Mayıs 2010 Tüp Bebek Denemesi Yapacak Arkadaşlar, Bekliyorum :)

canım ALLAH bıze sabır versin bende çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim yanıyo artık:a015:

ekledim canımcım olmuşmu
sen daha önce demeyince o yüzden yazmamıştım adını

canım inan çok üzüldüm gerçekten böyle bir ddurumda söylenecek hiç birşey yok söylemesi kolay biliyorum ama yine de kendini çok yıpratma diyorum çünkü bebeğin için senin sağlıklı durman yıkılmaman gerekiyor ben şu an 4. denemedeyim 2 defa negatif bir dış gebelik bir defa da kendiliğinden olup 6 haftalık düşen bir gebeliğim var her sefrinde ben daha artık kendime gelemem diyordum ama bak şimdi bu aşamadayım sen de zamanla toparlanacaksın inş. canım Allah çok büyüktür vereceği zamanı bilir....

canım hayırlısı olsun dinlen biraz rahatla belki bu sürede kendiliğen gelir kullandığmız ilaçların 6 ay etkisi varmışşşş allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım doğal yoldan pek umudum yok ama ben endometriozis hastasıyım yinede allah tan umut kesilmez iyi dileklerin için sağol sen nasılsın kafam çok dalgın kusura bakma durumunu takib edemedim...hakkımızda hayırlısı olsun...

saolasın canım yhaaa
iyiyiz çok şükür perşmbeye dr. gidip görcez bakalım
keseyi hayırlısılaaa

kimse gelmiyhor buraya kızlar birsdürü kişi listeye ekle benide deiler ne habewr veren var ne soran neyse bende gelmiycem artık allah herkesn gönlüne göre versin

kimse gelmiyhor buraya kızlar birsdürü kişi listeye ekle benide deiler ne habewr veren var ne soran neyse bende gelmiycem artık allah herkesn gönlüne göre versin

kızma yaa.gelirler heralde.bak ne dicem.özelden mesaj atamıyorum sana.listen dolmuş.bazılarını silmen gerekiyormuş.haberin olsun

ALLAH yardımcın olsun canım. herşeyde bir hayır var.YARADANA sığın.ve umudunu kaybetme...

canım 3.denemeye hemen başlanıyor mu..bana başlayabilirz dediler ve ben de tamam dedim..ama şaştım doğrusu..

bana hemen dedi..bir gariplik var galiba...

Bende kesinlikle tavsiye etmem arkadasim en az bir 4 ay gecsin, kullandigin ialclarin ayn etkilerini gayet iyi biliyosun, hepsi hormon ilaci insanin dengesini alt ust ediyo, kesinlikle bekle vucudunu cok yorma benimde ilk denemeden 5 ay sonra donmuslarla denedim.. gebelik olsutu ama dusukle sonuclandi. 3 denemde iki yil sonra yapiyorum... ara vermek vucudu dinlendirmek cok onemli, para icin diyolar cnaimmm...

salı günü transferim var:)) dua edin kızlar...

Ezocum benimde sali gunu transferim olcak insalllah sende bana dua et arkadasim, daha aramadilar kac tane embriyo dolleniyo diye dun 23 tu, bugun aramarini bekliyorum dua edin benimde embriyo'larim sali gunu'ne kadar dayansin hatta 9 ay dayansin INSALLAHHH.. SENIN emriyolarda dahiii...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

canım 3.denemeye hemen başlanıyor mu..bana başlayabilirz dediler ve ben de tamam dedim..ama şaştım doğrusu..

En az 2 adet görmen gerekiyor bana da dr ağustosta gel dedi benim de kimyasal gebelik olmuştu haziranın sonuydu ağustos sonunda 5. ye başlayacağım hayırlısıyla......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…