Kizlar pozitig sonucu allahima sukur gordumfakat deherim dusuk 12.gun 44sizce ters giden bisi olurmu yarin 2.testi yaptircam ama icim icime sigmiyor
sonucunu bugün mü aldın?nerde yaptırdın tedaviyi?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar pozitig sonucu allahima sukur gordumfakat deherim dusuk 12.gun 44sizce ters giden bisi olurmu yarin 2.testi yaptircam ama icim icime sigmiyor
sonuç negatif nurtopu gb iki düüşüğüm oldu
slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm... bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem...c.ba günü yaptırdıgım degerimi yazarım sizlere kib.grş kızlar...![]()
canım ne kadarlıktı...Allah yardımcın olsun...
çok üzüldüm canım sen nerede yaptırmıştın
aslında test günüm yarında ama cumartesi kanamam olunca doktor bugün test yapmamı istedi ve test sonucum pozitif değeri 116,8 çıktı
kıslar lutfen cevap yazın bnm 12.gün degerım 522 20 gün degerim 22700.37 bu ne demek
kelebekcim 12. gun gayet güzel de neden 20.gun yaptın 14. gun yapılmıyor mu? , bilemedim tabi,
ben de bugun 14. gun için gideceğim bakalım ne durumdayız diye,
dr a sorsana hemen ara bildir ama sorun yoktur gayet iyi bir artış gün gün bakarsan herhalde böyle oluyordur diye düşünüyorum:),
neden 20.gun yaptırma demıstı dr zaten gerek yok dıye bende dayanabıldıgım kadar dayandım ama 20 .gun yaptırdım ıstedru aradım ıyıymıs dedı hatta nıye yaptırdın dedı:26:ıkız olabılır dedı 2 embrıyo oldugu ıcın kac haftalıgım pekı acaba ?:44:
bence kesinlikle ikiz...hayırlı olsun canım darısı başımıza....bu arada 12 günün nasıl geçmişti ağrın felan varmıydı adetin geçmişmiydi?
kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....![]()