[/QUOTE]
canım benim hoşgeldinnn
öbür topiğimizde güzel ama burda en azından aynı haftalardaki hamişle ile kontrollerimizi karşılaştırıp eksik bişiler yapmayız...
ilk olduğu için tecrübesizim sanırım bir çoğumuzda öyle olacaktır.
acısı tatlısı ile paylaşalım istedim
süper görünüyor aynı nerdeyse :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
süper görünüyor aynı nerdeyse :)
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben 6 gun once gittim kan testi yaptırmaya. 1 hafta sonra gel dedi. Gene kan testi yaptırıcaktı. Bugun saglıkocagında kan testi yaptırdım ben de yarın alıcam sonucu. Sonuca gore 2 hafta sonra falan gidicem doktora keseyi gormek icin.
ben bir an önce görmek istiyorum...
elimdeki çubuklardan başka kanıt yok doktor haftaya gel dedi yoksa giderdim
benim şu an için hiç belirtim yok
midem bulanmıyor başım dönmüyor.. sanki hamile değilim
Canım onlar hemen baslamıyor zaten benim de tek belirtim goguslerimdeki sızlama hassasiyet. Ve ara ara kasıgıma argı girmesi. Bulantılar 2. ay gibi falan baslıyor. Tabi bunyeden bunyeye degisir ama daha olmaz bizde bulantı.
o zaman bir gariplik yok süper sevindim
bendee geldimmmm:86::86::86::86: allah allahh benimm gögüslerimde hiçişi yokkkhatta reglimde dokunuca acırdıı o bile yokkkkk:44::44: ama bulantım varrr, bas dönmemm var , kasık agrım varr..dünn aksamdan berii belim agrıo bidee o yeni olduuu
bendee geldimmmm:86::86::86::86: allah allahh benimm gögüslerimde hiçişi yokkkhatta reglimde dokunuca acırdıı o bile yokkkkk:44::44: ama bulantım varrr, bas dönmemm var , kasık agrım varr..dünn aksamdan berii belim agrıo bidee o yeni olduuu
hoş geldinnnnn
offf anam offff bakalım başımıza neler gelecek.....
ama değer pişman değilim :)
Bazen ben de dusunuyorum kusucam yerimden kalkamıycam biyere gidemiycem bisey yiyemiycem vs. diye. Ama olsun onun icin deger diyorum. En azından bir sebebim var diyorum =)
Annelik duygusu cok tuhaf bisey yaa.. Allah isteyen herkese tattırır insallah
hoş geldinnnnn
offf anam offff bakalım başımıza neler gelecek.....
ama değer pişman değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?