mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

Korkma canım. Allah onun kolaylıgını verir merak etme sen. Onu dusunup dert etme kendine sakın.

Ben de bazen aynanın karsısına gecip bebişi seviyorum, onunla konusuyorum. Sonra durup durup guluyorum halime

ayyy sorma olması bir zorladı..
umarım çıkışıda zor olmaz bu işin
bir avazda derler ya öle kurtuluruz inşallah

insallahhhh kıssss bakk sevinmekk yok dedimm kaptırdımm gidiomm yineee doktorr söleyene kadarr umutlanmakk yokkkk kızdım kendimee

var bacım var nie kızıyorsun sen kendine
o çift çigiyi gördün mü daha önce heee
ben sahsen geçen haftaya kadar görmemiştim...
sonunda allah gösterdi...... doktor sadece tescilleyecek...

tamam işte daha ne diye stres yaptın ki var bebiş...
benimde cuma günü böle silikti şimdi baya bir kırmızı

nie biliomusunnn idrarda pozitiff kanda negatiff cıkanları okudumm ruhh halimm bozulduuu ücüde yanılmazz heralde testlerin diorum ama bekliorum iştee.. kocişş bitanesininn yanılmasıı %1 se su anda 3 testle milyonda bire indirdinn onu didi.. allah askına testt yapıpp durma artıkk didiii

sanırım bende burda olmalıyım. bende 4 farklı teste silik çizgilerimi gördüm.bu sabah kan testimin sonucunı 1 saatte aldım.değerim 78 çıktı.haftaya keseyi görmek için gidicez.zaten biliyosunuz ama özetliyim dedim yoğun ve zahmetli bi süreç bizi bekliyo ama ben çokkkk hazırım

Hosgeldin canım. Evet baya bir zatmetli doneme girdik bakalım hayırlısı.

hahahahah
Ben esime soylemedim onceki yaptıgım testleri. SAdece 1ini soyledim sonra da kan testi yaptım zaten bebiş varmış

hoş geldin canım...
evet bende hazırım bu süreci çok bekledim..
şükürler olsun gerçek oldu

ay canım ya senin testleri görünce heycanlandım çünkü 2 gün önce test yaptım ve o kadar hayal meyal görünüyodu ki ben öyle görüyorum herlde dedim yağni psikolojik görüyorum gibi aynı senin ilk testin gibi sonra bi daha yapmadım yağni hamile olup olmadığımı bilmiyorum batım 21 mayıstı ya şimdi çok heycanlandım ama test yapmaya korkuyorum tatlım ya

Bence yapmalısın test. Git hemen eczaneden bir test al ve yap

yap yap çok geçmiş var sanki silik gördüysen...
normalde bembeyaz çıkıyor hayal göremezsin

kız zaten test var ama yapcak cesaret yok kalbim öle çarpıyo ki neyse heycanım yatışsın öle yapıyım şu anda annemlerdeyim eve gidince yaparım hayırlısı artık canım ya

seninde bebişin hayırlı olsun darsı da bize olsun hayırlısıyla inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…