mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi?

risk yok dedi canım ya, ama yinede verdi bilmiorm o an sormak aklıma gelmedi, ama ağrım geçti, umarım bişi yoktur, şuanda ağrım yok iyiiym.

burda o kadar çok kişi düşükten bahsediyor ki cidden kendimden şüphelenmeye başladım.ister istemez korkuyorum artık.önümüzdeki pazartesi kalp atışını duyucaz inş duyarım içim biraz daha rahat olucak o zaman sanırım.

çiğ yumurta çok sakıncalı arkadaşlar.içinde çiğ yumurta olan şeyler de mesela mayonez gibi.çiğ yemeyin

merhaba kızlarrrr nasılsınız
bizi sorarsanız fena değiliz sabahları öğürmelerim başladı ve iştahım hala yok
yeni katılan arkadaşlarımızda hoş gelmiş herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

ayyy evet mayonezde de çiğ yumurta var... saol canım hiç dikkat etmemiştim buna

ne dimekkk böyle yardımcı olursak birbirimize daha rahat geçiririz hamileliğimizi inş.annem kendi yapardı rus salatasına falan çok önceden ordan çok iyi biliyorum çiğ yumurta olduğunu o yüzden yemeyin bence.

pikepolat en abla benim sanırım bu ikinci ve 37yim :)

hayırlı olsun canım yavrun, Allah tamamına erdirsin insallah... benim ilk kısmetse... yavrun kaç yasinda simdi annesi?

yaaaa ne mucize bişey ya.... ben de görürüm inş

insallah canım .. evet gercekten cok muhtesem bir duygu

merhaba, hosbulduk... sanada hayırlı olsun tatlım..

umarım tekrar güzel hamilleik geçirirsin ben de kalbi durduğu için alındı şimdi hamliyeim ama çok korkuyorum.

Kızlar benden bu sefer gittiğimde protein s diye bir tahlil istendi
yaptıran varmı :?

canım pıhtılaşma faktörü o test.bazen düşüklerde felan annede pıhtılaşma bozukluğu olduğunda ne yazıkki bebeğe kan gitmiyo ve beslenemiyooo(ama aspirin tedavisi veriyorlar bildiğim kadarıylaaa

kızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???

diğer tarafı görmeyenler için buraya da kopyalıyorum kızlar:18:

kızlar ağrımdan başka bir sıkıntım yok derken bu akşam kendimi çok bitkin hissediyorum.biraz bulantım da var.bunları önemsemiyorum da sanırım ara ara ateşim çıkıyor.
grip olucam ondan desem ara ara olmaz.hamileliğin ilk ayları ateş çok önemliymiş.
ama doktorların dediğine göre hormonların değişmesinden dolayı ateş basmaları,yükselmesi olurmuş.
sizlerde de böyle değişimler oluyor mu?

kızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???

Çok geçmiş olsun canım. Bende gebeliğimi ögrenmeden 1 hafta önce falan aynı şekilde oldum. ama benim alttan üstten çok fenaydım. Doktor baya ilaç verdi. Ama ben gebelik olur diye kullanmadım. Aşağıda anlattıklarımla atlattım. umarım iyi gelir

Muz yiyebilirsin canım... hem faydalı hem de bağırsakları tutar. (biraz gaz yapabilir ama )

Pirinç haşlayıp, yoğurt ve nane ekleyebilirsin.

Haşlanmış patates de iyi gelir.

Aslında demli çay ve kızarmış ekmek söylenir. ama demli çayı tercih etmemende fayda var bence.

canım bi arkadaşta demiş muz ye veya patates haşlaması.sanırımsenn için en uygun ve kolayı bunlar.çok geçmiş olsun

canım bendede oluyodu.hatta burayada yazmıştım üşüme nöbetleri geçiriyodum.eşim eliyle alnıma dokununca ateşin var diyodu.bence önemli bişey değildir.yani ben hiç önemsemedim.hamileyiz sonuçta vücudumuz adaptasyon sürecinde elbet bişeyler olcak

slm kıslar bugun doktora gıttım kese buyumus 15.9 olmus ama bebegı göremedı ıcıcnde ustten ultrasonla bakdı bıdakı carşambaya kadar bekleyelım dedı
ozmanda göremessem bebegı ozaman keseyı almak zorunda kalıcak ultrasonu verdı bana eve geldım bakdım ben göruyorum kesenın ıcıcnde ısısga tutunca bebegı o göremıyoo ne yapcamı sasırdımm allah bullak oldumm ılk bebegım ıns carsambaya kadar göruncekk dua edın bana benımgıbı olan varmı aranızdaa kese byuyoo suan ıyı dedı ama bebebkyok ben gec yumurtladım galıba ebek ufak daha kafam karısdı zatee offfffff

canım bence başka bi doktora daha görün.kaç haftalık? normalde görünmesi gerekiyorsa bence doktor değişikliğinde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…