risk yok dedi canım ya, ama yinede verdi bilmiorm o an sormak aklıma gelmedi, ama ağrım geçti, umarım bişi yoktur, şuanda ağrım yok iyiiym.
Yumurta bana cok dokunuyo arkadaşlar..Az önce birazcık yedim hemen midemi şişirdi..size de dokunuyormu ?
arkadaşlar
ayrıca ben hergün ortalama 25 tane kabak çekirdeği 1-2 tane de ceviz yiyorum dr önerdi.zeka gelişimi için.
bıldırcın yumurtasını dr sormadan içme bence.Alerjik reaksiyonları olabiliyor.Ayrıca çiğ olduğu için de sakıncalı olabilir
ayrıca kızlar ben şu gebelik çizelgesini bir türlü yapamadım hatta ismimin altındaki yazıyı bile
çiğ yumurta çok sakıncalı arkadaşlar.içinde çiğ yumurta olan şeyler de mesela mayonez gibi.çiğ yemeyin
canım url yi kopyalayıp yapıştırdıktan sonra http://lmtm.lilypie.com/940ep3.png yazan bölüm haricini silip tamam dedim ben kabul etti.başka bi yöntemi varsa bilmiyorum.ama benimki böyle oldu.bi dene bakalım
ayyy evet mayonezde de çiğ yumurta var... saol canım hiç dikkat etmemiştim buna
ayyy evet mayonezde de çiğ yumurta var... saol canım hiç dikkat etmemiştim buna
pikepolat en abla benim sanırım bu ikinci ve 37yim :)
yaaaa ne mucize bişey ya.... ben de görürüm inş
merhaba kızlarrrr nasılsınız
bizi sorarsanız fena değiliz sabahları öğürmelerim başladı ve iştahım hala yok
yeni katılan arkadaşlarımızda hoş gelmiş herkese hayırlı hamilelikler diliyorum
çok sevindim hepinizin hamile kalmasına.inşaallah haziran hamileside ben olurum allahım bana hamileliğimi gösterir.Bundan 2010 5
mayısta ikiz bebklerimin kalbi durdu için alındı.şimdi tekrar hamile kalmak istiyorum.bu ay inşallah hamile kalırım.adetime 4 gün var ne olur dua edinnnnnnnn(
Kızlar benden bu sefer gittiğimde protein s diye bir tahlil istendi
yaptıran varmı :?
kızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???
canım bi arkadaşta demiş muz ye veya patates haşlaması.sanırımsenn için en uygun ve kolayı bunlar.çok geçmiş olsunkızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???
diğer tarafı görmeyenler için buraya da kopyalıyorum kızlar:18:
kızlar ağrımdan başka bir sıkıntım yok derken bu akşam kendimi çok bitkin hissediyorum.biraz bulantım da var.bunları önemsemiyorum da sanırım ara ara ateşim çıkıyor.
grip olucam ondan desem ara ara olmaz.hamileliğin ilk ayları ateş çok önemliymiş.
ama doktorların dediğine göre hormonların değişmesinden dolayı ateş basmaları,yükselmesi olurmuş.
sizlerde de böyle değişimler oluyor mu?
kızlar ishal oldum karnım gurul gurul((çok korktum şimdi ya ne yapiyim sizce ne iyi gelirrr???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?