haydi kızlar dularımız sizinle xbetyx a aysea güzel haberlreinizi alırız burdan inşallh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
N83 .........ilk deneme......... selçuklu ........11 hzran sonuç.........HAMİŞŞŞŞ::CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo........................
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı.......................................
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......12 mayısta lucrin başlıycak........................
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı.......................
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer..............................
kadelen198792...........ilaçla tedavi........................................................................
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast..........BİR GÜN MUTLAKA
zeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?............................................
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast...............................
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa................................
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp....................................
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMİŞŞŞ:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?.................................
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?......................................
ezo32.............?deneme................................................HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
gülcecan...3deneme..............memorıal..............HAMİŞŞŞ.CüvCüv:
arkadaşlar meraba benim dün kanamam geldi daha adetime 5 gün vardı apar topar gittik hastaneye bir umutla belki başka birşeydir diye ama malesef negatif tutmadı tüp bebek herkese hayırlı sonuçlar diliyorum... ben 1-2 ay dinlenmeyi düşünüyorum çok yıprandım...inşallah bu topik bekleyenlere uğur getirir...sevgiyle kalın...
kızlar kanamam devam edıyo 5 gunden berı mafoldumben
]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
Nazim83 ......ilk deneme......... selçuklu ........11 hzran sonuç.....HAMİŞŞŞŞ::CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo........................
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı.............BİRGÜNMUTLAKA((
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......sonuç bekliyorr........................
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı.......................
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer..............................
kadelen198792...........ilaçla tedavi........................................................................
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.................................
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?............................................
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast...............................
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa................................
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp....................................
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMİŞŞŞ:CüvCüv:
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?.................................
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?......................................
ezo32.............?deneme................................................HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
gülcecan...3deneme..............memorıal..............HAMİŞŞŞ.CüvCüv:
koyu renkte gelıyo ama wc deyken pıt pıt akıyo klozete sıyah sıyah bugunde hafıften kasıklarım agrıyo ara ara yarın kese gormeye gıtcez umudum tükenıyo
fragmın iğne ve bant bıde progesteron vajınal fıtıl kullanyorum
ben çok üzgünüm..kese görmeye gittiğimde düşük yaptım..dünyam yıkıldı..size haber vermek için yazıyorum.bu saat oldu uyku yok..gözlerim şişti ağlamaktan...benim olmadı artık sıra sizde..allah hepinize nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?