8 ,2 tane 9 hücreli 4 embriyom var..nasıl iyimi?

endometriuim diğerlerinden inceydi şimdi 9.6 oldu..Allah'ım sen yardım et bana...XbettyX Allah senin yardımcın olsun canım benim..Dua edeceğim senin için..benimkini cumaya transfer edecekler..

Hele sukur bir ses cikti yani, Bebisin kalp atisinida dymussun ohhhh, allah hayirlisyla kucagina almayi nasip eyler insallah arkadasim, benimde transfer yarin olcak insallah, Sayfana ugrarim canim insallah hersey gonlunce olur.... Gegirme hala devam ediyo onceki kadar olmasada, kan aldilar bakalim ne cikcak bende aramalrini bekliyorum...

hadi hayırlısı inşallah arkadaşım inşalaahbu sefer bebişi gelecek dualarımdasın

bitti artık..buda olmadı ben artık çok yoruldum..bitkin hissediyorum kendimi..daha dayanamayacağım ve yapmayacağım..herkese Allah yardım etsin..Hakkınızı helal edin..

Ezocum ne oluyo guzelim, pes etmek yok canim banada cok zor geldi, bir haftadir hala aklima geldikce uzuluyorum, uzmutsulugu dusuyorum ama bundan da vardir bir hayir demekten geri kendimi alamiyorum, uzme kardesim kendini insallah bi dahaki denmeye ben bida 2011 ocak, veya subat dondurulmuslarla deniycem allah anip ederse...

bitti artık..buda olmadı ben artık çok yoruldum..bitkin hissediyorum kendimi..daha dayanamayacağım ve yapmayacağım..herkese Allah yardım etsin..Hakkınızı helal edin..

Canım ne olur pes etme bak bende 4 kere denedim ve olmadı şimdi 5. ye hazırlanıyorum ve üstelik hiç dondurulmuşum yok herşeye yeni baştan başlayacağım sanırım senin daha dondurulmuşların var onlarla tekrar dene ama kendini hazır hissettiğinde.... Şu anda böyle hissetmen çok normal hepimiz bu aşamalardan geçtik... Ama böyle pes etmek yok lmaz:

sağolun arkadaşlar..bilmiyorum kafam çok karışık..biraz kafamı toplayacağım..sonra karar vereceğim...destekleriniz için çok teşekkür ederim..iyi ki varsınız..tek dayanağım siz oldunuz..bence labarotuvarda var bir sorun embriyologlarına güvenmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…