Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

hatırladım tabi canım,nasılsın?tekrar aşılama denedin mi?bende dün ilk iğnemi vuruldum tesadüfe bak.Umarım bizde en kısa zamanda hamiş kalırız.Emeklerimiz boşa gitmez..

inşallah canım yaaa aşılama yaptırmadım bir daha dün lucrine başladım işte hayırlısı artık sen nerde başladın tedaviye

merhaba benimde cuma günü transferim var çok stresliyim bu sefer 2. denemem olacak ama yeni yasa çok strese soktu beni. umarım hepimiz olumlu sonuçlar alırız

kavun içi sagolun .sende arkadaşım.içimizde hep korku var olur olmaz diye.umutsuzluga kapılmayalım.lucrini kendinizmi yapıyorsunu

sen lucrin kullanırken adet oldun mu? Lucrin kullanırken adet olmayı bekliyorsun adetin 2. veya 3. günü de puregona başlanıyor

evet lucrin kullanırken regl oldum dün yani 3.günü hastaneye gittim kan tahlili yapıldı puregon a başlatmadılar yumurtalarım tam baskılanmamış öyle dediler 3 gün daha 10 cc lucrin vurulacam c.tesi tekra kontrol var

Sizinki uzun prosedür mü. Bana direkt adetin 2.günü progeston ile başlatıyo. Siz niye önce lucrin kullanıyorsun anlamadım

merhaba arkadaşalr bende siteye yeni katıldım, ben tüp bebeğe başladım şimdi,sonuç bekliyorum ,3 gün kaldı,inşallah pozitif sonuç alırım

evet ama kimseyi takmamak gerekiyor,ben çok iyi geçirdim bu aşamaları,sonucu bekliyorum ,hayırlısı,test yapmamak için kedimi zor tutuyorum,moralimi bozmak istemiyorum

Hayırlı olsun canım inş. yüzün güler sonunda.... kaçıncı günün?

ben izmir kent hastanesinde başladım tatlım,sen nerde deneyeceksin?

bende konyada,yaşadığım yerde bir merkez var orada başaladım selçuklu duymuşsundur belki bilmiyorum artık biz sebeplere sarıldık bakalım mevla neyler ?? fisfisfisfisfisfisfisfisfis

yaa kıslar gelip gidiyorum topiğe kimsecikler yok kavun içi güzel bir liste haızırlasak ne gzel olur dua ederiz birbirimize görüşürüz heee ne dersin yapalı mııı

bismillaahirrahmanirrahim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

[berkal.......ilk deneme..........izmir kent hastanesi.....lucrin başaldı.........inşallah:CüvCüv:
N83 .......ilk deneme..........konya selçuklu ....lucrin başladı........inşallah:CüvCüv:

gibbiiiiii olabililr

S.a arkadaşlar bende yeni yaptırdım bir embriyo transfer ettiler bugün 11 gün oldu pazartesi tahlil günüm çok heyecanlıyım ...istanbul tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk denememiz sizde inşallah en yakın zamanda yaşar ve olumlu sonuç alırsınız allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah Allahım hepimize hayırlısını verir.

bebeğin seninledir umarım

bende ist.tüp bebek merkezinde mayıs sonunda ilk denememizi yaptıracağız.sizin dr.unuz kım acaba benimki suzan hanım. memnun oldunuzmu merkezden birde sorun kımde acaba eşinizdemi sizdemi

slm benide eklerseniz sevinirim
ailhan76 3. deneme hacettepe hastanesi 4ünde transfer sonuç bekliyor test tarihi 15 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…