[BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİMMM[/COLOR]::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
berkal........ilk denem......izmir kent hastanesi......sonuç bekliyor....BİR GÜN MUTLAKA(
bebişim82 ilk deneme ......konya eurofertıl.........HAMİŞŞŞŞŞ:CüvCüv:
Nazim83 ......ilk deneme......... selçuklu ........11 hzran sonuç.....HAMİŞŞŞŞ::CüvCüv:
dilserserin....ilk deneme......ist.tup bebek merk.....adet olmayı bekliyo........................
alihan76.....3. deneme....hacettepe.....transfer oldu sonuç bekliyo......BİRGÜN MUTLAKA((
sudenur.......ilk deneme...........maya tüp......lucrin başladı.............BİRGÜNMUTLAKA((
xbettyx.......4. deneme.....maya tüp.......sonuç bekliyorr........................
silanaz........3.deneme......canada...........doğm kontrol hapına başladıı.......................
semoş20......?.deneme.......mayatüp.....10 mayıs.sonuç bekliyor....BİRGÜNMUTLAKA((
esingül........?.deneme.........maya tüp........14 mayısada başlıyor........ TEDAVİ İPTAL
hasnada.......ilk deneme........bahçeci klinik.......mayısa transfer..............................
kadelen198792...........ilaçla tedavi........................................................................
durudoruk..ilk deneme.....31 mayıs sonuç bekliyor...adana başkent ..BİR GÜN MUTLAKA
dilabi..........?.deneme...........lucrin+gonalf..........amerikan hast.................................
ezelzeynep..?deneme.........yumoş büyütüyo........?............................................
yarenay........2.deneme.............adet bekliyor..........şifa hast...............................
melekköse....ilk deneme.......lucrin başladııı.......kadıköyşifa................................
sumakim........ilk deneme......adet bekliyor........telek tüp....................................
margaritha......3. deneme....yumoş büyütüyor....bahçeci.....HAMİŞDİ malesf (düşüüük))))))
konuraa........ilk deneme......yumoş büyütüyor...............?.................................
meloni84.......2.deneme.......yumoş büyütüyor.......?..........HAMİŞŞŞŞ:CüvCüv:
endamm.......?..deneme.........yumoşları toplanacak......?.......BİRGÜN MUTLAKA((
sinem8484.....?deneme............24 mayıs sonuç bkliyor...?...BİR GÜN MUTLAKA(
yağmurum1....?deneme........yumoş büyüyr..............?......................................
ezo32.............?deneme..................................HAMİŞDİ malesef(DÜŞÜK))))))))):
gülcecan...3deneme..............memorıal..............HAMİŞŞŞ.CüvCüv:
canım ALLAH bıze sabır versin bende çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim yanıyo artık:a015:ben çok üzgünüm..kese görmeye gittiğimde düşük yaptım..dünyam yıkıldı..size haber vermek için yazıyorum.bu saat oldu uyku yok..gözlerim şişti ağlamaktan...benim olmadı artık sıra sizde..allah hepinize nasip etsin...
merhaba nazım83 listeye beni eklemedin dimi aşkolsun.bende hamileyim.25 mayısta tedaviye başladım sonucu bugün öğrendim.perşembe test tekrarım var.konya eurofertilde ilk denememdi.Allah herkesin muradını versin.biz hamile haberi alanlarında kucağına almayı nasib etsin.müthiş bi duygu.inşallah herkes yaşar.
ben çok üzgünüm..kese görmeye gittiğimde düşük yaptım..dünyam yıkıldı..size haber vermek için yazıyorum.bu saat oldu uyku yok..gözlerim şişti ağlamaktan...benim olmadı artık sıra sizde..allah hepinize nasip etsin...
canım hayırlısı olsun dinlen biraz rahatla belki bu sürede kendiliğen gelir kullandığmız ilaçların 6 ay etkisi varmışşşş allah yardımcın olsun
ekledim canımcım olmuşmu
sen daha önce demeyince o yüzden yazmamıştım adını
kimse gelmiyhor buraya kızlar birsdürü kişi listeye ekle benide deiler ne habewr veren var ne soran neyse bende gelmiycem artık allah herkesn gönlüne göre versin
ben çok üzgünüm..kese görmeye gittiğimde düşük yaptım..dünyam yıkıldı..size haber vermek için yazıyorum.bu saat oldu uyku yok..gözlerim şişti ağlamaktan...benim olmadı artık sıra sizde..allah hepinize nasip etsin...
canım 3.denemeye hemen başlanıyor mu..bana başlayabilirz dediler ve ben de tamam dedim..ama şaştım doğrusu..canım inan çok üzüldüm gerçekten böyle bir ddurumda söylenecek hiç birşey yok söylemesi kolay biliyorum ama yine de kendini çok yıpratma diyorum çünkü bebeğin için senin sağlıklı durman yıkılmaman gerekiyor ben şu an 4. denemedeyim 2 defa negatif bir dış gebelik bir defa da kendiliğinden olup 6 haftalık düşen bir gebeliğim var her sefrinde ben daha artık kendime gelemem diyordum ama bak şimdi bu aşamadayım sen de zamanla toparlanacaksın inş. canım Allah çok büyüktür vereceği zamanı bilir....
canım 3.denemeye hemen başlanıyor mu..bana başlayabilirz dediler ve ben de tamam dedim..ama şaştım doğrusu..
bana hemen dedi..bir gariplik var galiba...
bana hemen dedi..bir gariplik var galiba...
salı günü transferim var:)) dua edin kızlar...
canım 3.denemeye hemen başlanıyor mu..bana başlayabilirz dediler ve ben de tamam dedim..ama şaştım doğrusu..
salı günü transferim var:)) dua edin kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?