Mayıs 2011 de tüp bebek yaptıranlar beta hcg değerlerimizi lütfen paylaşalım...

aslında test günüm yarında ama cumartesi kanamam olunca doktor bugün test yapmamı istedi ve test sonucum pozitif değeri 116,8 çıktı

slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm... bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem...c.ba günü yaptırdıgım degerimi yazarım sizlere kib.grş kızlar...:59::59::59::59::58::58::58:

slm kızlar size iyi haberlerle gelemedim cok üzgünüm... bugünkü degerim 73.17 cıktı git gide düşüyor kanamamda var c.ba günü dr. tekrar baktıralım sonra ilaçları keseriz dedi sanırım atıyor kendini dısarı dedi... okadar kötüyümki anlayabilirsiniz beni Allahım büyük hayırlısı buymuş ..psikolojim o kadar bozuldu ki kolay kolay kendime gelemem...c.ba günü yaptırdıgım degerimi yazarım sizlere kib.grş kızlar...:59::59::59::59::58::58::58:

çok üzüldüm canım sen nerede yaptırmıştın

Cok uzuldum kizlar
benim ilk denemem
hakkimizda hayirlisi
bebeklerimiz bizimle bulusacak elbet bi gun
er yada gec
vakti gelen cana kimse engel olamaz
vakti dolmadan da kimse bisey yapamaz
soylemesi kolay ama moral bozmayin
elimizde olmayanlarin yerine
sahip oldugumuz guzellikleri dusunun
Allah yardimciniz olsun

kıslar lutfen cevap yazın bnm 12.gün degerım 522 20 gün degerim 22700.37 bu ne demek

kelebekcim 12. gun gayet güzel de neden 20.gun yaptın 14. gun yapılmıyor mu? , bilemedim tabi,
ben de bugun 14. gun için gideceğim bakalım ne durumdayız diye,

dr a sorsana hemen ara bildir ama sorun yoktur gayet iyi bir artış gün gün bakarsan herhalde böyle oluyordur diye düşünüyorum:),

kelebekcim 12. gun gayet güzel de neden 20.gun yaptın 14. gun yapılmıyor mu? , bilemedim tabi,
ben de bugun 14. gun için gideceğim bakalım ne durumdayız diye,

dr a sorsana hemen ara bildir ama sorun yoktur gayet iyi bir artış gün gün bakarsan herhalde böyle oluyordur diye düşünüyorum:),

neden 20.gun yaptırma demıstı dr zaten gerek yok dıye bende dayanabıldıgım kadar dayandım ama 20 .gun yaptırdım ıste:61:dru aradım ıyıymıs dedı hatta nıye yaptırdın dedı:26:ıkız olabılır dedı 2 embrıyo oldugu ıcın kac haftalıgım pekı acaba ?:44:

neden 20.gun yaptırma demıstı dr zaten gerek yok dıye bende dayanabıldıgım kadar dayandım ama 20 .gun yaptırdım ıste:61:dru aradım ıyıymıs dedı hatta nıye yaptırdın dedı:26:ıkız olabılır dedı 2 embrıyo oldugu ıcın kac haftalıgım pekı acaba ?:44:

bence kesinlikle ikiz...hayırlı olsun canım darısı başımıza....bu arada 12 günün nasıl geçmişti ağrın felan varmıydı adetin geçmişmiydi?

diğer topikte cevaplandırmışsın teşekkürler...adetin gecikmişmiydi...birde dikkat ettinmi bu süreçte dinlendinmşi

Son düzenleme:
canım diğer topikte cevaplandırmışsın teşkkürler...adetin gecikmişmiydi...bir de dikkat ettinmi bu günlerde dinlendinmi

bence kesinlikle ikiz...hayırlı olsun canım darısı başımıza....bu arada 12 günün nasıl geçmişti ağrın felan varmıydı adetin geçmişmiydi?

ıkızsede degılsede sorun degıl benım ıcın yuce rabbım sonunu hayır etsın tek dılegım bu.12 gun tabıkı hafıf agrılarım vardı yattım ılk 3 gun ondan sonra herseyı yaptım rahat davrandım,ıyı beslenmeye calıstım bol meyve sebze.kanamada olmadı Allaha sukur.agrı olur olacakta cunku bı ton ıslem goruyoruz ılaclar kullanıyoruz olması olmaması kotu bıse degıl.bu ısın sırrı bence rahat olmak elden geldıgı kadarıyla:61:

kızlar bugün idrar testi yaptım silikte olsa 2.çizgiyi gördüm..hastaneye gittim kan verdim....sabırsızlıkla ve umutla bekliyorum dua edin....:52::52:

Arkadaşlar beta HCG değerim 57,04....11.güne göre normal değilmi....HAMİLEYİM galiba....doktora sormayınca genede insan tedirgin oluyor.....:64::64::64::49::49::49::74::74::74:

Back
X