sonn 1 saat 10 dk :18::18::18::18::18:
evett fil kimnn olcammm, kasıgımm böle agrıyıpp durcakkk.. o bişi degildee hayatmda ne bi yerim kırıldıı ne bi dikişim varr ne dişim cekildii... hiçç operasyonum yokk ve cok korkarımm nnasıll dogururumm onu bilmiorummmm
amin inşallah
bende sabah düz ayakkabı çıkamıştım
sonra topuklu ayakkabılarımı çıkardım.. bir kazç ay sonra giyemeyeceğim dedidim:))
dün de dolabımı topluyordum pantolonlarıma baktım belki bir daha hiç sığmam sizin içinize die :)
amann bunca zaman zafıftım tombik olurm dedim güldüm
yeme tırnaklarını......
idrar testi yapmışmıydın
evett fil kimnn olcammm, kasıgımm böle agrıyıpp durcakkk.. o bişi degildee hayatmda ne bi yerim kırıldıı ne bi dikişim varr ne dişim cekildii... hiçç operasyonum yokk ve cok korkarımm nnasıll dogururumm onu bilmiorummmm
bugün üçüncü testimi yaptımm accık daha koyuyduuu cnmm bakkkkk
Eki Görüntüle 201838
ücüde pozitiff ilk ikisi daha silikk... cumartesiden bugüne az koyulastıı
ayyy sorma olması bir zorladı..
umarım çıkışıda zor olmaz bu işin
bir avazda derler ya öle kurtuluruz inşallah
insallahhhh kıssssbakk sevinmekk yok dedimm kaptırdımm gidiomm yineee doktorr söleyene kadarr umutlanmakk yokkkk kızdım kendimee
insallahhhh kıssssbakk sevinmekk yok dedimm kaptırdımm gidiomm yineee doktorr söleyene kadarr umutlanmakk yokkkk kızdım kendimee
tamam işte daha ne diye stres yaptın ki var bebiş...
benimde cuma günü böle silikti şimdi baya bir kırmızı
sanırım bende burda olmalıyım.bende 4 farklı teste silik çizgilerimi gördüm.bu sabah kan testimin sonucunı 1 saatte aldım.değerim 78 çıktı.haftaya keseyi görmek için gidicez.zaten biliyosunuz ama özetliyim dedim yoğun ve zahmetli bi süreç bizi bekliyo ama ben çokkkk hazırım
nie biliomusunnn idrarda pozitiff kanda negatiff cıkanları okudumm ruhh halimm bozulduuuücüde yanılmazz heralde testlerin diorum ama bekliorum iştee.. kocişş bitanesininn yanılmasıı %1 se su anda 3 testle milyonda bire indirdinn onu didi.. allah askına testt yapıpp durma artıkk didiii
sanırım bende burda olmalıyım.bende 4 farklı teste silik çizgilerimi gördüm.bu sabah kan testimin sonucunı 1 saatte aldım.değerim 78 çıktı.haftaya keseyi görmek için gidicez.zaten biliyosunuz ama özetliyim dedim yoğun ve zahmetli bi süreç bizi bekliyo ama ben çokkkk hazırım
ay canım ya senin testleri görünce heycanlandım çünkü 2 gün önce test yaptım ve o kadar hayal meyal görünüyodu ki ben öyle görüyorum herlde dedim yağni psikolojik görüyorum gibi aynı senin ilk testin gibi sonra bi daha yapmadım yağni hamile olup olmadığımı bilmiyorum batım 21 mayıstı ya şimdi çok heycanlandım ama test yapmaya korkuyorum tatlım ya
ay canım ya senin testleri görünce heycanlandım çünkü 2 gün önce test yaptım ve o kadar hayal meyal görünüyodu ki ben öyle görüyorum herlde dedim yağni psikolojik görüyorum gibi aynı senin ilk testin gibi sonra bi daha yapmadım yağni hamile olup olmadığımı bilmiyorum batım 21 mayıstı ya şimdi çok heycanlandım ama test yapmaya korkuyorum tatlım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?