mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Ben ilk yaptıgım zamanlarda inceliyodum o kadar belki bi cizgi vardır diye ama yok cıkmıyodu 6 gun once cıktıgında sasırdım inanamadım baktım daha da belirginlesti gozle gorulcek sekilde

Bak testi yapmadan once sey yap;
İdrarını yap 10-15 dk beklet idrarını, sonra teste uygula 5 dk icinde cıkıyor sonuc hemen cizgi cıkmazsa atma 5 dk kadar bekle en fazla. Sonra resmini bize de bildir =)

sağol canım..
seninde güzel haberini bekliyoruz inşallah

ben ilk testimi içimde tuhaf bir dürtüyle yaptım ve çizgileri beklerken orda göreceğimi biliyodum.benim içime doğdu diye düşünüyorum.sizde de öle oldu mu.garip bi his aslında eminim ama söyleyemiyorum

ben ilk testimi içimde tuhaf bir dürtüyle yaptım ve çizgileri beklerken orda göreceğimi biliyodum.benim içime doğdu diye düşünüyorum.sizde de öle oldu mu.garip bi his aslında eminim ama söyleyemiyorum

Ben acaba hamile kalıcam mı kalıcam mı diye dusune dusune gidip aldım testleri hep. Ama sonunda da gordum cizgiyi =)

evet canım yaaa benimde içim bir garipti başka bir topikte hep söledim bu ay bir garibim ben die
insan hissediyor sanırım

kızzzlarrrr ben geldimmmm... degerimmm 263.57 mişşş... 1.5 _2 haftalık kadarr hamişş mişimmmmm... melegimm benimlee.. allahım cok sükürrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…